تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 432 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4315

نام تاپيک: ✦ مباحث مرتبط با دانشگاه جامع علمي و کاربردي

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

درود

من دیپلم کامپیوتر هنرستان کاردانش با کد دیپلم 9749 دارم و سال 84 دیپلم گرفتم امسال دفترچه ترمی گرفتم ولی رشته و کد رشته من تو قسمت اول دفترچه که مخصوص کاردانش و فنی (کاردانی پیوسته) هست نبود و در قسمت دوم دفترچه که مربوط به پیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم(کاردانی ناپیوسته) هست از زیر گروه کامپیوتر گروه صنعت هستش حالا من باید کاردانی پیوسته رو در فرم ثبت نام بزنم یا کاردانی ناپیوسته رو؟

من فقط درسهای عمومی 2و3 رو خوندم مشکلی نداره برای این امتحان؟

تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم به خدا

با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام
    من دوستم تو رشته ی دوخت های تزیینی کاردانش مدرک دیپلم داره
    از رشته اش خیلی بدش می آد، می خواد کنکور نقاشی بده
    ولی اصلا نمی دونم کنکور ها چه طوری شده
    سراسری کیه؟؟ اصلا هست؟؟ علمی کاربردی چطور؟؟
    گویا این 2 سال خیلی تغییر و تحول رخ داده، می شه کلا در مورد راه حل هایی که داره راهنماییم کنید، ممنون

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

درود

من دیپلم کامپیوتر هنرستان کاردانش با کد دیپلم 9749 دارم و سال 84 دیپلم گرفتم امسال دفترچه ترمی گرفتم ولی رشته و کد رشته من تو قسمت اول دفترچه که مخصوص کاردانش و فنی (کاردانی پیوسته) هست نبود و در قسمت دوم دفترچه که مربوط به پیش دانشگاهی و دیپلم نظام قدیم(کاردانی ناپیوسته) هست از زیر گروه کامپیوتر گروه صنعت هستش حالا من باید کاردانی پیوسته رو در فرم ثبت نام بزنم یا کاردانی ناپیوسته رو؟

من فقط درسهای عمومی 2و3 رو خوندم مشکلی نداره برای این امتحان؟

تو رو خدا کمکم کنید خیلی گیرم به خدا

با تشکر

شما کاردانی پیوسته باید بزنید دروس عمومی هم مشکلی نیست .

سلام
    من دوستم تو رشته ی دوخت های تزیینی کاردانش مدرک دیپلم داره
    از رشته اش خیلی بدش می آد، می خواد کنکور نقاشی بده
    ولی اصلا نمی دونم کنکور ها چه طوری شده
    سراسری کیه؟؟ اصلا هست؟؟ علمی کاربردی چطور؟؟
    گویا این 2 سال خیلی تغییر و تحول رخ داده، می شه کلا در مورد راه حل هایی که داره راهنماییم کنید، ممنون
    سراسری کاردانی پیوسته ، اردیبهشت ثبت نام میکنن
    علمی کاربردی کاردانی ترمی 6 شهریور ثبت نامش بود
    علمی کاربردی کاردانی پودمانی 20 شهریور ثبت نام میکنن

دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته هم آخر اردیبهشت ثبت نامش بود

.

4. این کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال eblisandenzo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    طهران

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال !

من دانشجوی ترم 3 دانشگاه آزاد هستم ( مقطع کارشناسی) . میخوام بدونم آیا میشه همزمان با این رشته ای که تو دانشگاه آزاد میخونم یه رشته کاردانی هم تو علمی کاربردی بخونم ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان خواهشا فوری کمک کنید چون من فقط فردا را وقت دارم برای گرفتن دفترچه کنکور!!!
    من پشت کنکوری هستم و می خوام دفترچه و کارت اعتباری آزمون کاردانی علمی کاربردی ترمی را بگیرم!!!اما رفتم اداره پست دفترچه رو بگیرم نوشته بود کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته.......درست یادم نیست . اما نمیدونم کاردانی پوسته و نا پیوسته یعنی چه؟؟؟؟؟بهش گفتم کاردانی می خوام اما گفت همینه؟؟؟برای همین من به شک افتادم
    لصفا کمک کنید .....من شک دارم که برای ثبت نام آزمون ترمی کاردانی تا فردا فقط مهلتشه یا من اشتباه می کنم دفترچش ابان میاد..؟؟؟؟؟؟
    راستی کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته یعنی چه ؟؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سراسری کاردانی پیوسته ، اردیبهشت ثبت نام میکنن
    علمی کاربردی کاردانی ترمی 6 شهریور ثبت نامش بود
    علمی کاربردی کاردانی پودمانی 20 شهریور ثبت نام میکنن

دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته هم آخر اردیبهشت ثبت نامش بود
    این سراسری کاردانی پیوسته قرار بود تغییر کنه، چی شد؟؟ قرار بود برش دارند گویا، هنوز هست؟؟؟
    علمی کاربردی کاردانی ترمی همینیه که تا فردا مهلت ثبت نام داره؟؟ و همونیه که پارسال کنکورش دی بود؟؟ الان زودتر شده؟؟
    پودمانی دفترچه ش را دیدم، اصلا گرافیک و نقاشی تو اصفهان نداره...
    دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته کنکوریه؟؟ کی کنکورشه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

من رشته ام فنی حرفه ای هست و دفترچه کاردانی ترمی علمی کاربردی ÷یوسته و نا ÷یوسته را گرفتم اما فقط درسای عمومی نوشته بود میاد تو کنکور!!!!یعنی حقیقت داره؟؟؟؟از درسای تخصصی نمیاد؟؟؟؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان یه سوال !

من دانشجوی ترم 3 دانشگاه آزاد هستم ( مقطع کارشناسی) . میخوام بدونم آیا میشه همزمان با این رشته ای که تو دانشگاه آزاد میخونم یه رشته کاردانی هم تو علمی کاربردی بخونم ؟
    خیر نمیشه

دوستان خواهشا فوری کمک کنید چون من فقط فردا را وقت دارم برای گرفتن دفترچه کنکور!!!
    من پشت کنکوری هستم و می خوام دفترچه و کارت اعتباری آزمون کاردانی علمی کاربردی ترمی را بگیرم!!!اما رفتم اداره پست دفترچه رو بگیرم نوشته بود کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته.......درست یادم نیست . اما نمیدونم کاردانی پوسته و نا پیوسته یعنی چه؟؟؟؟؟بهش گفتم کاردانی می خوام اما گفت همینه؟؟؟برای همین من به شک افتادم
    لصفا کمک کنید .....من شک دارم که برای ثبت نام آزمون ترمی کاردانی تا فردا فقط مهلتشه یا من اشتباه می کنم دفترچش ابان میاد..؟؟؟؟؟؟
    راستی کاردانی پیوسته ..کاردانی تا پیوسته یعنی چه ؟؟؟
    همونه ، با توجه به رشتتون باید پیوسته یا ناپیوسته رو انتخاب کنید
    اگه دیپلم فنی دارید پیوسته رو باید انتخاب کنید

این سراسری کاردانی پیوسته قرار بود تغییر کنه، چی شد؟؟ قرار بود برش دارند گویا، هنوز هست؟؟؟
    علمی کاربردی کاردانی ترمی همینیه که تا فردا مهلت ثبت نام داره؟؟ و همونیه که پارسال کنکورش دی بود؟؟ الان زودتر شده؟؟
    پودمانی دفترچه ش را دیدم، اصلا گرافیک و نقاشی تو اصفهان نداره...
    دانشگاه آزاد کاردانی پیوسته کنکوریه؟؟ کی کنکورشه؟؟
    هنوز چیزی معلوم نیست

من رشته ام فنی حرفه ای هست و دفترچه کاردانی ترمی علمی کاربردی ÷یوسته و نا ÷یوسته را گرفتم اما فقط درسای عمومی نوشته بود میاد تو کنکور!!!!یعنی حقیقت داره؟؟؟؟از درسای تخصصی نمیاد؟؟؟؟
    درسته فقط عمومی میاد

.

10. 2 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز H A M A S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006

پيش فرض

سلام
    یه بنده خدایی سال 89 دیپلم کاردانش کامپیوتر گرفته میخواد بره دانشگاه علمی کاربردی

اما توی قسمت پیوسته اش رشته کامپیوتر وجود نداره !!!
    توی قسمت ناپیوسته هم مدرک پیش دانشگاهی میخواد!

باید کدومو انتخاب کنه؟؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011

پيش فرض

دوستان من رفتم کافی نت تا یارو برای من ازمون کاردانی پیوسته ترمی رشته نرم افزار را ثبت نام کنم. بعد از کلی وقت می گه پیوسته این رشته رو نداره فقط نا پیوسته داره !!!!بعد برداشته کنکور ناپیوسته را برای من ثبت نام کرده. تازه گفت مشکلی نیست.اما من مدرکم دیپلم فنی هست.؟؟؟؟؟موردی داره؟؟؟میشه یه جوری ماست مالی کرد.
    از هون اولش میدونستم این علمی کاربردیم بدرد من نمی خوره ......همون بروم دانشگاه ازاد بهتره!!!!اما کو ترمی 700 تومن.

چی کار کنم...تو رو خدا کمک کنید اگه میشه خودم ویرایشش کنم؟؟؟؟؟؟دردسر نشه اگه ازمون بدم بعد قبول شوم اما مدرک پیش دانشگاهی بخواند؟؟؟؟

راستی از کجای سایت سنجش وارد اطلاعاتم شوم که ثبت نام کردم؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •