تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 130 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1295

نام تاپيک: سرويس ADSL صبانت

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض

برنامه DU METER نصب هست و چرا تو دانلود 40 مگ سایت 80 مگ میزنه و وب گردی ساعتی 300 400 مگ کم میشه و چیزی تو سیستم آپدیت نمیشه
    و چرا شرکت بند 3.2.4.2. و 3.2.4 و 3.2.4.4. توی قرارداد که مربوط به اعتراض و پاسخ به شکایات ار طریق ایمیل هست رو اجرا نمیکنه .

اگه نباشه جاش خالی می مونه AM 241's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهر خوبی ها در کنار بدی ها

پيش فرض

با عرض معذرت از برخورد تند من
    و من سرعتم 280 بود الان 3 هفته هست شده 5 روزانه
    و شبانه 2 هست و داغونم کرده و همش سرعت 0 میشه باید دیس کانکت شم
    و مشکل سرعت بدون تغییر در سیستم پیش اومده 1 ماه پیش 280 بود روزانه و چرا صبانت اهواز و تهران پیگیری نمیکنه به نظر شما ریگی تو کفش اون ها نیست نه ایمیل نه تلفن نه فکس به من میگن دروغگو و ویروس داره سیستم مگه میشه چون هارد رو پاک کردم و پارتیشن عوض کردم و 2 آنتی ویروس و -- نصب هست رو سیستم و آنتی اسپای ور

---------- Post added at 10:57 PM ---------- Previous post was at 10:55 PM ----------

در ضمن عصبی باشم بهتر هست تا از دزدی مثل صبانت طرف داری کنم
    شما اگه از اون چند موردی که گفتم مطمئن هستی میتونین خطتون رو برگشت بزنین هم پورتتون زودتر خالی میشه میتونین برین شاتل هم پولتون حروم نمیشه! اما اینم بگم جایی که صبا نمیتونه سرویس بده شاتل خوب سرویس میده یعنی یک جورایی مکمل هم هستن
    فقط یادتون باشه شاتل بعد از اتمام حجم گیگتون حتما حتما باید یک گیگ یک گیگ شارژ کنین
    درضمن من طرفداری نمیکنم چون با کم یا زیاد شدن یوزر به حقوق من اضافه یا کم نمیشه

3. 2 کاربر از AM 241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز t2download's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    ایران - اهواز

پيش فرض تی تو دانلود

شما 192.168.0.1 رو بزنید بعد یوزرنیم رو admin و پسورد رو password
    میزنم ولی چیزی باز نمیشه صفحه بالاش علامت اخطار زرد میاد همین

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

برنامه DU METER نصب هست و چرا تو دانلود 40 مگ سایت 80 مگ میزنه و وب گردی ساعتی 300 400 مگ کم میشه و چیزی تو سیستم آپدیت نمیشه
    و چرا شرکت بند 3.2.4.2. و 3.2.4 و 3.2.4.4. توی قرارداد که مربوط به اعتراض و پاسخ به شکایات ار طریق ایمیل هست رو اجرا نمیکنه .
    چون هم اپلود حساب میشه هم دانلود

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

بعد ادم عاقل نمیاد دزدی بکنه از یوزر خودش چون بر فرض اصلا دزدی بکنه اون یک گیگ واسه اون شرکت بدرد نمیخوره شما اصلا بگو 1000 گیگ در روز دزدی کنه!!!! اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده این مثل این میمونه که شما درامد روزانت 10 میلیون باشه بعد بگی نه من 10 میلیون 100 هزار تومن میخوام پس دزدی کنم
    ناراحت نشید ولی دلیل موجه برای دزدی اینها نیست که شما فکر می کنید
    می دزده چون که شما مجبور بشید دوباره بخرید ولی من بعید مید ونم دزدی کنه چون به ریسکش نمیارزه اگر ثابت بشه ممکنه پروانش رو معلق کنند یا یک جریمه سنگین ببندن براش به هر حال من که صبانت ندارم نمی تونم درست قضاوت کنم پس بهتره نظر ندم.

7. این کاربر از sei_pm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

ناراحت نشید ولی دلیل موجه برای دزدی اینها نیست که شما فکر می کنید
    می دزده چون که شما مجبور بشید دوباره بخرید ولی من بعید مید ونم دزدی کنه چون به ریسکش نمیارزه اگر ثابت بشه ممکنه پروانش رو معلق کنند یا یک جریمه سنگین ببندن براش به هر حال من که صبانت ندارم نمی تونم درست قضاوت کنم پس بهتره نظر ندم.
    کاش اینم میخوندین
    اما شما از یک سری مسائل خبر نداری که روزی چند برابر این رو کاریرا استفاده نمیکنن و به صورت اتومات برمیگرده

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

میزنم ولی چیزی باز نمیشه صفحه بالاش علامت اخطار زرد میاد همین
    از تو کنترل پنل برو تو Network Connections بعد رو کارت شبکت کلیک کن برو قسمت ساپورت ببین آدرس تایپ رو چی زده؟ دیفالت گتوی رو چی زده؟

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت

پيش فرض

بچه ها من یه چیزی فهمیدم
    این یارو t2download که اصلاً نام کاربریش تبلیغاتیه و باید بدیم بنش کنند مطمئن باشین یه جیره خوره isp های دیگه هستش
    از چند جا میشه فهمید
    یکی از تبلیغاتی که تو همه ی پستهاش داره میکنه
    یکی هم از فحشهایی که تو همه ی پستهاش داره به صبانت میده
    قبلاً بهش گفتم برو اشتراکت رو ملغی کن برو یه جای دیگه دبه درآورده و بازم میاد اینجا به فحاشی به ما کاربرای صبانت و به خود isp
    حاضرم قسم بخورم این بچه یه ریگی به کفششه
    بچه ها برای اینکه این تاپیک هم مثل اون تاپیک قبلی صبانت که بوسیله ی جیره خورهایی مثل t2download به خاکی رفت و مدیران پاکش کردند برای اینکه این تاپیک هم به اون روز نیوفته برای همه ی پستهای این مردک t2download گزارش بفرستین تا بندازنش بیرون و خود این تاپیک را پاک نکنند
    آقای t2download دستت رو شد
    من با شما مخالفم
    درسته تو فنی صبا هستم اما با یوزرهایی که فکر میکنن ازشون دزدی میشه برخورد دارم
    شما هم اگه جای ایشون بودین شاید نظرتون همین بود

11. این کاربر از AM 241 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

اون رو هم خواندم خودت بهتر می دونی که این ترافیکها برای اونها ارزش نداره حالا طرف بخواد هیچ دانلود نکنه یا بکنه چون همه کاربرا با هم این کار رو تو روز نمی کنند پس هیچ افتی تو پهنای باندشون رخ نمیده. پول درآوردنشون بیشتر توی فروش ترافیک و سرویس اولیه هست.مثلا 128 3 گیگ رو شما ماهی چند میگیری؟ حلا ببین 3 گیگ ترافیک از خود سرویس گرونتر درمیاد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من با شما مخالفم
    درسته تو فنی صبا هستم اما با یوزرهایی که فکر میکنن ازشون دزدی میشه برخورد دارم
    شما هم اگه جای ایشون بودین شاید نظرتون همین بود
    واقعا شما تو بخش فنی صبا نت کار می کنید؟
    به گزارش کانکشن های من نگاه کنید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    چرا در تاریخ های زیر مصرف من به فاصله یک دقیقه دوبار ثبت میشه؟
    و مهمتر از این چرا از تاریخ 89/03/20 به بعد رویه مصرفی من به شدت تغییر کرده و مصرف من تا روزی 300 مگ زیاد شده در صورتی که من در استفاده از اینترنتم هیچ تغییر رویه ای ندادم؟
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    منتظر جوابتون هستم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •