هیچی میگه یا کارو بکن یا کار تورو اهه اهه
یه نکته آموزنده دیگه
این نتورکر یعنی چی؟
هیچی میگه یا کارو بکن یا کار تورو اهه اهه
یه نکته آموزنده دیگه
این نتورکر یعنی چی؟
من با این تیکه هاش حال کردم ، معناهای عمیق و باحالی دارن !اگه پول در نیاری پول تورو در میاره
اگه بانک نزنی بانک تورو میزنه
اگه مفت نخوری مفت میخورنت![]()
![]()
تشکر چون حرف همه رو زد، تو هم بلدی چیزی بگو که همه تشکر کنن! حسودی نکن
تشکر هم دوست دارم اما هیچ وقت هدف اصلیم رو فراموش نمی کنم سعی می کنم مطلبم مفید باشه همین تشکر هم به کنار....
مفید بودن هم فقط به تیپ نوشته نیست حتی گاهی اوقات اسپم هم مفید می تونه باشه مثلا برای خنده افراد. :خخخخخخخخ
اون مطلب رو هم هویجوری گذاشتم جلب توجه بود واسم.
یه دلیل دیگشم این بود که واسه دوستمون تشکر جمع آوری کنم هویجور که می بینید پنج شده هفت.![]()
هیچینتورکر
الان چه ماشینی داری؟ کجا زندگی می کنی؟ اصلا چی داری؟ چقدر درامد داری؟ فکر می کنی کی پولدار می شی؟![]()
کی به ماشین مورد علاقت می رسی ؟ کی به خونه مورد علاقت می رسی؟
همون شاغل های محترم در عرصه شبک های هرمی !؟ دی:![]()
حرف شما درست ولی این تاپیک خیلی علمی به نظر نمیاد هااا
کلا طنزه، هم موضوعش هم پستاش!
خلاصه غالب کلی حرفتونو قبول دارم، اگر بد جواب دادم، عذر میخوام رفیق![]()
امشب قشنگ بود ...
تیکه ی ستاره که میگه :
ها چی شد چرا کم اوردی
خیلی باحاله
اون تیکه که 61 استندبای شده بود خیلی باحال بود.
یادم باشه به کنفدراسیون گزارش بدم که تشکیل خانواده رو برای مجازات مجرمین در نظر بگیره.
امشب حسابی وجود ارتباطات خانوادگی رو زیر سوال برده بودن و شاید اگه گزارش آخر بهرام که گفت: "اونقدر به هم عادت کردیم که میخوام اجازه بدین بعد از بازگشت، ما چهار نفر مدتی با هم یه جا زندگی کنیم" رو نمی گنجوندن انگ بدآموزی رو بهش میچسبوندناینا که عادت دارن
اون صحنه ای که بهرام درباره جویندگان عاطفه از فرید پرسید تا اون لحظه آخرش که فرید سرش داد کشید و اونم رفتو کلیپشو میشه بذارید؟![]()
این حرکت ارزش داشتااا!
ببینید! این دوستمون تو این سایت عضو شده تا بیاد و از نزدیک تشکر کنه و ارادتش رو نسبت به سریال نشون بده! ممنونم ازتون.
-----
این دختره چی بود اسمش؟ فرار کرد از خونشون رفت خونه بهرام اینا! اون! عجب نازنینی بود! خدا نگه داره واسه مامان باباش! لوس بود یکم فقط.
دقت کردید 61 وقت از stand by در میاد صدای لوگین ویندوز 7 رو میده.
از این قسمت گذاشتن روش خیلی جالبه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)