تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 136 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1356

نام تاپيک: *. بحث و بررسي سرويس ADSL مخابرات استان تهران.*

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟

داره خودمونی میشه tomi_fisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

آقا حالا به ما که اینجور که بوش میاد ads مخابرات نمیرسه
    یه چیزی که سرعت و هزینش نزدیک به ماله مخابرات باشه و به محدوده مخابرات باهن بخوره معرفی کنین لطفا
    برای آیفونو آیپادو آیپدو لبتابو گوشیو هرچی بگین نیاز مبرمی به نت دارم حالا adsl باشه مودم ap دار بگیرم چه بهتر!!
    یه سرویس به ما پیشنهاد کنید لطفا!

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
    مودم رو وصل کن چراغ adsl یا لینک اگه روشن شد یعنی حله

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اره عزیز زیر 128 میدهند. چندتا میخوای ؟
    آقا من احتیاجم همونه ولی شنیدم خیلی جاها نمیدن فقط 128 میدن چون براشون نمیصرفه بعد هم گفتم کسانی که دارن یه آمار بدن
    سرعت آپ چقدره ؟ خواهشمندم کسانی که دارن بیان اظهار نظر کنن متشکر میشم

شما هم جای اینکه به این اون گیر بدی ببین کی از همه داغونتره یکی سپنتایی اومده یه پست مربوط زده بهش میگن نیا!! شما اونجا کور!
    به این همه آدم توهین شده کسی جیکش در نیومده ! طرف مشکل داره از لحاظ روانی به ما چه طرف پاچه خواره مدیرانه به ما چه!
    والله حق میدم اگه کسی سرویس خوب داره نیاد اینجا بگه
    (کسانی که مشکل روحی دارن و همه میدونن و بارها اشاره شده و به واسطه پاچه خواری مدیران تا حالا نه بن شدن نه اخطار گرفته ان)
    بهش میگین سپاهی عملی نور چشمی پاچه خوار !!!! از بس که خود خواهیم و چشم سفید طاقت نداریم ببینیم یکی به حقش میرسه فقط دوست داریم همه از ما بدبختر باشن برو حقت رو بگیر نمیتونی تو سر بقیه نزن بدبخت
    سرعت دانلود بالای بعضی ها رو دیدن از حسودی مردن
    بعد گیر دادن به سرعت آپلود 128 کیلویی!!!!!!!سرویس پارس آنلاین هم 128 هست آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد گیر دادن به پینگ چون بدترین پینگ ماله پارس آنلاینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا میدونین جالبی اش چیه خودشون تبلیغ مخابرات میکنن!!!!!!و خودشون پاچه خوار اعظم هست که تونستن دو تا خط یک مگی بگیرن جاسوس بسیجی سپاهی مخابرات چی عضو هیات عملی دانشگاه سپاه و حوزه علمیه رب تبرک!!!!
    و تو امضاشون تبلیغ مخابرات رو میکردن اونم با سرعت دو مگا بیتی!!!!!!!! اونم نه با پول یک مگی بلکه با 128 مخابرات!!!!!!!!

کسانی که سرویس خوب دارن اصلا نگن بعضی ها از زور حسادت هم که شده میرن راپورت میدن که مخابرات جان این اقا سرعت خوب داره بعد با مدیر هماهنگ میکنه آی پی طرف که باهاش پست زده راپورت میدن! اتفاقی که برای یکی از دوستان افتاد!

اگه نباشه جاش خالی می مونه m9780d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی از زمان راه اندازی adsl مخابرات در محدوده مینی سیتی و کلا منطقه 2 مخابرات نداره؟
    این صبا مارو کشت !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

از بچه های کرج کسی تا حالا از مخابرات سرویس گرفته؟؟؟؟
    اگه کسی گرفته مرکز مخابراتی خودش رو هم بگه.ممنون

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

این نتیجه دروغ است فقط بدونین که اسپید تست رو هم میشه دور زد

هویجوری
    لطفا با دلیل و مدرک ثابت کن.
    بگمانم ایشان همون دوست و یا عقبه اون دوستمونه که 2 تا یه مگ گرفته بوده.

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

آقا من احتیاجم همونه ولی شنیدم خیلی جاها نمیدن فقط 128 میدن چون براشون نمیصرفه بعد هم گفتم کسانی که دارن یه آمار بدن
    سرعت آپ چقدره ؟ خواهشمندم کسانی که دارن بیان اظهار نظر کنن متشکر میشم

شما هم جای اینکه به این اون گیر بدی ببین کی از همه داغونتره یکی سپنتایی اومده یه پست مربوط زده بهش میگن نیا!! شما اونجا کور!
    به این همه آدم توهین شده کسی جیکش در نیومده ! طرف مشکل داره از لحاظ روانی به ما چه طرف پاچه خواره مدیرانه به ما چه!
    والله حق میدم اگه کسی سرویس خوب داره نیاد اینجا بگه
    (کسانی که مشکل روحی دارن و همه میدونن و بارها اشاره شده و به واسطه پاچه خواری مدیران تا حالا نه بن شدن نه اخطار گرفته ان)
    بهش میگین سپاهی عملی نور چشمی پاچه خوار !!!! از بس که خود خواهیم و چشم سفید طاقت نداریم ببینیم یکی به حقش میرسه فقط دوست داریم همه از ما بدبختر باشن برو حقت رو بگیر نمیتونی تو سر بقیه نزن بدبخت
    سرعت دانلود بالای بعضی ها رو دیدن از حسودی مردن
    بعد گیر دادن به سرعت آپلود 128 کیلویی!!!!!!!سرویس پارس آنلاین هم 128 هست آخه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    بعد گیر دادن به پینگ چون بدترین پینگ ماله پارس آنلاینه!!!!!!!!!!!!!!!!!
    حالا میدونین جالبی اش چیه خودشون تبلیغ مخابرات میکنن!!!!!!و خودشون پاچه خوار اعظم هست که تونستن دو تا خط یک مگی بگیرن جاسوس بسیجی سپاهی مخابرات چی عضو هیات عملی دانشگاه سپاه و حوزه علمیه رب تبرک!!!!
    و تو امضاشون تبلیغ مخابرات رو میکردن اونم با سرعت دو مگا بیتی!!!!!!!! اونم نه با پول یک مگی بلکه با 128 مخابرات!!!!!!!!

کسانی که سرویس خوب دارن اصلا نگن بعضی ها از زور حسادت هم که شده میرن راپورت میدن که مخابرات جان این اقا سرعت خوب داره بعد با مدیر هماهنگ میکنه آی پی طرف که باهاش پست زده راپورت میدن! اتفاقی که برای یکی از دوستان افتاد!
    شما غصه توهین به دیگران رو نخور این فروم مدیر و ناظر داره اگر احساس کنن که به شخصی توهین شده حتما اقدام می کنن. اگر هم فکر می کنید به شما یا شخص دیگه ای توهین شده یا قوانین نادیده گرفته شده کافی روی مثلث قرمز رنگ زیر آواتار کاربر خاطی رو کلیک کنید مراتب انجام خواهد شد.

دوست من شما خوبی خودتون رو ثابت کنین اگر دیگران واقعا اینطوری هستن بزارید باشن انشالاله روزی میاد که اینقدر سرعت بالا ( بالای 2 مگا ) باشه کسی از این خصلت ها نداشته باشه .
    الان هزاران هزار نفر تو دنیا هستن که سرعت های نجومی بالای 100 مگابیت دارن استفاده می کنند اخیرا هم شرکت گوگل اگر اشتباه نکنم سرعت 1 گیگابیت بر ثانیه رو با موفقیت آزمایش کرد و قرار تعداد محدودی فعلا تو برخی مناطق آمریکا عرضه بشه.
    اگر آدم قرار باشه حسادت کنه باید به اونا حسادت کنه دیگه سرعت مسخره 128 یا 512 یا 1 مگابیت که حتی به گرد این سرعتا نمی رسه حسادت نداره.
    Last edited by mehrdad38; 01-06-2010 at 09:27.

