تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 165 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1647

نام تاپيک: آرشیو / والیبال FIVB World League 2013 | با حضور ایران

آخر فروم باز Gregar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    The North

پيش فرض

چند دقیقه دیگه محتوای تاپیک تغییر میکنه به :

بازی ایران و آلمان رو کدوم کانال رایگان پخش میکنه
    واقعا دیگه چی میشه گفت . معضل ما شده همین .
    ما که ماه.واره نداریم و باید به همین بدبختی شبکه سه رو تحمل کنیم که همونم واسه ما ناز میکنه و نشون نمیده . خوب شد بیدار نشدم اصلا . البته من فکر میکردم فردا باشه . اخه طبق رسم گفتم روز در میونه اما امروز شد چرا ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه brothers000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Tehran, Iran

پيش فرض

بنده هم به نوبه ی خودم این پیروزی رو تبریک میگم خدمت همگی
    ضمنا شرایطمون تو جدول هم با اینکه خیلی بالا نیستیم ولی بازم یه جورایی دلنشینه

جدول کامل ليگ جهاني واليبال گروه B

ليگ جهاني واليبال گروه B
    تيم امتياز مسابقات جزئيات نتايج ست پوئن
    بازی برد باخت 3
    0
    3
    1
    3
    2
    2
    3
    1
    3
    0
    3
    برده باخته معدل برده باخته معدل
    1 ايتاليا 19 9 7 2 3 1 3 1 1 24 13 1.846 860 801 1.074
    2 روسيه 19 10 7 3 3 1 3 1 2 25 16 1.562 939 889 1.056
    3 آلمان 14 8 4 4 1 2 1 3 1 18 16 1.125 733 737 0.995
    4 صربستان 13 9 4 5 2 2 3 1 1 19 21 0.905 863 899 0.960
    5 ايران 12 8 4 4 2 2 2 1 1 17 18 0.944 788 766 1.029
    6 کوبا 4 10 1 9 1 1 4 4 9 28 0.321 794 885 0.897
    Last edited by brothers000; 07-07-2013 at 11:39.

3. 3 کاربر از brothers000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

تبریک به همه دلاور مردان والیبال

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

اخرین خبر ها:
    داورزنی: متاسفانه پرواز اختصاصی تیم ملی والیبال لغو شد

رییس فدراسیون والیبال گفت: متاسفانه به دلیل همکاری نکردن کشورهای مسیر پروازی، پرواز اختصاصی تیم ملی والیبال برای بازگشت از کوبا لغو شد.

به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، دکتر محمدرضا داورزنی افزود: علی رغم تصویب هیات دولت و دستور ریاست محترم جمهوری و پیگیری های شرکت هواپیمایی ایران ایر امکان پرواز هواپیمایی اختصاصی تیم ملی به هاوانا میسر نشد.
    وی با بیان اینکه سازمان هواپیمایی جمهوری اسلامی برای انجام این کار تلاش زیادی کرد، خاطر نشان کرد: متاسفانه کشورهای در مسیر این پرواز هیچ گونه همکاری در خصوص انجام پرواز 747 به مقصد هاوانا و بلعکس انجام ندارند.
    رییس فدراسیون والیبال تصریح کرد: بنابراین و متاسفانه پرواز اختصاصی تیم ملی والیبال انجام نخواهد شد و تیم ملی والیبال کشورمان بر اساس برنامه قبلی از طریق مسکو به تهران خواهد آمد.
    داورزنی تاکید کرد: ملی پوشان ایران ساعت 23:30 روز سه شنبه 18 تیرماه از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران می شوند.
    تیم ملی والیبال ایران روزهای 21 و 22 تیرماه در چارچوب هفته هفتم لیگ جهانی میزبان آلمان در سالن 12 هزار نفری آزادی تهران است.

سرمربي کوبا: در هیچ دوره ای آخر نبودیم

سرمربی تیم ملی والیبال کوبا گفت: امسال سال سختی را در لیگ جهانی گذراندیم و در هیچ دوره ای تیم آخر گروه نبودیم.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، اورلاندو ساموئل در نشست خبری بعد از بازی با ایران گفت: كوبا تيم قدرتمندي است ولي به دليل شرايطي كه به وجود آمد، مجبور شديم تصميمات آني بگيريم. به خاطر شرايط مجبور شديم تغييرات زيادي را انجام بدهيم و از بازيكنان بسيار جوان استفاده كنيم.
    وي افزود:ما پيش از اين هرگز قعر نشين گروه نشده بوديم بنابراين چنين وضعيتي تأسف بار و پيروزي آن هم فقط در يك بازي ناراحت كننده است.
    آبراهام آلونسو بازيكن مطرح اين تيم نيز در این نشست خبری افزود: سال سختی بود اما پایان نوید بخشی داشتیم که از سال آینده با قدرت بیشتر در این رقابت ها حضور یابیم.
    تیم ملی والیبال ایران در دومین بازی خود در برابر کوبا هم به پیروزی رسید تا با کسب پنج امتیاز کوبا را ترک کند.

غفور: از اینکه مردم خوشحال هستند خیلی خوشحالم

امیر غفور پس از کسب دومین برد پیاپی مقابل کوبا اظهار کرد: نمی توانم بگویم که از قبل پیش بینی می کردیم که اینگونه مقابل کوبا در خانه اش پیروز می شویم. اما هدف ما پیروزی بر کوبا بود. قبل از بازی هم گفته بودم هدف ما این است و با انگیزه زیاد تنها به برد فکر می‌کنیم. کار سختی داشتیم. حریف دوست نداشت بعد از نتایج ضعیفی که قبلا گرفته بود مقابل ما آن هم در خانه طعم شکست را بچشد. به نظرم کوبایی ها در بازی اول خیلی خوب کار کردند ما هم قدری مدارا کردیم تا توانستیم بازی را در دست بگیریم. اما امروز جریان مسابقه به سنگینی روز قبل نبود. در آب و هوای استوایی کوبا بدن بازیکنان هر دو تیم واقعا خالی کرده بود. ولی شرایط برابر بود و خوشحالم که هر سه امتیاز مسابقه را گرفتیم.
    وی درباره انتخابش به عنوان امتیازآورترین بازیکن ایران خاطرنشان کرد: نمی توانم بگویم بهترین بودم. شاید بیشترین امتیاز را گرفتم. اما آن هم به دلیل شرایط بازی و اقتضای پستم است. قطعا پشت خط زن در والیبال بیشترین پاس را گرفته و در موقعیت بهتری برای کسب امتیاز قرار می گیرد.
    قطر پاسور تیم ملی والیبال ایران با قدردانی از حمایت های مردم از تیم ملی گفت: از اینکه مردم خوشحال هستند خیلی خوشحالم.
    Last edited by and-roid2; 07-07-2013 at 11:32.

6. 4 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

نبرد برای کسب نشان برنز نوجوانان جهان

نبرد قهرمان و نایب قهرمان اروپا با تیم های اول و دوم قاره آسیا در چارچوب مسابقات مرحله نیمه نهایی والیبال زیر 19 سال جهان با پیروزی چین و روسیه همراه شد.
    به گزارش روابط عمومی فدراسیون والیبال، تیم های ایران و لهستان نیز با پذیرش شکست در برابر روسیه و چین برای مقام سومی پیکار می کنند.
    چینی ها در مصاف با لهستانی ها در نیمه نهایی با چاشنی سرعت و بازی ترکیبی از سد آسمان خراش ها گذشتند، اما رویارویی تیم ایران با روسیه مطابق انتظار نبود. از یک سو در رفتگی کتف معین معینی پاسور تیم نقشه ها را برای دریبل زدن روس ها بهم زد و از سوی دیگر روس ها نیز با سرویس های آتشی فشار زیادی را به تیم ایران آوردند.
    سوای این روز بد برای ایران که ممکن است برای هر تیمی پیش بیاید، بازی برای مدال برنز مقابل لهستان هم مهم و بسیار ارزشمند است، بازی ایران و لهستان ساعت 17 یکشنبه به وقت مکزیک انجام می شود و از اهمیت زیادی برخوردار است. در مسابقاتی که برزیل، آمریکا، فرانسه، کوبا و کره جنوبی از صعود بازمانده اند، باید حضور در جمع چهار تیم بر تر را گرامی داشت و فراموش نکرد که ایران چوب تغیر غیر منطقی جدول را خورد و مجبور شد به طور غیر متعارف پیش از فینال دوباره با تیم همگروه مقدماتی خود روسیه بازی کند. هر چند چین نیز مشمول این سیستم شد ولی چون حریف آسانتری به پست آنان خورد، نجات پیدا کردند.

معروف: هیچ کس انتظار نداشت

سعید معروف کاپیتان تیم ملی والیبال کشورمان پس از بازی دوم ایران مقابل کوبا گفت: مثل بازی دیروز کار سختی داشتیم. کوبا هم نمی خواست مقابل ایران شکست بخورد. بنابراین فکر می کنم شاهد بازی بزرگی بودیم. ما در بازی امروز مقابل کوبا دفاع روی تور خوبی داشتیم. از ست دوم به بعد کم اشتباه کار کردیم. شاید هیچ کس انتظار نداشت که ما پنج امتیاز از کوبا در خانه اش بگیریم. این امتیازها برای ایران بسیار مهم و ارزشمند هستند. ما برای این بازی برنامه داشتیم و سختی های زیادی را تحمل کردیم. من این پیروزی را به مادرم و همه مردم ایران تقدیم می کنم.

ولاسکو: این پیروزی را به مردم ایران تبریک می گویم

خولیو ولاسکو پس از کسب دومین پیروزی مقابل کوبا اظهار کرد: کوبا تیم خیلی جوانی را در این دوره از مسابقات در اختیار داشت. این نخستین چیزی است که می توانم در باره کوبا بگویم. ما بازی آن‌ها را آنالیز کرده بودیم. نقاط ضعف آن‌ها را می شناختیم. به هر حال این تنها یک مسابقه بود. ما بازی کردیم تا تجربه بیشتری کسب کنیم و پیروز شویم.
    فدراسیون والیبال ایران خیلی خوب از من حمایت می کند. والبیال در ایران رشته ورزشی پویایی است و ایرانی ها لیگ خیلی خوبی در اختیار دارند. شرایط خوبی در ایران برای ورود به بالاترین سطح والیبال جهان وجود دارد. ما برای نخستین بار به لیگ جهانی آمدیم. این برای ما خیلی مهم است که در این دوره بیشتر بیاموزیم و بر تجربیات خود بیافزاییم زیرا با گروه جوانی در ایران کار می کنم. البته هنوز باید بازی های زیادی را پشت سر بگذاریم تا به سطح ایده آل برسیم. ما در دو گروه اول مسابقات لیگ جهانی حضور داریم و همانطور که می دانید از حضور در مسابقات سال آینده هم اطمینان داریم.
    من به مردم ایران این پیروزی را تبریک می گویم. چون که مقابل تیم خوبی بازی را بردیم. تجربه خیلی خوبی از مسابقات لیگ جهانی بدست آوردیم. مسابقات سخت و ویژه و خوبی را پشت سر گذاشتیم تا دخیره خیلی خوبی از تجربیات را بدست آوریم. فکر می کنم که بازیکنانم درس های زیادی را آموخته اند. برای من مهم همین است. ما باید این راه را برای بازی با آلمان هم ادامه دهیم. آلمان تیم بسیار فیزیکی است. من امیدوارم بازی خوبی مقابل آلمانی ها در تهران داشته باشیم و مرحله مقدماتی لیگ جهانی را خوب تمام کنیم.
    فکر نمی کنم مشکلی از بابت سفر طولانی به ایران پیش از بازی با آلمان داشته باشیم. این جزیی از مسابقات لیگ جهانی است. باید سفرهای طولانی داشت و در گوشه و کنار جهان بازی کرد. من به بازیکنانم گفتم که این شرایط دشواری است اما باید با این موضوع کنار بیاییم زیرا خواسته ایم که در لیگ جهانی بازی کنیم.
    این مسابقه شرایط متفاوتی داشت. کوبا در سرویس اشتباه های زیادی داشت. نسبت به مسابقه اول، دو تیم تغییراتی در نوع بازی خود ارائه دادند. این برای ما خیلی مهم است که هر دو تیم ایران و کوبا از این مسابقه درس بگیرند. بازی با آلمان هم کاملا متفاوت است. باید با شرایط متفاوت تطبیق پیدا کنیم.

8. 3 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

خوب منم تبریک میگم
    دیشب به یکباره تصمیم گرفتم تا صبح بیدار بمونم ولی نزدیکای ساعت 4 بود که دیگه جواب نداد و خوابم برد
    البته گویا بد نشده که خوابیدم
    اگه یه چند سال هرچی ولاسکو میخواد بهش بدن، تا چند سال دیگه تبدیل به یکی از قدرتهای دنیا میشیم!
    یه قدرت والیبال چی کاری میتونه انجام بده به جز برد ایتالیا و کوبا و تساوی با صربستان؟

حرف شما مصداق ایران سال گذشته بود که تونست با پیروزی های نزدیک مقابل صربستان و آرژانتین و لهستان خودی نشون بده
    الان اون تیم تبدیل به یکی از قدرتهای والیبال جهان شده
    شاید در هنوز برای کسب مدال در حضور تمام قدرتهای جهان جای کمی کار وجود داشته باشه ولی به حق ایران با نتایجی که گرفته الان جزو 8 تیم برتر جهان هست
    که با پیروزی مقابل آلمان این موضوع روی کاغذ هم اثبات میشه

10. 9 کاربر از Reza31001 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز rz21's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    Old Trafford

پيش فرض

فقط امیدوارم که توی باد پیروزی های اخیر نریم!مغرور نیشم و ....بازی آلمان مردم 6 امتیاز میخوان!

12. 2 کاربر از rz21 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کـاربـر بـاسـابـقـه D o l f i n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    NET

پيش فرض

چند دقیقه دیگه محتوای تاپیک تغییر میکنه به :

بازی ایران و آلمان رو کدوم کانال رایگان پخش میکنه
    دیگه فرقی نداره بازی در ایران اسلامی هست

14. 3 کاربر از D o l f i n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

داورزنی: متاسفانه پرواز اختصاصی تیم ملی والیبال لغو شد
    عيبي نداره. ليگ جهاني براي تجربه كردن همين سختي ها و فشردگي هاست.
    حالا كه ما نميتونيم از اين گروه صعود كنيم و آخر هم نخواهيم شد، رسماً كارمون تموم شده و ميتونيم از اين شرايط بعنوان تجربه گرانبها استفاده كنيم.

ما چه زماني توانايي پذيرايي تيم هاي بزرگي همچون آلمان و صربستان را در تهران داشتيم؟ و چه تيمي حاضر ميشد بدون دريافت هزينه بياد در تهران باهامون بازي كنه؟ به نظرم اين فشارها خيلي خيلي برامون مفيده و ميتونه تمريني بسيار خوبي براي سال يا سالهاي بعد باشه. اگر يادتون باشه در مسابقات جام جهاني بازيها به شدت فشرده بود و بيشتر برتري ها يا باخت هامون با نتيجه 3-2 بود و فاصله بين بازي ها هم خيلي كم بود و سفر به شهرهاي ديگر هم وجود داشت و هميشه بازيكنان ما از اين مسائل گله داشتند اما يادمه همون موقع ولاسكو ميگفت اين چيزها در واليبال سطح بالا طبيعيه و تن بازيكنان ما بايد بيشتر از اين ها به تن بزرگان بخوره تا رشد كنه.

حالا عملاً داريم همون شرايط را ميبينيم و قطعاً تأثيرات مثبتش را هم در آينده خواهيم ديد.

از هميجا بهشون ميگم متشكرم و براشون آرزوي توفيق روز افزون ميكنم.

خيلي دوست دارم آلمان را در هر دو بازي با سه امتياز كامل ببريم. اما از اونجا كه برامون اثبات شده واليباليستهاي ما تمام تلاششونو ميكنن، هر اتفاقي هم بيفته و حتي در دوبازي آخرمون ببازيم من ناراحت نميشم هرچند ته دلم مطمئنم در مجموع امتياز بيشتري از آلمان در دو بازي پيش رو خواهيم گرفت.

به اميد كسب مقام سوم اين گروه بزن اون دست قشنگه رو

16. 13 کاربر از Pejvak61 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال bahareh_bus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

لینک دانلود بازی دوم نیومده؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •