تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 370 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3696

نام تاپيک: { آرشیو } ◄◄ | D | مشاوره خرید لپ تاپ - بین 1.5 میلیون تومان و 2 میلیون تومان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز میشه بگین F11Nfx را از کجا سفارش دادین و اینکه آیا به دستتون رسیده ؟ لطفا یه ریوویو براش بزارین

---------- Post added at 01:23 AM ---------- Previous post was at 01:22 AM ----------

دوستان سلام
    بالاخره سفارش دادام مدل f11-nfx و چند روز آینده بدستم خواهد رسید ولی هنوز قیمت نهایی شو نمی دونم و هر چی باشه از 1600 کمتر قولشو گرفتم.

یکیم این جنس های چینی واقعا شانسی هستند و مونده به شانس طرف که خوب از آب دربیاد یا نه. تو جاهای مختلف دنیا هم یک سرچ کنید همواره جنس های چینی تقریبا 200 دلار کمتر از جنس های آمریکایی هست اونم در حالی که چندتا امکاناتشم شاید بیشتر از آمریکایی باشه.

شما اگه منطقه اروپا رو بگیردید کمتر جنس چینی رو پیدا می کنید مگر در منطقه آسیا که پر مدل های چینی.

دوستانی که دنبال جنس های آمریکایی هستند اگر می خوان از نزدیک ترین کشور خارجی وارد کنند پاکستان بهترین گزینه است چون تو پاکستان سونی نمایندگی مستقیم داره و هیچ تحریمیم ندارند و تقریبا تورم آنها هم با ما یکی قیمتاشون در حد چند هزار تومان اینور اونور. وچون شرکت های پاکستانی بیشتر تک فروش هستند و بحث فروش آنها تجارتی نیست از مدل های آمرکایی برای فروش استفاده می کنند از طرفی هم آمریکا بیشتر دوست داره بازار اونجارو در دست بگیره.
    اما تو امارات کلیه شرکت ها کارشون تجارت و دنبال مدلی می گردند که ارزونتر باشه و با کیفتش هم کاری ندارند جنس چینی سفارش می دهند که ارزونتر هست.

اگر توجه کرده باشید اکثر شرکت هایی که بیشترین مدل های آمریکایی دارند از اصفهان و یا مشهد و اینجو جاها هستند که به سمت شرق نزدیک ترند.

دوستان یک نکته هم بگم اونایی که دنبال جنس دست دوم ارزون و بدون توجه به مدل و بصورت بدون کارتن هستند تو طرف های اهواز بخصوص سمت های مرزی می توانند جنین جنس هایی پیدا کنند.

سلام
    دوست عزیز میشه بگین F11Nfx را از کجا سفارش دادین و اینکه آیا به دستتون رسیده ؟ لطفا یه ریوویو براش بزارین

آخر فروم باز Vaioman's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    منم قصد خرید دارم تا 2 تومن. اما واقعا نمیدونم چیکار کنم. بهم پیشنهاد Dell latitude E6510 رو کردن. میخاستم نظرتونو راجبش بدونم. اگه فک میکنید مدل مناسب تری هم هست لطف کنید بهم بگید.
    شما میشه بگی که با لپ تاپ میخوای چکار کنی؟

داره خودمونی میشه mojtaba127's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    زیر همین آسمون

پيش فرض

سلام دوستان. یه تاپیک جدید ایجاد کردیم راجع به مقایسه دو مدل گیمینگ ASUS G51j و MSI GX640
    اگه زحمتی نیست بیاین و شما هم نظرات خودتون رو اعلام کنید. کارتهای گرافیک هم مقایسه شدن.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

من میخام جایگزین پی سی شه واسم.واسه همین میخوام یه چیز خوب باشه که هم گرافیکش کم نیاره واسه کارای گرافیکی و گیم و هم بشه یه مدت بدو نیاز به ارتقا دادن با خیال راحت ازش استفاده کنم

پروفشنال boozzai's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام!
    در مورد سری F سونی سوال داشتم!
    در چه رنگ هایی موجوده؟مشکی براق داره یا مات؟
    F117 با F116 با F115 چه فرقی دارن؟(مشخصاتشون رو واسم بذارید+قیمت) و قویترین مدل سری F کدامه؟(+قیمت)
    با تشکر فراوان!

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با سلام. دوستان من حدود 1 ماهی هست دارم درباره لپ تابهای سری f تحقیق می کنم. خودم تصمیم دارم از بین f115 و f116 یکی رو بخرم.دوستانی که این دو مدل رو خریداری کردن بگن کدومش بهتره و با کدوم گارانتی.

اما اطلاعاتی که بدست آوردم

1- مساله نویزی که درباره سری F عنوان میشه مربوط به روشن بودن میکروفونه که با خاموش کردن این گزینه از طریق کنترل پنل (در مواردی که مورد نیاز نیست ) این مساله کاملا حل میشه و مسائلی از قبیل ایراد سخت افزاری و نرم افزاری که مطرح میشه کاملا بی اساسه.

2- مدل f116-fg/b برای خاورمیانه- آفریقا ساخته شده و وارد کننده اون در ایران شرکت ایران رهجو هست.ولی مدل f115 نمیدونم دقیقا برای کجا طراحی شده (احتمالا آمریکا و اروپا).شرکتهای امرتات - الماس - آروند گارانتی این مدل را برعهده دارن.

3- مدل f116 فاقد بک لایت مخصوص کیبورده. یعنی به هنگام تاریکی دکمه های کیبرد دارای روشنایی و دید نخواهند بود.در مدل f 115 مطمئن نیستم.

4- گارانتی مدل f115 توسط شرکتهای امرتات -آروند و الماس به مدت 1 ساله و مدل F116 توسط ایران رهجو به مدت 3 سال .

من شنبه این هفته رفتم f115 رو از پایتخت قیمت گرفتم از 1580000 تا 1730000 که برام خیلی عجیب بود این همه تفاوت قیمت.

دلم میگه f115 بگیرم اما از طرف دیگه گارانتی f116 ایران رهجو (3 ساله). من میخوام دستگاهم گارانتی قوی داشته باشه.

بالاخره دستگاههای صوتی تصویری و کامپیوتری معلوم نیست بعد از چه مدتی ایراد پیدا کنن.

از دوستان میخوام نظرشونو در رابطه به این دو مدل و البته با گارانتی هاش بگن به نظرشون کدومشو بخرم؟

7. این کاربر از pedikalak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

اگر ممكن هست جواب منو همين جا بدين چون وقت ندارم و همين فردا مي خوام برم و بخرم
    من مي خوام يك لب تاب
    sony F115 بخرم لطفا به من بگوييد هنگام خريد اين لب تاب و به طور كلي هنگام خريديك لب تاب به چه نكاتي بايد دقت كنم و اينكه بهترين گارانتي اين مدل چيه
    دوم اينكه چگونه مي شود فهميد كه يك لب تاب ريفربيش شده است يا نه
    بهترين جا براي خريد كه بشه ارزونتر خريد كجا هست آيا بهترين جا خود شركت گارانتي كننده نمي باشد
    لطفا كلا من را راهنمايي كنيد كه براي خريد لب تاب توجه به چه نكاتي مهم است
    sony f115 بهتره يا DELL 1558

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام. دوستان من حدود 1 ماهی هست دارم درباره لپ تابهای سری f تحقیق می کنم. خودم تصمیم دارم از بین f115 و f116 یکی رو بخرم.دوستانی که این دو مدل رو خریداری کردن بگن کدومش بهتره و با کدوم گارانتی.

اما اطلاعاتی که بدست آوردم

1- مساله نویزی که درباره سری F عنوان میشه مربوط به روشن بودن میکروفونه که با خاموش کردن این گزینه از طریق کنترل پنل (در مواردی که مورد نیاز نیست ) این مساله کاملا حل میشه و مسائلی از قبیل ایراد سخت افزاری و نرم افزاری که مطرح میشه کاملا بی اساسه.

2- مدل f116-fg/b برای خاورمیانه- آفریقا ساخته شده و وارد کننده اون در ایران شرکت ایران رهجو هست.ولی مدل f115 نمیدونم دقیقا برای کجا طراحی شده (احتمالا آمریکا و اروپا).شرکتهای امرتات - الماس - آروند گارانتی این مدل را برعهده دارن.

3- مدل f116 فاقد بک لایت مخصوص کیبورده. یعنی به هنگام تاریکی دکمه های کیبرد دارای روشنایی و دید نخواهند بود.در مدل f 115 مطمئن نیستم.

4- گارانتی مدل f115 توسط شرکتهای امرتات -آروند و الماس به مدت 1 ساله و مدل F116 توسط ایران رهجو به مدت 3 سال .

من شنبه این هفته رفتم f115 رو از پایتخت قیمت گرفتم از 1580000 تا 1730000 که برام خیلی عجیب بود این همه تفاوت قیمت.

دلم میگه f115 بگیرم اما از طرف دیگه گارانتی f116 ایران رهجو (3 ساله). من میخوام دستگاهم گارانتی قوی داشته باشه.

بالاخره دستگاههای صوتی تصویری و کامپیوتری معلوم نیست بعد از چه مدتی ایراد پیدا کنن.

از دوستان میخوام نظرشونو در رابطه به این دو مدل و البته با گارانتی هاش بگن به نظرشون کدومشو بخرم؟
    دوست عزیز من f115 رو مدتیه که خریدم ولی از لحاظ فنی روی سری f تحقیقات کاملی کردم ولی جواب دادن سوال شما خیلی سخته ، واقعا سخته
    یه فرضیه وجود داره که محصولات سفارش ایران از کیفیت پایین تری برخوردارند مثلا هارد هاشون فرق می کنه و...
    از اونطرف به قول شما سه سال گارانتی چیزی نیست که به این سادگی ها ازش بگذری
    این بک لایت هم غوز بالا غوزه، باور می کنی یکی از دلایل خرید f115 توسط من همین بک لایت بود
    خلاصه انتخاب سختی پیش رو داری ، به نظر من حرف دلت رو گوش کن چون اگه حرفشو گوش نکنی همیشه ته دل یه چیزی هست که میگه کاشکی اینکارو نمی کردم یا اون کارو می کردم (چی گفتم)
    یا شیر و خط بنداز

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

F115 بهتره يا F11GGx
    چه فرقي باهم دارند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohammadi4net's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

sony f115 بهتره يا DELL 1558
    مرد مومن این سوال بود پرسیدی ؟ اگه سونی بفهمه دیگه نمی ذاره محصولاتش وارد ایران بشه
    از شوخی گذشته اگه کانفیگ cpu , ram, hdd, cache یکی باشه اونوقت 1558 از لحاظ گرافیک و lcd کم می یاره، حالا بماند که طراحی و کیفیت dell هیچ وقت به سونی نمی رسه ولی سونی یه 300 هزار تومنی گرونتر در میاد پس اگه پولت می رسه f115 رو بگیر
    یادم رفت بگم که f115 بلوری هم داره
    Last edited by mohammadi4net; 24-05-2010 at 08:48.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •