حسین جان من این هفته صبح کارم. در ضمن لباس تیمها که درست نشده ولی با کیت سرورم درستشون کردم. حسین راهنماییم کن نمیدونم از کدوم پچ تو کیت سرورم استفاده میکنم ؟ چجوری بفهمم ؟
حسین جان من این هفته صبح کارم. در ضمن لباس تیمها که درست نشده ولی با کیت سرورم درستشون کردم. حسین راهنماییم کن نمیدونم از کدوم پچ تو کیت سرورم استفاده میکنم ؟ چجوری بفهمم ؟
منظورم پچ های دست سازه که همه توی کیت سرورشون نصب کردن مثل pes edit , sm patch و گیمینگ اکسز و ....
نسخه پچت رو هم بگو
اسمش اینه اقا حسین " ProEvo_Original_Patch_1.0_Eng "
ظاهرا شما از پچ خاصی استفاده نمیکنی . پس مشکلی هم نخواهی داشت .
حسین . راستی این ساخت لیگ جدید در مد کامیونیتی چند درصد پیشرفت فیزیکی داشته ؟ و کی به بهره برداری میرسه ؟![]()
بچه ها اگه به سوالات من جواب بدن سریع میشه اما ظاهرا بچه ها تو وکیشن هستن رفتن تعطیلات![]()
پس حسین جان تا فردا مهلت بده و بعد حرفت رو عملی کن " من همین جا اعلام میکنم اگه تا فردا کسی جواب نده ما لیگ رو فقط با کسانی شروع میکنیم که جواب سوالات منو میدن ."
منم که گفتم هر پچی که شما بگید نصب می کنم !
بله محمد جان من فراموش کرده بودم . خب تا الان 4 نفر گفتن از چه پچی استفاده میکنن . من برای اینکه آپشن فایلها رو درست کنم مجبورم بدونم هر کسی از چه پچی استفاده میکنه .
محمد جان اگه برات واقعا فرقی نمیکنه پس شما هم از پچ pes edit استفاده کن .
Last edited by 4039; 20-02-2010 at 21:30.
من باید برای پچ های مختلف بچه ها آپشن فایلهای متفاوت بسازم . فعلا برای کسانیکه از پچ pes edit استفاده میکنن امشب این آپشن فایلو آماده میکنم و نهایتا تا یک ساعت دیگه توی تاپیک میذارم . این آپشن فایلو دانلود کنید و بعد از کپی کردن توی پوشه سیو , برید توی بازی و تمام بخش ها رو بررسی کنین تا اگه احیانا مشکلی داشتین من برطرفش کنم .
بعد یکی دو مرحله دیگه هم وجود داره که بعدا خدمتتون عرض میکنم .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)