تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر شما در مورد موفقیت Wave و شروع Bada ؟

راي دهنده
531. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • بسیار عالی

268 50.47%
  • عالی

122 22.98%
  • خوب

65 12.24%
  • متوسط

35 6.59%
  • ضعیف

9 1.69%
  • بسیار ضعیف

32 6.03%
صفحه 122 از 291 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2907

نام تاپيک: S8500 Wave » اولین گوشی سامسونگ با سیستم عامل Bada و پردازشگر 1 گیگاهرتز

پروفشنال {sahand}'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

این روش کاملا جواب میده من 3 روزه دارم تستش میکنم میخواستم بعد تست اینجا بگم. منتها وقتی رو حالت AP بگذارید یکی از همین اپراتورها گفته بود گوشی دیگه نمیتونه فیلم HD پخش کنه و سرعت اینترنت در گوشی هم پایین میاد.البته من فک کنم تو 3G منظورشون بوده. بهترین کار اینه تو حالت معمول رو AP بگذارید هر موقع فیلم HD خواستید ببینید بزارید رو CP .
    مال من خودش رو AP بود، HD هم پخش می کنه!

2. این کاربر از {sahand} بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

2

سلام به همه بالاخره من بعد 3 روز تونستم از صحفه 60 این تاپیک تا این جارو بخونم برام خیلی جالب بود که بعضی سولا خیلی تکرار شده بود حداقل اگه حال خوندن همه پست هارو ندارین( یا مثه ما علاف نیستید! ) 1 سرچ کوچیک تو تایپیک بکنید و هی پست ندید چون فقط باعث میشه افرادی که تازه وارد تاپیک میشن سر در گم بشن مثلا راجع به کار کردن با نرم افزار kies هزار تا پست دادین!!
    خوب بریم سره اصل مطلب بنده این گوشی رو ندارم ولی هدفم از خوندن این تاپیک تحقیقات برا خریدش بود که با توجه به نظر همگان مصمم شدم و همچنین نتیجه مهمی که گرفتم این بود که حتما با گارانتی بگیرم البته خود من اصلا اعتقادی به گارانتی نداشتم ولی نظرات و تجربیات دوستان رو محترمتر دونستم
    به دوستانی که مردد هستم توصیه میکنم شک نکنید چون خیلی تحقیقات کردم در هر زمینه ایش و به نظرم بهترینه!
    خوب 1 سوال داشتم از دوستان به نظر شما بهتره من این گوشی رو بعد ماه رمضون بگیرم یا قبلش؟ واسه این میگم که هم قیمتش افت کرده باشه هم کمی نسبت به بادا مطمئن تر شم! در آخر من از زحمات همه دوستانی که پاسخگو هستند ممنونم
    دوستان به سوال این پست جواب بدید دیگه!
    در ضمن 1 سوال دیگه هم داشتم به نظر شما فرقی میکنه من این گوشی رو از مشهد یا تهران بگیرم؟ چون قیمت تو مشهد با گارانتی 450 هست ولی یکی از بچه های همین تاپیک 1-2 ماه پیش تو تهران با گارانتی خریده بود 410 که من کف کردم
    تو جواب دادن کم لطفی نکنید
    ممنونم

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzin_silver's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

مال من خودش رو AP بود، HD هم پخش می کنه!
    من خودم HD دم دستم نبود تست کنم.اگه تاثیری نداشته باشه خیلی خوبه.

ولی واقعا کم میکنه مصرف باطریو.

این صحبت اون بابایی که گفته اینجوری میشه:

After chatting with my Virgin techical dept, It seems that cp uart is the right setting for hi-def and fast internet. Its the way the information is sent to the processor. ap uart is the low-def so the screen will be dull and internet slightly slower.

If you want hi def movies then you shouldnt change.
    Last edited by farzin_silver; 18-08-2010 at 16:06.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من 2هفته اس اين گوشي وخريدم405 تومان.تا حالا هم ازش راضي بودم ولي حالا فهميدم گارانتيم ماكروتل نه پارس مايكروتلتازه made by samsungeيعني حسابي سرم كلاه رفته؟گوشيم چيني؟؟؟حالا چي كار كنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

سلام من 2 هفته اس اين گوشي و خريدم تا حالا كه ازش راضي بودم.ولي حالا فهميدم گارانتيش ماكروتل نه پارس مايكروتلتازه made by samsungeيعني سرم كلاه رفته؟؟گوشيم چيني؟؟؟؟؟حالا چي كار كنم؟

در آغاز فعالیت shahahmady's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوسته عزیز منم در غم تو شریکم ولی ناراحت نباش این چیزا اصلا مهم نیست مگه این گوشی تا کی می خوای داشته باشی؟
    دوستانی که رفتن ماکروتل فریمور گوشیشونو عوض کردن لطف کنن یه آدرس به من بدن منم برم زبان فارسی رو روش بریزم.
    در ضمن برنامه هایی که تا الان روش ریختم که پاک نمیشه؟
    مموریمو باید در بیارم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام من دیروز خریدم بدون گارانتی 218 تو تبریز گارانتی کردم هم بیمه صفحه نمایشو آب رفتگی تو گوشی یه کارت 16 هم براش گرفتم sandisck گوشیم made in china bye samsunge فقط باطری زود تموم می کنه به نظرتون برای باطریش و فریمور فارسی چیکار کنم ؟

پروفشنال ali_saeedi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

218 خریدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مطمئن باش ازین تقلبی های سامسونگ هست با توجه به قیمت و اینکه نوشته made in china by samsung چون کلا 2 مدل داریم:
    1- made in korea by samsung
    2- made by samsung
    که اولی اصله و دومی چینی هست و احتمالا مال شما تقلبیه!

آخر فروم باز j0l6's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    torrents

پيش فرض

218 خریدی؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    مطمئن باش ازین تقلبی های سامسونگ هست با توجه به قیمت و اینکه نوشته made in china by samsung چون کلا 2 مدل داریم:
    1- made in korea by samsung
    2- made by samsung
    که اولی اصله و دومی چینی هست و احتمالا مال شما تقلبیه!
    من الان این گوشیو خریدم نسبت به یه هفته پیش قیمت با وارانتی حدود 60 70 هزار کمتر شده بود بعد پوش گوشی که نیگا کردم نوشته شده بود MADE IN CHINA BY SAMSUNG
    پرسیدم چرا مثل قبلی ها MADE BY SAMSUNG ننوشیته گقت سری جدید همش از چین میاد و چینی هستن من هم خریدمش با وارانتی البته کارت نداشت گفت از خراب شد شماره سریالش رو به سامسنگ سرویس بدی حله ( مثل نوکیا ) می دونن مبایلت وارانتی داره
    در ضمن من 385 خریدم با وارانتی
    من امنیا 2 رو 6 هفت ماه پیش بدون وارانتی خریدم اون نوشته بود MADE IN KOREA BY SAMSUNG ولی بازم زود خراب شد (گوشی مرد ) الان هم افتاده توو سرویس سنترشون گفتن 300 هزار خرجش میشه گفتم بیخیالش نمیخوام .
    فک کنم بهتره همیشه با وارانتی خرید حتی اگه ساخت خود کره هم باشه بازم خراب میشه .

11. این کاربر از j0l6 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Near You

پيش فرض

یه مدته این بحث made by samsung تو بخش ال سی دی هم وجود داره.ولی با اطمینان بهتون میگم made by samsung هم همون کیفیت بقیه رو داره و فرقی نداره و تحت لیسانس سامسونگ هست.شما همتون گوشی های چینی رو دیدید.به نظرتون میشه چین یه چیزی با این کیفیت رو تولید کنه؟؟؟؟پس مطمئن باشید اصله اصله فقط جایی که قطعات رو ریختن سر هم فرق داره.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •