مال من خودش رو AP بود، HD هم پخش می کنه!
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
مال من خودش رو AP بود، HD هم پخش می کنه!
دوستان به سوال این پست جواب بدید دیگه!
در ضمن 1 سوال دیگه هم داشتم به نظر شما فرقی میکنه من این گوشی رو از مشهد یا تهران بگیرم؟ چون قیمت تو مشهد با گارانتی 450 هست ولی یکی از بچه های همین تاپیک 1-2 ماه پیش تو تهران با گارانتی خریده بود 410 که من کف کردم
تو جواب دادن کم لطفی نکنید
ممنونم
من خودم HD دم دستم نبود تست کنم.اگه تاثیری نداشته باشه خیلی خوبه.
ولی واقعا کم میکنه مصرف باطریو.
این صحبت اون بابایی که گفته اینجوری میشه:
After chatting with my Virgin techical dept, It seems that cp uart is the right setting for hi-def and fast internet. Its the way the information is sent to the processor. ap uart is the low-def so the screen will be dull and internet slightly slower.
If you want hi def movies then you shouldnt change.
Last edited by farzin_silver; 18-08-2010 at 16:06.
سلام من 2هفته اس اين گوشي وخريدم405 تومان.تا حالا هم ازش راضي بودم ولي حالا فهميدم گارانتيم ماكروتل نه پارس مايكروتلتازه made by samsungeيعني حسابي سرم كلاه رفته؟گوشيم چيني؟؟؟
حالا چي كار كنم؟
![]()
سلام من 2 هفته اس اين گوشي و خريدم تا حالا كه ازش راضي بودم.ولي حالا فهميدم گارانتيش ماكروتل نه پارس مايكروتلتازه made by samsungeيعني سرم كلاه رفته؟؟گوشيم چيني؟؟؟؟؟
حالا چي كار كنم؟
دوسته عزیز منم در غم تو شریکم ولی ناراحت نباش این چیزا اصلا مهم نیست مگه این گوشی تا کی می خوای داشته باشی؟
دوستانی که رفتن ماکروتل فریمور گوشیشونو عوض کردن لطف کنن یه آدرس به من بدن منم برم زبان فارسی رو روش بریزم.
در ضمن برنامه هایی که تا الان روش ریختم که پاک نمیشه؟
مموریمو باید در بیارم؟
سلام من دیروز خریدم بدون گارانتی 218 تو تبریز گارانتی کردم هم بیمه صفحه نمایشو آب رفتگی تو گوشی یه کارت 16 هم براش گرفتم sandisck گوشیم made in china bye samsunge فقط باطری زود تموم می کنه به نظرتون برای باطریش و فریمور فارسی چیکار کنم ؟
218 خریدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
مطمئن باش ازین تقلبی های سامسونگ هست با توجه به قیمت و اینکه نوشته made in china by samsung چون کلا 2 مدل داریم:
1- made in korea by samsung
2- made by samsung
که اولی اصله و دومی چینی هست و احتمالا مال شما تقلبیه!
من الان این گوشیو خریدم نسبت به یه هفته پیش قیمت با وارانتی حدود 60 70 هزار کمتر شده بود بعد پوش گوشی که نیگا کردم نوشته شده بود MADE IN CHINA BY SAMSUNG
پرسیدم چرا مثل قبلی ها MADE BY SAMSUNG ننوشیته گقت سری جدید همش از چین میاد و چینی هستن من هم خریدمش با وارانتی البته کارت نداشت گفت از خراب شد شماره سریالش رو به سامسنگ سرویس بدی حله ( مثل نوکیا ) می دونن مبایلت وارانتی داره
در ضمن من 385 خریدم با وارانتی
من امنیا 2 رو 6 هفت ماه پیش بدون وارانتی خریدم اون نوشته بود MADE IN KOREA BY SAMSUNG ولی بازم زود خراب شد (گوشی مرد ) الان هم افتاده توو سرویس سنترشون گفتن 300 هزار خرجش میشه گفتم بیخیالش نمیخوام .
فک کنم بهتره همیشه با وارانتی خرید حتی اگه ساخت خود کره هم باشه بازم خراب میشه .
یه مدته این بحث made by samsung تو بخش ال سی دی هم وجود داره.ولی با اطمینان بهتون میگم made by samsung هم همون کیفیت بقیه رو داره و فرقی نداره و تحت لیسانس سامسونگ هست.شما همتون گوشی های چینی رو دیدید.به نظرتون میشه چین یه چیزی با این کیفیت رو تولید کنه؟؟؟؟پس مطمئن باشید اصله اصله فقط جایی که قطعات رو ریختن سر هم فرق داره.![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)