از ما که سرعتمون مشکلی نداشت...برادرا به نظرتون 3 ماهه شارژ کنم بهتره یا یرم هر ماه شارژ کنم؟؟؟
از ما که سرعتمون مشکلی نداشت...برادرا به نظرتون 3 ماهه شارژ کنم بهتره یا یرم هر ماه شارژ کنم؟؟؟
دیدی حالمونا گرفتند؟!
کسی در مورد جزییات این طرح جدیدشون اطلاعی نداره؟
خانم شفیعیان کجایی؟؟؟
تعرفه جديد قيمت سرويسها تصويب و اعلام شدقابل توجه مشتركين گرامي،
تعرفه جديد قيمت سرويسها تصويب و اعلام شد كه در جدول زير مي توانيد مشاهده كنيد.
كليه شارژ سرويسها مِن بعد با قيمتهاي جديد اعمال مي گردد.
لازم به ذكر است اين قيمتها، قيمت نهايي كاربر بوده و شامل تمامي موارد، همچون عوارض و ماليات بر ارزش افزوده ميباشد.
همچنين هزينه هر گيگابايت حجم اضافه 5665 تومان مي باشد.
![]()
قابل توجه بعضی افراد این تعرفه ها را نگاهی بندازید !!
واقعه آدم نمی دونه چی بگه !!
همین چند دقیقه پیش بعد از یک روز قطعی سرویس من وصل شد خوب که نبود بدتر هم شده دلیلش هم این بوده که کاربر ها از این تعرفه ها شکه نشند !!
تازه معلوم نیست سرعت ها چی میشه!
یعنی مثلا سرعت 128 منظورشون همون سرعت شبانه است یا این 128 فعلی؟!
یا مثلا سرعت 1024 به کاربر خانگی هم میدهند یا نه؟!
چرا نامرد ها قیمت هر گیگ ترافیک را زیاد کردند؟ اونم دوبرابر! از گلوشون پایین نره!
ظرفیت هر ماه را هم کم کردند!
خدایا...
عجب آدمای کثیفین! این قیمتها خیلی جای بحث داره! مثلاً اگر 128 واقعی بدن با حجم 3گیگ که!! مخابرات تهران 128 رو میده اما نامحدود همین قیمت! قیمت هر گیگ اضافه 2برابر شده؟؟ سرعت واقعاً خنده داره، در کل اگه بخوان سرعت واقعی کنن سرمون کلاه بزرگی گذاشتند، (بخاطر این میگم که حجم ها یکی هستش) الان هیچ isp پیدا نمیشه که سرعت سرویس حجمیش زیر 512 باشه اکثراً هم 2Mb هستش، (آخه عزیز من همه سرعت رو کم کم کمش واسه سرویس محدود 512 میدن و نهایتش 13تومن--شما همین رو میخوای 17تا 22تومن بدی؟؟) یه کاری کنید بتمونیم از جایی دیگه اشتراک بگیریم نان حروم خورها
باید همه بهشون اعتراض کنیم
Last edited by maziarb; 28-02-2011 at 17:20.
قیمت اینترنت بدلیل گسترش و... تو دنیا هرروز داره پایین تر میاد و سرعتها چند برابر میشه، اینجا، هی میزنن تو سر سرعت و همش رو محدود میکننو و فردا فیلتـر معکوس و.. نتایج speedtest.net
speedtest.net/global.php
Top Countries Ranked by Speed
1 South Korea 39.61 Mb/s
2 Latvia 25.79 Mb/s
3 Aland Islands 25.19 Mb/s
4 Lithuania 24.89 Mb/s
5 Romania 24.47 Mb/s
6 Netherlands 23.21 Mb/s
7 Republic of Moldova 23.03 Mb/s
8 Sweden 21.15 Mb/s
9 Andorra 18.51 Mb/s
10 Japan 18.26 Mb/s
11 Iceland 18.20 Mb/s
12 Portugal 18.16 Mb/s
13 Belgium 17.93 Mb/s
14 Singapore 17.76 Mb/s
15 Switzerland 17.68 Mb/s
182 Islamic Republic of Iran 0.64 Mb/s
متاسفانه!،به لطف مخابرات اصفهان وضعیت بدتر هم میشه
ای بابا سرویسمون به یک سال هم نرسید و اینطوری شد.....3 گیگ 128 10300 تومن؟ حالا معلوم هم نیست چه جوری باشه...سرعت ها حتمت همون مقادیر واقعی میشه...اما واقعا این پولا از حلقشون پایین نره.....
ما مشترکین adsl مخابرات اصفهان از همین جا اعتراض خودمون رو اعلام میکنیم....یا سرویس رو به حالت عادی برگردونید و یا بزارید از سرویس دهنده های دیگه استفاده کنیم.....
Last edited by roteal2007; 28-02-2011 at 17:45.
من 2روز دیگه سرویسم تموم می شه 100 درصد می رم سراغ 1 مگ تا ببینم که سرعت واقعی داره یا نه گرچه بازم برام به صرفه نیست !! البته سرعت من الان کم نشده احتمالا واسه ماه بعد حتما کم می شه با نوسانات ارزش 128 نداره. ولی با این که من از مخابرات راضی نیستم بازم می گم یکم زود قضاوت نکنیم چون یوزر و پسورد شبانه برداشتند !!!!!!
برداشتن چی میشه ؟
تو روحشون....من که میزنم تو کار نت آفلاین بچه ها هارد خوب سراغ ندارین؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)