تو اين رنج قيميت چى رو پيشنهاد ميدين براى بازى هاى جديد و سنگين ؟
تو اين رنج قيميت چى رو پيشنهاد ميدين براى بازى هاى جديد و سنگين ؟
بین
Acer Aspire 5740G
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و
Acer Aspire 5738G
و
Dell Inspiron 1564
کدامیک را برای دانشجو پیشنهاد میکنید (کاری - تفریحی) و چرا؟
من 5740g دارم و خیلی راضیم ... دلیل پردازنده نسل جدید ... کارت گرافیک قوی ... رم DDR3 ... هارد 500 ... ظاهر مناسب و قیمت عالی ...
صفحه کلید عددی دارد یا نه؟
مودم داخلی دارد یا نه؟
از گارانتیاش استفاده کردهایی یا نه؟
ویندوزش ارجینال است یا نه؟
ویندوزش هفت است یا ویستا یا ایکسپی؟
این حرف G در نام این مدل 5740g یعنی چه؟
مستقیم به تلویزیون وصل میشود یا نه؟
ram reader داخلی دارد یا نه؟
Atheros AR5B93 Network Adapte
Broadcom Netlink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth Broadcom 2046
Modem
4 x USB 2.0 ports
VGA output
RJ45
RJ11
HDMI
Multi Card Reader
Audio Line-In
SPDIF+ Headphone
Mic
Kensington Lock
ويندوزش Linux Linpus هست
بنا بر مشخصات سایت
ویندوزش Windows 7 Home Premium باید باشد
عجیب است که با دلار 1000 تومان قیمت این لپ تاپ با ویندوز هفت 631 هزار تومان است آن وقت در ایران همین لپ تاپ را با سیستم عامل لینوکس 830 هزار تومان میفروشند!؟
به این سئوالات جواب ندادید:
از گارانتیاش استفاده کردهایی یا نه؟
این حرف G در نام این مدل 5740g یعنی چه؟
مستقیم به تلویزیون وصل میشود یا نه؟( یا کارت Tv اکسترنال میخواهد)
برای استفاده از وایمکس ایرانسل نیازی به خرید مودم هست یا توسط مودم وایمکس آن میتوان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد؟
تمام یسرهای سزری aspire جدید که بعد از 2009 ریلیز شدند ، نام پد دارنداز گارانتیاش استفاده کردهایی یا نه؟
اگر دقت کنید گرافیک و رم بالاتر است .... مخففی از game هست که قدرت سیستم رو نشون میدهاین حرف G در نام این مدل 5740g یعنی چه؟
باید همیشه به خروجی ها نگاه کنی ... خیلی وقتی خروجی کمپوزیت یا کمپوننت حذف شده و به جای آن VGA پورت هست و HDMI که همیشه مستقیم وصل میشوند و یا به تلویزیون های قدیمیتر با تبدیل هاستقیم به تلویزیون وصل میشود یا نه؟( یا کارت Tv اکسترنال میخواهد)
نه عزیز باید بخری دیگه همچین الکی نیستبرای استفاده از وایمکس ایرانسل نیازی به خرید مودم هست یا توسط مودم وایمکس آن میتوان از اینترنت ایرانسل استفاده کرد؟![]()
بچه ها من میخام یکی از این دو تا لپ تاپ بگیرم کدوم یکی بهتر بازی هم زیاد میکنم و کارهای نرم افزاری مثل اتو کت و Matlab بتونم باش راحت انجام بدم
ایسر5740G
Dell Inspiron 1564
با هر دو به راحتی می تونید ، کار های مربوطه را انجام دهید آن هم به راحتی ....
اما مدل ایسر کانفیگ و مشخصات بالاتری داره و مسلما از این مدل دل ، قدرتمند تر هست.
اگر می تونید بیشتر هزینه کنید ، این مدل نیز هست:
در حدود 900 تومان»
![]()
سلام
من یک لپ تاپ میخوام که صفحه نمایش خوب داشته باشد ترجیحا LED باشد ، مشخصه دوم یک کارت گرافیک از سری 5000 ATI
روش باشه ، CPUهم متوسط باشه ، قیمت هم تا 1.000.000 الا 1.500.000 باشه ، همچین چیزی با همچین قیمتی تو بازار گیر
میاد.
ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)