میگن احترام امامزاده را باید اول متولی اش نگه داره. مثل اینکه در این مملکت هیچ متولی ای احترام نمیزاره و اگه هم بزاره فقط واسه امامزاده خودش احترام میذاره.
حق کپی رایت و مباحث مربوطش داستان درازی داره اما وقتی مهران مدیری مظلومانه اونودر ابتدای مجموعه سریالهایش بیان کرد به نظر میرسه بیشتر مورد توجه واقع شده. اما نمیدونم چرا اینبار هم آقای مدیری متولی امامزاده خودش شده فقط؟!
آقای مدیری در دو کار اخیرش علاقمند شده که از تصنیفهای قدیمی استفاده کنند چرا که به حال و هوای تاریخی سریالهاشون هم میخوره. اما چرا بدون نام بردن اسم آهنگساز و شاعر و خواننده اثر اصلی؟؟! و آن هم وقتی که میتونه این معرفی باعث آشنا شدن مخاطبان با یکی از بزرگترین موسیقیدانان و تصنیف سرایان این کشور شود؟
جالبتر اینکه به جای نام بردن از صاحب اصلی اثر نام آقای "دهقانپور" را میبینیم که اگه کسی ندونه فکر میکنه که آهنگساز اثر ایشون هستند!
شاید واسه اونایی که با این آهنگ و موسیقی اش زیاد آشنا نباشن ذکر نکردن نام صاحب اثر چندان موضوع مهمی نباشد و نباید هم باشد. ما بناست سریال ببینیم نه اینکه یک اثر موسیقیایی دنبال کنیم. برای من هم مهم نیست. وگرنه میشد کلی حرف در مورد تنظیم ضعیف اثر و مشکلات تکنیکی زیاد خواننده در اجرایش نوشت.
اما مسئله همان جایی است که خود آقای مدیری روش تاکید دارن و اون محترم شمردن حقوق "انسانی" است. آنهم در حق کسانی که حق زیادی بر گردن موسیقی ایرانی دارند و به خاطر زیر فشار بودن این هنر هیچگاه اندکی هم ازشون یاد نشده. اما تا دلتون بخواد ازشون استفاده شده.
امشب شب مهتابه
آهنگساز و شاعر : علی اکبر شیدا
امشب به بر من است آن مایه ی ناز
یا رب تو کلید صبح، در چاه انداز
ای روشنی صبح به مشرق برگرد
ای ظلمت شب ، با من بیچاره بساز
امشب شب مهتابه ، حبیبم رو میخوام
حبیبم اگر خوابه ، طبیبم رو میخوام
گویی فلانی آمده ، آن یار جانی آمده
مست است و هشیارش کنید
خواب است و بیدارش کنید
آمده حال تو، احوال تو، سیه خال تو، سفید روی، تو ببیند برود

جواب بصورت نقل قول
...
...
.gif)
.gif)
.gif)

.gif)
خيلي مفصله و سالها طول ميكشه از بين بره و بحثش در اين تاپيك نمي گنجه و بايد ريشه اي حل شه و يكي از راه حلاش بهبود وضع اقتصاد جامعه است