باز شده دوباره ، الان چک کردم twich.tv وصل شده بود
اما خنده داره که این فیلتر کردن ها تنها چیزی رو که فیلتر نمیکنه ، این فیلتر شکن ها هست !
امروز متوجه شدم سیستم تنظیم ساعت خودکار روتر های مخابراتی کار نمیکنه و تمام روتر ها ساعت هاشون به هم ریخته
خلاصه کلی گرفتارشون بودم ، الان اومدم آدرس آی پی سرورهای تنظیم ساعت رو از داخل تانل VPN به خارج کشور وصل کردم ، در کمال تعجب دیدم که وصل شدن و کار میکنن .
واقعا مسخره است ! با مسدود کردن کلی نوعی از داده ها ، ارتباط تمامی این نوع اتصال ها رو قطع میکنن ، نتیجه اش هم این میشه که اساسی ترین سیستم های ارتباطی مثل روتر ها از کار می فتن و بهم میریزن .
خودتون ملاحظه کنید :
این تصویر اتصال مستقیم به اینترنت رو نشون میده که در اون سرویس SNTP که مخصوص تنظیم خودکار ساعت و تاریخ است کار نمیکند
حالا با ساختن مسیر جدید برای انتقال داده ها به سرورهای NTP و انتقال اونها از داخل فیلتر . شکن ، میبینید که سرویس به کار افتاده
واقعا آدم میمونه به این موجودات چی بگه
از کار افتادن چنین سرویسی خسارت های جبران ناپذیری به کل سیستم مخابراتی میزنه
تمام لاگ برداری ها ، ثبت مصرف انواع اتصالات از مصرف اینترنت گرفته تا مکالمه ، تنظیم ساعت دستگاه های مختلف حتی دستگاه های پزشکی و هواپیمایی ، تمام نرم افزارهای حیاتی و محاسباتی که ممکنه با جان افراد در ارتباط باشن ، همه و همه دچار اختلالات گسترده شدن