چند وقت پیش یکی بهم گفت اگه بری mvm بخری سر تره تا .....
الان باورم میشه که حق داشت بنده خدا
چند وقت پیش یکی بهم گفت اگه بری mvm بخری سر تره تا .....
الان باورم میشه که حق داشت بنده خدا
من که الان 6 ماهه سمند گازی EF7 دارم ، مشکل حاد موتوری نداشتم فقط توی زمستون بد روشن میشد و تا میخواست گرم بشه کلی لگد میزد . الان خیلی بهتر کار میکنه . 15 هزارتا هم باش رفتم و مشکلی نداشته .
بیشترین عذابم ترمزهاش هست که واقعا افتضاحه .
ماشین قبلیم مزدا 3 ان بود که دیگه خریدنش محال شده .
تازگیا برای واشر سر سیلندر موتور میارن پایین ؟!
خوب باید بهت بگم که اونا میگن واشرشه تو باور نکن کل موتور باید 1000 تا چیزش عوض شه
تازه 1 ماهم باید بخوابه
داداش اون موقع که من میومدم اینجا زار زار گریه میکردم میگفتین مال من یکی خراب در اومده
به شخصه فقط چند تا موتور توی 500 تا کارکرد سوخته دیدم
هر بارم 1400 هزینه تعمیرشه حالا الان گارانتی داره گارانتیش تموم شه میخواین چه کنین
فقط اونایی که میخوان نگهش دارن باید بگم دور موتور از 4000 بالا نبرن و فشار بهش نیارن
خوب دوست گلم اینم لیست قطعات تعویضی موتور سوخته ی نازنین من :
شیر یکطرفه
استکان تایپیت
انژکتور خنک کن پیستون
کاسه نمد عقب میل لنگ
کاسه نمدد میل لنگ
کاسه نمد میل سوپاپ
بغل یاتاقان
پمپ روغن
پیستون ماشینکاری شده
دست 3تایی رینگ پیستون
بلوک سیلندر
میل لنگ
واشر سر سیلندر
واشر پایین بلوک سیلندر
واشر خنک کننده روغن
واشر قاب بالای سیلندر
نیم یاتاقان متحرک
یاتاقان ثابت بالا
یاتاقان ثابت پایین
گژنپین
خار گژنپین
جمعا به مبلغ 1400.000تومان هزینه
Last edited by pishooo2; 17-04-2012 at 23:30.
سلام
یک ef7 مدل 89 دیدم میخام بخرمش.
دوستان لطف کنند بهم بگن برای اینکه بفهمم مشکل روغن ریزی و واشر سر سیلندر و ... را نداره باید کجاها را نگاه کنم؟
کلا هر موردی را که در این خودرو باید چک کنم کجاهاست؟
ممنون
از من می شنوی مدل88 بخر چون می گن قطعاتش اصله وکم خرج تره وقیمتش هم کمه من خودم یکیشو دارم بدک نیست
سلام
کلا ماشینهای ایرانی و اسمبل ایران و هرچیزی در ایران و هر مطلبی که به ایران مربوط بشه مثل خریدن لپ لپ می مونه
یعنی ممکنه خوب باشه ممکنه بد باشه
من مدل 90 تولید آبانماهشو دارم
حدودا 21000 تا هم باهاش کارکردم
مشکلی که باهاش داشتم این بود که بعد از یک مدت توی هر سرعتی گاز رو رها می کردم وقتی دور موتور به حدود 2 می رسید یک صدایی شبیه اینکه اگزوز بلرزه از زیر ماشین می اومد و به تجربه فهمیدم این صدا فقط وقتیکه روی گاز باشم ایجاد میشه . 2-3 جا بردم گفتن طبیعیه !!!!!!!! ( یعنی توو طبیعت ایرانخودرو باید .... ) اما بلاخره یکی از نمایندگی ها گفت نمی دونم ضربه گیره رگلاتور ! نمی دونم چیش و یادشون رفته جا بذارن ! راستش این توضیح هم خیلی به دل من ننشست چون اگر چیزی یادشون می رفت باید از اولین روز این صدا رو می داد ماشین اما به مرور صداهه اومد . خلاصه اون نمایندگی صدا رو درست کرد و مشکل ما هم حل شد
همونجا به من گفتن که اویل ماژول ( ماژور !؟ ) ت هم نم زده باید عوض بشه
راستش من هیچوقت روغن ریزی نداشتم اما 2 هفته بعدش زنگ زدن که قطعه حاضره بیا عوض کنیم و اونم تعویض شد
یکبارم چراغ ایربگ روشن شد ! که 130 تومان فاکتور تعویض نوشتم برامون و البته ما چون گارانتی بود پولی ندادیم و مشکل حل شد
البته هنوزم فکر می کنم نیازی به تعویض نبوده و یک تعمیر ساده انجام دادن و واسه ایرانخودرو فاکتور تعویض دادن !!! با داغی رفقاشون احتمالا !!!چون کسی کاری به ایربگ نداشت اصلا
بگذریم
با تمام مشکلات فوق بازهم بنظرم من یکی از بی دردسر ترین ef7 ها نصیبم شد . از اینم بی دردسر تر دیدم و البته موردی هم دیدم که طرف انقدر بلا سرش اومده که اسم سمند و ef7 و ... میاد می خواد سکته کنه
به تجربه فهمیدم کاملا شانسیه . کاملا
البته یک درصد جزئی به نمایندگی که ازش خرید می کنین هم مربوطه . به اینکه رابطه اش با کارخونه چطور باشه و کارگذارش در کارخونه چقدر برش داشته باشه . حالا راست یا دروغ بود نمی دونم . فیگور بود یا نبود نمی دونم . اما مثلا خودم دیدم که رئیس نمایندگی زنگ زد به یکنفر در کارخونه و گفت فلانی ماشین بی دردسر برام بفرستا ! من حوصله درگیری با مشتری رو ندارم .
بعدشم توضیح داد که اینا خودشونم بعضی وقتا می دونن کدوم ماشینشون بد اسمبل شده یا قطعش مشکل داره و ...
بازم می گم من در این مورد قضاوتی نمی کنم اما فکر کنم اینم هست تا حدی
خود من ماشینم رو که شماره شاسی شو اعلام کردن فرتی از بند پارتی استفاده کردم و دوستمون توی کارخونه رفت پشت ماشین نشست و تست کرد و اوکی داد بهمون
حتی گفت پخشت رو از مدلهای خوب نداشتن اما عوضش رینگهاتو عوض می کنیم از این مدلای گرونترش می ذاریم که اینجوریم شد
خود همینم که یک ماشین با یک قیمت تولید میشه و پخش و رینگ و باند های متفاوت روش نصب میشه !!! واقعا جای تعجب داره
مثلا باطری من اتمیه ولی برای همکارم معمولیه !!!
کل اینا رو گفتم بگم
فکر نکنین این تنها ef7 هست که از هر چندتاش یکیش مورد داره . نه اصلا . یکسری به نمایندگی های ایرانخودرو بزنین از سانتافه ( مال ایرانخودروئه ؟! ) میاد تا پراید ( این یکیو می دونم که مال ایرانخودرو نیستا ! ) منظورم اینه که کاملا لپ لپ وار و شانسی ماشین ها خوب در میان و یا به مشکل بر می خورن . مثلا 206 آتش گرفته هم من دیدم توی رفت و آمدهام به نمایندگی
ولی خوب طبیعتا تعداد خرابی ها در ماشین های نسبتا ارزان قیمتی مثل سمند و 206 و پژو بدلیل تیراژ بالاترشون بیشتر هم هست و بیشتر هم دیده میشه
این بود انشای من
کاملا باهاتون موافقم.
ما سمند ال ایکس موتور XU-7 خریدیم دو سال پیش. به فاصله ی تقریبا یک ماه یکی از اقوام هم همین ماشینو خرید حتی رنگشون هم یکی بود.
مال ما تا الان مشکل خاصی براش پیش نیومده. مال اون بیچاره یه دور سر سیلندر سوزونده، یک دور مجبور شده بره آچارکشی کنه ماشینو و یک دور هم صفحه برنجی گیربکسشو عوض کرده. جالب اینه که رنگ سپر ما پوسته پوسته میشه و میریزه ولی مال اون نه. جدیدا هم میگه فرمونشو میچرخونه صدای تلق تلق میده ماشین. خودرو ساز های ما برن تخم مرغ شانسی تولید کنن کارشون خیلی زود میگیره.
سلام
علت این پوسته پوسته شدن رنگ سپر برای چیه؟و اینکه باید چکارش کرد؟
ممنون
آقا این ماشین ماشینه ما مثه این که قرار نیست بیاد ؟
4روز پیش هم زنگ زدن که باید بیای مابالتفاوت بیمه رو بدی ,رفتیم 264 تومن پیاده شدیم برگشتیم.
یه سوال هم داشتم من شهر خودمون ثبت نام کردم اما آدرس خونه تهرانمو دادم تا پلاک تهران بدن ,حالا میگن باید برای تحویل هر موقع اعلام کردیم بیای پلاک رو از اینجا بگیری بر داری ببری تهران ماشینو تحویل بگیری ,روال همینه یا سر ما داره فیلم درمیاره؟؟؟
تاریخ تحویل تو قسمت (استعلام وضعیت یک قرارداد )ایرانخودرو زده 24/1 تا28/1
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)