از ما هم شبانه رو روزانه حساب کردهالان دیگه رفتم تو حجم مازاد!
اینم مال دوستمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با احترام
تیم مدیریت انجمن
از ما هم شبانه رو روزانه حساب کردهالان دیگه رفتم تو حجم مازاد!
اینم مال دوستمه:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by behrooz3229; 30-11-2012 at 18:34.
میتونم بپرسم به کدوم شماره زنگ زدید؟منم خاموش ، روشن کردم ، دانلود دیشب درست شد (البته کلاً نه تو شبانه گذاشته بودش و نه تو روزانه ، انگار کلاً دانلود نکرده بودم)
زنگ زدم بهشون گفت درستش میکنیم ، بعدش دیدم شبانه دیشب رو درست کرده و پریشب روزانه حساب کرده ...
منم همین مشکل رو دارم زنگ زدم 2020 میگه استفاده کردی حرفی داری؟! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حضوری رفتم خود مخابرات میگه سیستم ویروسی شده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
با شماره ی 2044 تماس بگیرید. البته به اندازه ی یک گنجشک هم فهم ندارند.
بهتر بود می نوشتید کنجد!
جالب اینجاست که اون اضافه ترافیک رو خود سیستم تو ساعات شبانه ثبت کرده بعد اپراتور اونور خط میگه شما روزانه استفاده کردی حواست نبوده!!!!
بله ، کلا کارشناسان مخابرات روی چند حالت جواب دهی تنظیم شدن.
اگه بگی اینترنت قطعه ====> شما بلاشک داری از پــــروکسی استفاده میکنی خودت خبر نداری، مهم نیست که چراغ مودمت خاموشه.
اگه بگی ترافیک شبانه رو هم حساب کرده =====> شما بدون شک در ساعت 3 شب توی روز بودی و خودت هم خبر نداشتی.
اگه بگی چرا من با سرویس 512 دارم 60 تا دانلود میگیرم و یک سرویس 256 داره 100 تا دانلود میگیره ======> مگه 60 تا سرعت کمه ؟ ( مهم نیست که 256 سرعتش دو برابر منه )
....
کلا تجربه و دانش بسیار زیادی در این عزیزان نهفته که باید رفته رفته خودمان را با جنبه های گوناگون این دانشهای شگرف آشنا کنیم. البته اطلاعات ما پایینه که فعلا نمیتونیم این
صحبتهای پربار رو درک کنیم.
کسی هست که شبانه اشتباه حساب شده را برگردونده باشن؟! این چند شب خودش اتوماتیک قطع و وصل نمی شه!
دقیقا ، دیگه ساعت یک قطع نمیکنه...
من هم دیشب (البته میشه امروز بامداد : دی ) ساعت یک و ربع گذاشتم تا هفت و نیم، صبح دیدم در کمال تعجب همش جزء شبانه حساب شده(چقدر خوب)
کلا شیر توشیره چند وقتیه (مثل همه جا!)
یکی ضرر میکنه یکی سود میکنه![]()
الان که دوباره چک کردم دیدم از 8ام به این طرف تمام دانلودهای شبانه ام رو روزانه حساب کرده و 9 گیگ ترافیک مازاد برام ثبت کردند!کسی هست که شبانه اشتباه حساب شده را برگردونده باشن؟! این چند شب خودش اتوماتیک قطع و وصل نمی شه!
بهتره تا اطلاع ثانوی از دانلود شبانه خودداری کنید ، نمیدونم چرا سیستم های اینا حتی یه بارم که شده به ضرر خودشون مشکل پیدا نمی کنه ؟؟؟ مثلآ دانلود روزانه رو شبانه ثبت کنه!
پرسیدم ازشون گفتن خودتون باید برای شبانه دیسکانکت کنید و کانککت بشید برای شبانه دیگه اتوماتیک نیست همچنین گفت توی سایت زدیم !!!
من که توی سایت ندیدم بدون اطلاع دارن این کار را می کنن اعتراض کنید شاید یه کاری بکنن (که البته بعیده) !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)