اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟![]()
اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟![]()
آقا حالا به ما که اینجور که بوش میاد ads مخابرات نمیرسه
یه چیزی که سرعت و هزینش نزدیک به ماله مخابرات باشه و به محدوده مخابرات باهن بخوره معرفی کنین لطفا
برای آیفونو آیپادو آیپدو لبتابو گوشیو هرچی بگین نیاز مبرمی به نت دارم حالا adsl باشه مودم ap دار بگیرم چه بهتر!!
یه سرویس به ما پیشنهاد کنید لطفا!
مودم رو وصل کن چراغ adsl یا لینک اگه روشن شد یعنی حله
آقا من احتیاجم همونه ولی شنیدم خیلی جاها نمیدن فقط 128 میدن چون براشون نمیصرفه بعد هم گفتم کسانی که دارن یه آمار بدن
سرعت آپ چقدره ؟ خواهشمندم کسانی که دارن بیان اظهار نظر کنن متشکر میشم
شما هم جای اینکه به این اون گیر بدی ببین کی از همه داغونتره یکی سپنتایی اومده یه پست مربوط زده بهش میگن نیا!! شما اونجا کور!
به این همه آدم توهین شده کسی جیکش در نیومده ! طرف مشکل داره از لحاظ روانی به ما چه طرف پاچه خواره مدیرانه به ما چه!
والله حق میدم اگه کسی سرویس خوب داره نیاد اینجا بگه
(کسانی که مشکل روحی دارن و همه میدونن و بارها اشاره شده و به واسطه پاچه خواری مدیران تا حالا نه بن شدن نه اخطار گرفته ان)
بهش میگین سپاهی عملی نور چشمی پاچه خوار !!!! از بس که خود خواهیم و چشم سفید طاقت نداریم ببینیم یکی به حقش میرسه فقط دوست داریم همه از ما بدبختر باشن برو حقت رو بگیر نمیتونی تو سر بقیه نزن بدبخت
سرعت دانلود بالای بعضی ها رو دیدن از حسودی مردن
بعد گیر دادن به سرعت آپلود 128 کیلویی!!!!!!!سرویس پارس آنلاین هم 128 هست آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بعد گیر دادن به پینگ چون بدترین پینگ ماله پارس آنلاینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا میدونین جالبی اش چیه خودشون تبلیغ مخابرات میکنن!!!!!!و خودشون پاچه خوار اعظم هست که تونستن دو تا خط یک مگی بگیرن جاسوس بسیجی سپاهی مخابرات چی عضو هیات عملی دانشگاه سپاه و حوزه علمیه رب تبرک!!!!
و تو امضاشون تبلیغ مخابرات رو میکردن اونم با سرعت دو مگا بیتی!!!!!!!! اونم نه با پول یک مگی بلکه با 128 مخابرات!!!!!!!!
کسانی که سرویس خوب دارن اصلا نگن بعضی ها از زور حسادت هم که شده میرن راپورت میدن که مخابرات جان این اقا سرعت خوب داره بعد با مدیر هماهنگ میکنه آی پی طرف که باهاش پست زده راپورت میدن! اتفاقی که برای یکی از دوستان افتاد!
سلام
دوستان کسی از زمان راه اندازی adsl مخابرات در محدوده مینی سیتی و کلا منطقه 2 مخابرات نداره؟
این صبا مارو کشت !!!
از بچه های کرج کسی تا حالا از مخابرات سرویس گرفته؟؟؟؟
اگه کسی گرفته مرکز مخابراتی خودش رو هم بگه.ممنون
لطفا با دلیل و مدرک ثابت کن.
بگمانم ایشان همون دوست و یا عقبه اون دوستمونه که 2 تا یه مگ گرفته بوده.
شما غصه توهین به دیگران رو نخور این فروم مدیر و ناظر داره اگر احساس کنن که به شخصی توهین شده حتما اقدام می کنن. اگر هم فکر می کنید به شما یا شخص دیگه ای توهین شده یا قوانین نادیده گرفته شده کافی روی مثلث قرمز رنگ زیر آواتار کاربر خاطی رو کلیک کنید مراتب انجام خواهد شد.
دوست من شما خوبی خودتون رو ثابت کنین اگر دیگران واقعا اینطوری هستن بزارید باشن انشالاله روزی میاد که اینقدر سرعت بالا ( بالای 2 مگا ) باشه کسی از این خصلت ها نداشته باشه .
الان هزاران هزار نفر تو دنیا هستن که سرعت های نجومی بالای 100 مگابیت دارن استفاده می کنند اخیرا هم شرکت گوگل اگر اشتباه نکنم سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه رو با موفقیت آزمایش کرد و قرار تعداد محدودی فعلا تو برخی مناطق آمریکا عرضه بشه.
اگر آدم قرار باشه حسادت کنه باید به اونا حسادت کنه دیگه سرعت مسخره 128 یا 512 یا 1 مگابیت که حتی به گرد این سرعتا نمی رسه حسادت نداره.
Last edited by mehrdad38; 01-06-2010 at 09:27.
رانژه شدن خط 24 ساعته
تعریف یوزر و پسورد تخصیص داده شده لااقل 1 هفته .
همون کاری که شما و سایر کاربرهای ISP های دیگه انجام می دن نه بیشتر نه کمتر.
اصلا این تست ها معتبر نیستن استناد فقط به تست از IDM.
هیچ وقت تماس نمی گیرن خوب
TP LINK TD 8811 حدود 36 تومن. نه من خودم برای مرور اخبار دائما از ------ و V P N استفاده می کنم بعضی وقت ها هم حتی از اونجور ببین منو از اونجور سایتها می رم استفاده می کنم.![]()
64 تا دلت بخواد عرضه میشه نیاز به پرسیدن نیست اگر 64 باشه آپلود 32 به پایین هست اما 128 با استناد به سرویس خودم 63 - 64 هست.
همچین سرویسی با مشخصات شما وجود نداره مگر اینکه 128 رو از یه شرکت بگیرین که دارای محدودیت دانلود باشه و الا 128 نا محدود از شرکت خصوصی بخواین بگیرین 28 تومن خرج داره.
اونورا جزء منطقه 2 مخابراتی هست اونجا نمی دونم اصلا ارائه میشه چون جز مناطق فیبره نمی دونم دوستان اطلاعی دارن ؟
واگذاری تازه شروع شده به زودی کرج هم به ADSL مخابرات ملحق میشه دوستان کرجی باید کم کم بیان اینجا و سوالاتشون رو مطرح کنن.
Last edited by mehrdad38; 01-06-2010 at 09:25.
TP LINK TD 8811 قیمت 22 تومن بازار ایران فوقش 23 ! یا حق
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)