9. 3 کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mehrdad38's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    Τ ε h r α η

پيش فرض

سلام چقدر طول میکشه تا ADSL وصل بشه از کجا بفهمم که وصل شده آخه من امروز اقدام کردم ممنون میشم پاسخ بدید
    رانژه شدن خط 24 ساعته

تعریف یوزر و پسورد تخصیص داده شده لااقل 1 هفته .

fبچه ها من سر آقا فیله رو می خوام بشکونم ولی با p r o x نمیشه.شما با عمو فیلتون چیکار می کنید؟

مشکلی دارید یا نه؟

فک کنم با این اینترنت با عمو فیله نمی شه کاری کرد
    همون کاری که شما و سایر کاربرهای ISP های دیگه انجام می دن نه بیشتر نه کمتر.

این نتیجه دروغ است فقط بدونین که اسپید تست رو هم میشه دور زد

هویجوری
    اصلا این تست ها معتبر نیستن استناد فقط به تست از IDM.

سلام به همه
    اقا من امروز واسه adsl مخابرات ثبت نام کردم گفتن وصل شد خودشون تماس میگیرن
    من میخوام یه مودم adsl که با با مخابرات جور در بیاد و قیمتشم مناسب باشه بگیرم به نظرتون چی بگیرم؟
    یه سوال دیگه هم داشتم اگه با این adsl از ف ی.. ش ک ن استفاده کنیم یا از v p n تابلو میشه یا مشکلی نداره؟
    هیچ وقت تماس نمی گیرن خوب

TP LINK TD 8811 حدود 36 تومن. نه من خودم برای مرور اخبار دائما از ------ و V P N استفاده می کنم بعضی وقت ها هم حتی از اونجور ببین منو از اونجور سایتها می رم استفاده می کنم.

کسی هست که 64 رو گرفته باشه ! سرعت اپلودش چنده 32 یا 64 !
    یا اصلا 128 128 هست!!!!!
    از دوستان خواشمندم از مراکز مخابراتی خود آمار بگیرن که آیا سرویس 64 هم داده میشه ؟!
    64 تا دلت بخواد عرضه میشه نیاز به پرسیدن نیست اگر 64 باشه آپلود 32 به پایین هست اما 128 با استناد به سرویس خودم 63 - 64 هست.

آقا حالا به ما که اینجور که بوش میاد ads مخابرات نمیرسه
    یه چیزی که سرعت و هزینش نزدیک به ماله مخابرات باشه و به محدوده مخابرات باهن بخوره معرفی کنین لطفا
    برای آیفونو آیپادو آیپدو لبتابو گوشیو هرچی بگین نیاز مبرمی به نت دارم حالا adsl باشه مودم ap دار بگیرم چه بهتر!!
    یه سرویس به ما پیشنهاد کنید لطفا!
    همچین سرویسی با مشخصات شما وجود نداره مگر اینکه 128 رو از یه شرکت بگیرین که دارای محدودیت دانلود باشه و الا 128 نا محدود از شرکت خصوصی بخواین بگیرین 28 تومن خرج داره.

سلام
    دوستان کسی از زمان راه اندازی adsl مخابرات در محدوده مینی سیتی و کلا منطقه 2 مخابرات نداره؟
    این صبا مارو کشت !!!
    اونورا جزء منطقه 2 مخابراتی هست اونجا نمی دونم اصلا ارائه میشه چون جز مناطق فیبره نمی دونم دوستان اطلاعی دارن ؟

از بچه های کرج کسی تا حالا از مخابرات سرویس گرفته؟؟؟؟
    اگه کسی گرفته مرکز مخابراتی خودش رو هم بگه.ممنون
    واگذاری تازه شروع شده به زودی کرج هم به ADSL مخابرات ملحق میشه دوستان کرجی باید کم کم بیان اینجا و سوالاتشون رو مطرح کنن.
    Last edited by mehrdad38; 01-06-2010 at 09:25.

11. این کاربر از mehrdad38 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

TP LINK TD 8811 قیمت 22 تومن بازار ایران فوقش 23 ! یا حق

13. این کاربر از ieeeman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •