تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 380 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3796

نام تاپيک: سریال قهوه تلخ

آخر فروم باز sise's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    Anywhere but here

پيش فرض

میگن احترام امامزاده را باید اول متولی اش نگه داره. مثل اینکه در این مملکت هیچ متولی ای احترام نمیزاره و اگه هم بزاره فقط واسه امامزاده خودش احترام میذاره.

حق کپی رایت و مباحث مربوطش داستان درازی داره اما وقتی مهران مدیری مظلومانه اونودر ابتدای مجموعه سریالهایش بیان کرد به نظر میرسه بیشتر مورد توجه واقع شده. اما نمیدونم چرا اینبار هم آقای مدیری متولی امامزاده خودش شده فقط؟!
    آقای مدیری در دو کار اخیرش علاقمند شده که از تصنیفهای قدیمی استفاده کنند چرا که به حال و هوای تاریخی سریالهاشون هم میخوره. اما چرا بدون نام بردن اسم آهنگساز و شاعر و خواننده اثر اصلی؟؟! و آن هم وقتی که میتونه این معرفی باعث آشنا شدن مخاطبان با یکی از بزرگترین موسیقیدانان و تصنیف سرایان این کشور شود؟
    جالبتر اینکه به جای نام بردن از صاحب اصلی اثر نام آقای "دهقانپور" را میبینیم که اگه کسی ندونه فکر میکنه که آهنگساز اثر ایشون هستند!

شاید واسه اونایی که با این آهنگ و موسیقی اش زیاد آشنا نباشن ذکر نکردن نام صاحب اثر چندان موضوع مهمی نباشد و نباید هم باشد. ما بناست سریال ببینیم نه اینکه یک اثر موسیقیایی دنبال کنیم. برای من هم مهم نیست. وگرنه میشد کلی حرف در مورد تنظیم ضعیف اثر و مشکلات تکنیکی زیاد خواننده در اجرایش نوشت.
    اما مسئله همان جایی است که خود آقای مدیری روش تاکید دارن و اون محترم شمردن حقوق "انسانی" است. آنهم در حق کسانی که حق زیادی بر گردن موسیقی ایرانی دارند و به خاطر زیر فشار بودن این هنر هیچگاه اندکی هم ازشون یاد نشده. اما تا دلتون بخواد ازشون استفاده شده.

امشب شب مهتابه
    آهنگساز و شاعر : علی اکبر شیدا
    امشب به بر من است آن مایه ی ناز
    یا رب تو کلید صبح، در چاه انداز
    ای روشنی صبح به مشرق برگرد
    ای ظلمت شب ، با من بیچاره بساز
    امشب شب مهتابه ، حبیبم رو میخوام
    حبیبم اگر خوابه ، طبیبم رو میخوام
    گویی فلانی آمده ، آن یار جانی آمده
    مست است و هشیارش کنید
    خواب است و بیدارش کنید
    آمده حال تو، احوال تو، سیه خال تو، سفید روی، تو ببیند برود

2. 8 کاربر از sise بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه majid.shiraz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

باز که دوباره بحث کپی کردن و نکردن شروع شد!
    هر کی خواست اورجینال میخره هر کس هم خواست بی فرهنگیش رو برسونه واسه کپی رایت ارزش قائل نشه بره انقدر کپی کنه تا....

---------- Post added at 11:21 PM ---------- Previous post was at 11:20 PM ----------

گفتم لیریک دیگه!
    منظورت چیه؟!
    فرهنگ به رعایت کردن یا نکردن حق کپی رایت خلاصه نمیشه
    با این نوع امضاتون دارید کار فرهنگی میکنید؟

رپ همینه بزرگوار قافیه نداره که...
    ولی دست هیچکس درد نکنه...

چون پستو ویرایش کردم نتونسم نقل قول بگیرم ولی خدمت اون دوستمون که گفته جایزه ها سرکاریه و....بگم که بله خیلی از اینا سرکاریه...ولی بعضی ها که در صدا وسیما وسازمان بازرسی و...تبلیغ یا ثبت میشه دیگه نمیتونه سرکاری باشه...اگه بخواد هم نمیزارن...
    اون جایزه دستمال هم که فرمودین 27همین ماه قرعه کشیشه...(میدونم ربطی به تایپک نداشت ولی خب جایزه ها هم بخشی از انگیزه مردم براخرید این سریاله!!!!!!!!!!!!
    چند ماه پیش جوایز قرعه کشی یک بانک باعث شد تا حساب قرض الحسنه ای رو توی اون بانک باز کنم 2 میلیون هم گذاشتم و قرار بود جایزه ها 1000.000 تومانی باشه و یک جایزه ویژه
    من برنده شدم اما چند؟....
    25000 تومن!!! اصلا همچین جایزه ای قرار نبود اهدا بشه کمتر از یک میلیون نبود
    بگذریم خرید سی دی اورجینال هم بخشی از فرهنگ یک جامعه هست ولی قیمت تمام شدش برای خیلی از خانواده ها سنگینه که اونها هم دوست دارن ببینن اما ... رو میارن به کپی
    امیدوارم اونهایی که این سریال رو میبینن حالا میخواد از راه فرهنگیش تهیه کرده باشن یا غیر فرهنگی دقایقی رو در کنار خانواده خوش باشن و بخندن
    Last edited by majid.shiraz; 16-10-2010 at 00:17.

4. 2 کاربر از majid.shiraz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

این بحث کپی رایتتون هم که کشت مارو!
    خوشبختانه اینجا شده محل تخلیه‏ی عذاب وجدان!
    هر کی کپی میکنه یا دانلود میکنه میاد اینجا می پسته: من کپی کردم، دانلود کردم به این دلیل که قبلا از ماکروسافت، لاست و .......... تا برسه به آلبوم حس پیام صالحی کپی کردم! چرا اوجا عذاب وجدان نگرفتم؟! چرا اوجا دلم برای بیل گیتس و جک بندر و گروه آرین نسوخت؟! پس چون اونجا دلم نسوخت اینجا هم باید قهوه تلخ رو کپی تهیه اش کنم و عین خیالم هم نباشه!!

جدیدا هم یه سری میگن: چون ما از سریال خوشمون نیومده و تو سطح کیفیه بالایی نبوده، ما نمیخریمش و دانلودش می کنیم!!!

دوستان گل!
    کپی کردن کاره صحیحی نیست! یک کلام! تمام! قبول دارید دیگه؟
    میخواد کپی از قهوه تلخ مهران مدیری باشه، میخواد کپی از بازیه فیفا باشه!!! کاره غلطی هستش!

متاسفانه کپی کردن برای ما ایرانی ها (خودم شماره یکش هستم) شده عذر بدتر از گناه! شده عادت!
    از بالانشین ها می پرسی چرا دارید کارای دیگران رو به اسم خودتون میدید بیرون، میگن مملکت تو تحریمه! مجبوریم!
    از فوتبالیست ها و ورزشی ها بپرسی چرا مدل لباس و پیراهن و توپ، مدل مو، مدل ایستادن پشت ضربه ایستگاهی و... رو از نمونه غیر وطنیش کپی پیست کردی، میگه واسه خاطر سریع ترین رسیدن به پول و شهرت و محبوبیت!
    از هنرمندش می پرسی، دادا فیلمت کپیه یه فیلمه خارجیه، میگه چه ایرادی داره با کپی کردن از یه فیلم موفق دیگه، زمان پیش تولید رو کم کنیم!!
    از دانش آموزش می پرسی از دست بغل دستیت چرا کپی می کنی میگه.....
    .
    .
    .
    و حالا به پی سی وردی ها میگی چرا قهوه تلخ رو کپی میگیرید! دانلود می کنید! به جای پاسخ میگن چرا مثال های بالا کپی کردن!!!

آقا بیایم بهونه نیاریم! عذر بدر از گناه نیاریم! راست حسینی بگیم عادتمون شده! رفته تو جلدمون! گفتنش به خدا سخت نیست! بگیم ترک عادت موجبه.....

بدون شک من هم سی دی کپی دارم! من هم ویندوزم نسخه کپیه! من هم هزار قلم کلاهای چینی و کپی از اصل دارم!
    ولی بالاخره باید واسه یه بار شروع کرد که به واسطه علاقمون دیگه از اثری کپی نکنیم و نخریم و ندانلودیم!! یکی عشقه ماکروسافته، میره سی دی ویندوز اورجینال سفارش میده، یکی هم عشقه چاووشیه میره آلبومش رو می خره!
    اگه واقعا به نظرمون میاد که ارزش پول دادن رو نداره اصلا نه بخریمش نه کپیش رو بگیریم! نمیمیریم که!
    ببخشید خستتون کردم!:43:
    شرمنده...
    یاعلی

6. 7 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

مطالبي كه گفتي صحيح دوست عزيز ولي اگه بخوايم هر چي رو كه دوستشداريم اويجينالش رو بخريم كه دو سه ميليون خرج زندگي يك ماهمون بايد بكنيم..
    این همون عذر بدتر از گناه هست دیگه
    چون خیلی میشه با 10 20 تومن پول کپی وقتی میشه به دست آورد چه کاریه اورجینال بخره آدم
    کلا این بحث توی ایران فایده نداره
    وقتی آدما واسه خودشون ارزش قائل نمیشن شما داری میگی واسه کار و اثر کس دیگه قائل بشن!

8. 2 کاربر از Facon_Archi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مطالبي كه گفتي صحيح دوست عزيز ولي اگه بخوايم هر چي رو كه دوستشداريم اويجينالش رو بخريم كه دو سه ميليون خرج زندگي يك ماهمون بايد بكنيم..
    خوب منم میگم تلاش و سعی کنیم یا یه جنسی اورجینال بگیریم یا اصلا نگیریمش!
    چه خوبه بیایم کالاهایی رو بگیریم که پول پرداختی ما، به جیب زحمتکشان و طراحان اون جنس یا کالا بره نه اینکه تو جیب خودت بمونه یا تو جیب کسانی که 100% پول رو میگیرند، اما 5 درصد از اون پول رو واسه تولید اون کالا زحمت نکشیدن!
    Last edited by pcforlife; 16-10-2010 at 01:21.

10. این کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال D,Freeman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    خونه.

پيش فرض

کاملا بااین دوستمون موافقم...
    اگه میبینید مثلا تو فلان کشور طرف همه چیش اورحیناله یک دلیلش توازن بین درآمد وقیمت اونه...
    نمیدونم قیمت ویندوز اصل یا چیزائی از این قبیل چه قدره ولی یه بابائی باماهی 600یافوقش700هزارتومن درآمد چطور باید بره فلان قدر مثلا 60یا70دلار بده فقط یه نرافزار اصل بگیره...
    شما نباید ایرانو بابقیه دنیا مقایسه کنین...
    همین قهوه تلخ 30تا دی وی دی 75000تومان برا خیلی ازمردم مبلغ زیادیه...
    بابا بجاش میره یارو برازن وبچش غذا ولباس میگیره تواین تورم...
    بله اگه تورم نبودیا یارو نفسش از جای گرم بلند میشد تمام زندگیشو ارجینال میکرد...
    چاره ای نیست دوستان...
    وگرنه کی دوست داره که با خریدن کپی هر چیزی هم خودش ضرر کنه(از نظر کیفیت اون)وهم حقوق دیگرانو زیر پا بزاره...

حـــــرفـه ای M3HRD@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    دالان ســـبز WEb►ByNvAyAn.BlOgFa.CoM

پيش فرض

كلا اين بحث كپي رايت كه در همه چيز ايراني ها هم ديده ميشه خيلي مفصله و سالها طول ميكشه از بين بره و بحثش در اين تاپيك نمي گنجه و بايد ريشه اي حل شه و يكي از راه حلاش بهبود وضع اقتصاد جامعه است
    و در كل اگه بخوايم اينجا اين بحث رو ادامه بديم به نتيجه روشني نمي رسيم و دوستان مدير هم تاپيك رو قفل مي كنند پس بهتر اينه كه بحث كپي رايت رو هرچه زودتر تمومش كنيم
    با تشكر از دوستان

13. 2 کاربر از M3HRD@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Diego's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    In her arms

پيش فرض

رپ همینه بزرگوار قافیه نداره که...
    ولی دست هیچکس درد نکنه...
    ولی لیریکهایی که ما از eminem و 50 cent میشنویم گویا قافیه دارن...
    -----------------------------------------------
    ولی برای شروع کپی رایت حرکت خوبی بود.کمی تاقسمتی این قضیه به جا افتادن کپی رایت کمک کرد.

حـــــرفـه ای Asalbanoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    esfahan

پيش فرض همه چیز درباره «باباشاه» قهوه تلخ

«هادی کاظمی» بازیگر نقش «باباشاه» در قهوه تلخ کار هنری خود را از 16، 15 سالگی در «کانون حر» شروع کرد و از همان سال‌هال روی صحنه رفت. بعدها وارد دانشگاه شد و در رشته بازیگری تحصیلاتش را ادامه داد، ‌دوره‌ای که خودش معتقد است که هیچ کمکی به او و پیشرفتش در بازیگری نکرده است: «‌من در دانشگاه هیچ چیز یاد نگرفتم اما یک استادی داشتم به اسم آقای دامود که خیلی چیزها به من یاد داد ولی متاسفانه وقتی وارد دانشگاه شدم حس اینکه چیزی در آنجا یاد گرفتم را نداشتمم. دانشگاه بیشتر برای من محیطی بود برای ارتباط بیشتر، همین».

او از سال 75 وارد تلویزیون شد اما با بازی در نقش «دوبرره» در سریال «پاورچین» ‌برای عامه مردم شناخته شد. او از همان کار به نوعی تبدیل به یکی از اعضای ثابت گروه مدیری شد و تقریبا در همه کارهای بعد از «پاورچین» مدیری حضور داشت. در این مدت در تله فیلم‌ها و سریال‌های دیگری هم بازی کرده که از کارهای اخیرش می‌توان به سریال «در چشم باد» در نقش عباس رسپشن هتل اشاره کرد. او در «قهوه تلخ» در نقش باباشاه حسابی توی چشم آمده است. آنچه می‌خوانید گزیده‌ای از مصاحبه‌ایست که همشهری جوان در شماره 282 خود آن را منتشر کرده است.

باباشاه از ابتدا همین طور طراحی شده بود یا اینکه هنگام کار و سر صحنه شکل گرفت؟
    من قبل از این در «باغ مظفر» تجربه بازی در نقش شخصیت پیرمرد را داشتم که پدر خان قلی خان بود. زمانی که باباشاه را به من پیشنهاد دادند گفتند که این شخصیت قرار است بابای جهانگیرشاه باشد که خودش هم پیر است؛ یعنی اینجا هم باید نقش پیرمرد دیگری را بازی می‌کردم بنابراین مهران مدیری گفت سعی کن همان شخصیتی که در باغ مظفر بودی را بازی کنی چون واقعا در آنجا دیده نشد.

قرار بود از ابتدا نقاش باشد یا این موقع کار اضافه شد؟
    نه این از اول نوشته شده بود که باباشاه نقاش و ملقب به جمال الملک است و کهنسال اما بقیه چیزها در کار پیش آمد. ما خودمان خیلی از پیشنهادها را به آقای مدیری می‌دادیم و بعضی‌ها قبول می‌شد و در نهایت اینکه همه چیز در جای خودش قرار می‌گرفت و آقای مدیری در این قضیه خیلی کمک کرد. کمک‌های آقای مدیری خیلی جالب است اینکه عصاره‌ای از یک چیزی را می‌دهد و می‌گوید همین را بگیر و برو و این تویی که باید آن را پرورش بد‌هی.

یکی از ویِگی‌های باباشاه نحوه صحبت کردن اوست، این لحن پیشنهاد خودتان بود؟
    نحوه صحبت کردن باباشاه هم کار خودم بود.

گریم باباشاه خیلی سنگین است و چهره‌تان اصلا مشخص نیست، از این نمی‌ترسیدید که شناخته نشوید؟
    خودم معتقدم که هنوز نباید قیافه‌ام را خرج کنم و فکر نمی‌کنم تا حالا خیلی از مردم چهره واقعی مرا به جزء در دو سه کار دیده باشند، ضمن اینکه من مدت‌هاست که دیگر بحث شهرت و اینها را گذاشتم کنار و علاقه‌ای به این مسئله ندارم. من در سال 75 شهرت را تجربه کردم و دیدم که چیزی خوبی نیست بنابراین در اینجا به این چیزها فکر نمی‌کردم که دیده بشوم یا نه به همین خاطر از همان ابتدا از این گریم استقبال کردم و خیلی هم آن را دوست دارم.

به این نکته اشاره داشتی که با مهران مدیری درباره درآوردن نقش تعامل داری، واقعا مدیری که پشت صحنه اینقدر جدی و اخمو است به کسی اجازه نفس کشیدن می‌دهد چه برسد به حرف زدن و تعامل کردن؟
    به نظر من هر شخصیتی هم باید جاذبه داشته باشد و هم دافعه و مجموع این دو تا باعث می‌شود رفتار یک انسان کامل باشد. ما خیلی‌وقت‌ها شوخی هم داریم اما به این معنی نیست که دائم داریم می‌خندیم و تو سر و کله هم می‌زنیم چون خیلی‌ها فکر می‌کنند پشت صحنه کارهای کمدی فقط شوخی و خنده است اما برعکس خیلی جدی‌تر از کارهای دیگر است چون وقتی جدیت نباشد شیرینی کار درنمی‌آید ما اصلا لودگی نداریم.

خود مهران مدیری از چه قسمتی وارد کار می‌شود؟
    از قسمت بیستم.

شنیدیم همراه با مهران مدیری شخصیت جدید دیگری هم وارد داستان می‌شود که نقش ان را هم شما بازی می‌کنید؟
    بله و از قسمت 30 وارد داستان می‌شود. آقای مدیری یک روز به من زنگ زد و گفت بیا لوکیشن و صحبت شد که یک نقش دیگر را بازی کنیم. این برای من خیلی سخت بود و بنابراین سعی کردم آن را منتفی کنم چون می‌ترسیدم نکند به شخصیت باباشاه لطمه بزند چون او یک آدم دیگر است که از روسیه می‌آید و اتفاقات خودش را دارد و بیشتر کارکرد داستانی دارد اما آقای مدیری اصرار کرد و گفت می‌توانی.

یعنی باباشاه می‌میرد و حذف می‌شود از سریال؟
    نه، می‌میرد اما دوباره زنده می‌شود. اصلا کارش همین است، هی می‌میرد و زنده می‌شود. مثل ماشین هلش می‌دهند، روشن می‌شود.

شخصیت باباشاه خیلی مورد توجه قرار گرفته، همین است که در قسمت هشتم که به سفر می‌رود و نیست، تماشاگر نبودش را کاملا حس می‌کند، حالا حضور این شخصیت جدید باعث کمرنگ شدن او نمی‌شود؟
    قدیمی‌ها مثال خوبی دارند، آنها می‌گویند هنوز سیر نشدی از غذا بکش کنار که آن ولع و مزه غذا زیر دندانت بماند.

من خودم موافقم که در نشان دادن باباشاه باید خساست شود چون ممکن است در صورت حضور مداومش تکراری
    شود.

منبع:تابناک

16. 15 کاربر از Asalbanoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

یعنی نقش باباشاه دیگه تموم میشه تو سریال یا دو نقش بازی می کنه؟
    دو نقش بازی میکنه البته خودش گفت باباشاه هی میمیره ولی زنده میشه مثه ماشینی که خرابه هلش میدن درست میشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •