تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 253 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2527

نام تاپيک: اقتصادی ترین پاکت پی سی Samsung B7300 Omnia LITE

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام live wallpaper برای ویندوز موبایل هست؟ مثل اندروید.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

سلام به همه،
    من هم یه چند ماهی هست که این گوشیو خریدم ازش هم راضیم، مشکل چرخیدن صفحه اش تو اسفالت حل شده ولی با جی سنسور نمیشه ماشینو هدایت کرد. در ضمن یه سوال:من وقتی چند بار با تم و والپیپر گوشی بازی کنم می تونم شانسی والپیپر صفحه ی lock رو هم عوض کنم! خیلی قشنگ میشه. دوستان تجربه ای دارن؟کل این 121 صفحه رو خوندم بعد اومدم تو بحث! تقریبا یک سوم تاپیک ها در مورد فارسی ساز یا مشاوره ی خرید یا قیمت اند، خوبه یکی همت کنه یه سر و سامانی بده.
    با حرف این دوستمون هم خیلی موافقم، یه تاپیک دانلود برای این موبایل (همه چیز، تم،نرم افزار،بازی) باید ایجاد بشه بی زحمت در ضمن live wallpaper برای این گوشی پیدا نمیشه؟ مثل والپیپر اندروید. یه چند جا دیدم ملت رو omnia2 اندروید ریختن، این گوشی هم سخت افزارش مثل همونه فک کنم تا حدودی! رو این نمیشه؟ البته به خوبی windows با گوشی ست نمیشه ولی جالبه که دو تا سیستم عامل باشه.
    تو گوشی من که هر بار پس زمینه رو عوض کنی
    مال قفل هم عوض میشه

---------- Post added at 01:48 PM ---------- Previous post was at 01:47 PM ----------

live wallpaper چیه دیگه!!!

3. این کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

برنامه های شبیهش هست

من یه جا دیده بودم،الان هرچی فکر میکنم یادم نمی یاد،احتمالا از برنامه Resco picture manager میشه این کار رو کرد!

پروفشنال mamsana's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    from here,THE CATALAN

پيش فرض

سلام به همه،
    من هم یه چند ماهی هست که این گوشیو خریدم ازش هم راضیم، مشکل چرخیدن صفحه اش تو اسفالت حل شده ولی با جی سنسور نمیشه ماشینو هدایت کرد. در ضمن یه سوال:من وقتی چند بار با تم و والپیپر گوشی بازی کنم می تونم شانسی والپیپر صفحه ی lock رو هم عوض کنم! خیلی قشنگ میشه. دوستان تجربه ای دارن؟کل این 121 صفحه رو خوندم بعد اومدم تو بحث! تقریبا یک سوم تاپیک ها در مورد فارسی ساز یا مشاوره ی خرید یا قیمت اند، خوبه یکی همت کنه یه سر و سامانی بده.
    با حرف این دوستمون هم خیلی موافقم، یه تاپیک دانلود برای این موبایل (همه چیز، تم،نرم افزار،بازی) باید ایجاد بشه بی زحمت در ضمن live wallpaper برای این گوشی پیدا نمیشه؟ مثل والپیپر اندروید. یه چند جا دیدم ملت رو omnia2 اندروید ریختن، این گوشی هم سخت افزارش مثل همونه فک کنم تا حدودی! رو این نمیشه؟ البته به خوبی windows با گوشی ست نمیشه ولی جالبه که دو تا سیستم عامل باشه.

در مورد ایجاد تاپیک من پایه هستم!

برای ریختن آندوریید هم من دیدم رو ایکس وان کرده بود یکی!

رو رم ریخته میشه و مثله کامپیوتر قبل از بوت شدنه می پرسه که کدوم سیستم عامل رو میخواید تا بوت شه!

اگه کسی واسه این گوشی هم پیدا کرد به ما بگه!

لایو والپیپر رو هم اسمش رو نگاه میکنم میگم!

6. این کاربر از mamsana بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

سلام من هم یه چند وقتی هست این گوشی را دارم، خوبه پیشنهاد این دوستمون که گفتن یه تاپیک نرم افزار راه بیفته عملی بشه. در ضمن من بعد از کلی ور رفتن به تم و والپیپر گوشیم والپیپر صفحه ی lock رو هم مثل صفحه ی اصلی کردم ، البته شانسی. مال دوستان وقتی دکمه ی قفل رو می زنید که صفحه روشن میشه پس زمینه آبیه؟ در ضمن یه چند جا خوندم که رو امنیا2 اندروید ریخته بودن، البته خیلی با گوشی هماهنگ نبوده، گفتم چون امنیا ایت هم سخت افزارش یکیه با اون شاید رو امنیا لایت هم جواب بده. یعنی دو تا سیستم عامل رو گوشی هست! در ضمن کسی با samsung kies فریمور اپگرید کرده؟
    من بازی اسفالت رو فول اسکرین می تونم اجرا کنم ولی جی سنسور کار نمی کنه و با دست باید فرمون داد، چاره ای پیدا نشده؟
    مورد اخر: این تاپیک رو کامل خوندم برا همینم تازه سر و کله ام پیدا شده، یک سوم تاپیک گفنت قیمت چنده یا فارسی ساز خواستن خوبه اینا حذف بشه که حجم مطالب کمتر و مفید تر بشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

ببخشید من کلی صبر کردم این پیغام ها نیمده بود دوباره نوشتم شرمنده تکراری شد
    live wallpaper خیلی جالب بود مثلا تو صفحه حباب میاد و میره و می تونی حباب ها رو بتر...ونی یا مثل یه رودخونه بود که جریان داشت! این اندروید برای امنیا 2 فایل هاش هست.
    پیشنهادتون برای اینکه هر بار نخوام کلی به والپیپر و تم ور برم تا صفحه ی قفل هم عوض شه چیه plz؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

today screen دوستان روی حالت windows default چه میانبر هایی داره؟ نمیشه جابجا یا عوضشون کر، ماله من با عکسی که gsmarena یا gsm.ir توی بررسی هاشون گذاشتن فرق داره!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    زیر آسمان آبی

پيش فرض

1یه سوال کی اینجا مسئوله و باید پستها رو پاک کنه
    همه میگن باید پستها پاک بشه خوب بابا یکی بر.و صاحابشو بیاره دیگه
    2من تاپیکو زدم لطفا هرکی هرچی نرم افزار داره اونجا معرفی کنه
    مطلب اولشم رو با پک mamsana شروع کردم
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

11. 2 کاربر از KAKHMAL بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه a_ostad's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    AHWAZ

پيش فرض

برا ایجاد تاپیک از وبرایش:kakhmalتشکر میکنم فقط امیدوارم یه تاپیک منظم و اگر شد دسته بندی شده باشه! و لیست همه نرم افزارایی که گذاشته میشه به پست اول اضاف بشه!
    Last edited by a_ostad; 10-09-2010 at 11:11.

داره خودمونی میشه e_parshang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    there is only one world

پيش فرض

درود
    پس از خواندن 122 صفحه ، لازم دیدم از تمامی دوستانی که بی دریغ اطلاعاتشون را به اشتراک میزارن، سپاسگزاری کنم.
    و اینکه اگه بخوام یک سنجش نسبی از کیفیت محتوای صفحات داشته باشیم ، 50 صفحه اول بسیار کاربردی تر بودند و مشارکت دوستان با تجربه بیشتر ، دیگر در این فروم از بسیاری دوستان با تجربه خبری نیست ، نکنه گوشیشون را عوض کردن؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •