تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1291 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

[QUOTE=rdh1367;5471900]

هون طور که گفتم من خمینی شهر هستم تو استان اصفهان. با خود شهر اصفهان فقط 7 کیلومتر فاصله دارم.
    متاسفانه مرکز مخابراتی که به من خط تلفن داده با این که دیجیتاله و جزء اولین مراکزیه که توش adsl دادن ولی انگار میگن که امکاناتش قدیمیه و مشتریش کمه واسه همین صرف نمی کنه adsl ارزون بدن! (دلیل مسخره تر از این وجود نداره). اگه نه تو یه مرکز دیگه اش 1Mb را ماهی 18000 تومن با 5G ترافیک و شبانه رایگان میدن. اینم از شانس بد ماست دیگه.

راستی سرعت دانلودش چطوره؟ میشه یه تست ازش بزاری؟ قطع و وصلیش چی؟

وایمکس ایرانسل یه بدی داره که شبانه رایگان نمیده.
    سرعت دانلود به اندازه سرعت عادی هر سرعت.
    یعنی عدد هر سرعت تقسیم بر 8 میشه سرعت دانلود. بالاتر نمیره.
    128=16
    256=32
    512=64
    و ...
    تو این مدت من که قطعی نداشتم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بچه ها کسی می دونه وایمکس ایرانسل ناحیه مشهد قاسم اباد افت سرعت داره یا نه چون نارضایتی از مبین نت خیلی زیاد بود پشیمون شدم بخرم حالا می خوام برم از ایرانسل بخرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

با سلام من میخوام اینترنت پر سرعت بگیرم بین وایمکس ایرانسل و یا adsl موندو به نظرتون کدوم بهتره من تهران منطقه کریمخان ویلا هستم این یعنی که اگه بخوام adsl بگیرم باید از پارس انلاین بگیرم میخوام بدونم کلا وای مکس از adsl بهتره یا نه چون الام خودم جای دیگه 128 adsl پارس دارم اما حجم وانلودش کمه وای مکس ایرانسل بدون محدودیت هست اما ایا خوب سرویس میده و قهطی نداره در ضمن تو سایتش دیدم اگه کسی زیاد دانلود کنه جلوشو میگیرن این چیه قضیش در ضمن میخوام اگه وای وکس بگیرم 256 باشه میشه برای خونگی گرفت میتونم ادرس مغازه بدم اما اگه برای مغازه بگیرم مودمو میتونم ببرمش خونم استفاده کنم ازش؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

منم وایمکس 128 یه دو هفتهای هست دارم نه قعطی ونه افت سرعت... سرعت دانلود هم همیشه رو 15.6 ثابته....مودم وای فای دارم چراغ انتن وایمکس بین 3 و5 بازی میکنه و فعلا راضی کننده بوده...
    قبل از این هم 128 مخابرات داشتم یه روز در میون قعطی داشت سرعت دانلود از 3 تا 13 همیشه بالا پایین میشد خلاصه خیلی اذیتم کرد از شرش خلاص شدم......

5. 2 کاربر از iranmjh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من مودم قدیم وایمکس ایرانسل (زرد رنگ) دارم می خواستم با مودم وای فای عوض کنم کسی می دونه باید چه کار کنم؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

بره بچ برای وایمکس ایرانسل خانگیش اگه نامه ای از دانشگاه ببریم بالاتر از 128 به ما می دن یا نه

پروفشنال P‌C's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

منم وایمکس 128 یه دو هفتهای هست دارم نه قعطی ونه افت سرعت... سرعت دانلود هم همیشه رو 15.6 ثابته....مودم وای فای دارم چراغ انتن وایمکس بین 3 و5 بازی میکنه و فعلا راضی کننده بوده...
    قبل از این هم 128 مخابرات داشتم یه روز در میون قعطی داشت سرعت دانلود از 3 تا 13 همیشه بالا پایین میشد خلاصه خیلی اذیتم کرد از شرش خلاص شدم......
    تایید میشه. وایمکسش توی این 6-7 ماه هر روز از روز قبل بهتر شده. فقط من نتونستم هنوز مودم رو روتر کنم.

9. 2 کاربر از P‌C بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه image369's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ببینم مزیت وایمکس ایرانسل چیه؟
    بعدش نحوه استفادش چه جوریه
    یه مودمه وصل میکنید به کامپیوتر ؟ اگه با لپ تاب باشید میتونید به صورت بیسیم استفاده کنید
    یا اینکه از یک شهر برید شهر دیگه بازم از اون اکانتتون استفاده کنید ؟

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

دوستان یک تست Speed نت میزارین چندتا دوستان که این سرویس 512 دارن برای پینگ میخوام
    تو این مدت به نظر ایرانسل سرویس هاش بهتر شده شنیده بودم قبلا مشکل فنی شدیدی داشتن که حل شده

داره خودمونی میشه HAM5311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010

پيش فرض

سلام من مودم قدیم وایمکس ایرانسل (زرد رنگ) دارم می خواستم با مودم وای فای عوض کنم کسی می دونه باید چه کار کنم؟
    به شرطی که تو نامه سرعت قید شده باشد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •