تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 966 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی اعلام کرد: بر اساس تصمیم هیئت موسس این دانشگاه اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی در جهت مصونیت در آینده دور و خدمت در جهت اهداف والای نظام جمهوری اسلامی وقف شد.

به گزارش مهر، عبدالله جاسبی امروز چهارشنبه درباره وقف اموال دانشگاه آزاد اسلامی گفت: وقف، راهکاری موثر برای جاودانی اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی است.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه برای رفع نگرانی هیئت موسس و همه مسئولین برای آینده های دور و اطمینان از اینکه اگر طی سده های آتی افراد دیگری آمدند، اموال و دارایی های دانشگاه در همین هدفی که امروز تعیین شده به کار گرفته خواهد شد، اموال و دارایی های دانشگاه وقف شد.

وی افزود: با وقف اموال و دارایی های دانشگاه آزاد اسلامی بسیاری از افـراد خیّر در داخل و خارج از کشور نیز از وقف اموال شان استقبال کرده و همین امر باعث می شود که اموال و سرمایه های بیشتری از وقف کنندگان برای توسعه آموزش عالی در اختیار نسل جوان کشور قرار گیرد.

جاسبی با اشاره به نظر فقهی مقام معظم رهبری مبنی بر اینـکه هیئت موسس می تواند اموال و داراییهای دانشگاه را شرعاً وقف کند، خاطرنشان ساخت: بدیهی است آن بخش از اموال که متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی است وقف می شود و اموالی که متعلق به دانشگاه آزاد اسلامی نیست به صورت طبیعی وقف نمی شود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه هیئت موسس می تواند واقف باشد، افزود: متولی افراد حقیقی هستند که توسط واقف (هیئت موسس) تعیین می شوند.

جاسبی در پاسخ به سئوالی مبنی بر اینکه در آخرین ماده اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی آمده است که در صورت انحلال دانشگاه، اموال آن به بخشهای دولتی واگذار می شود، گفت: در حالیکه دانشگاه آزاد اسلامی منحل نشده اموالش وقف شده است و در صورت انحلال دانشگاه آن بخشی از اموال که وقف نشده می تواند واگذار شود.
    رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به اینکه طی یک سال گذشته با مطالعه و کار کارشناسی برای وقف این مجموعه عظیم فرهنگی، برنامه ریزی اصولی صورت گرفته ابراز امیدواری کرد که شجره طیبه دانشگاه آزاد اسلامی همواره در تاریخ پرفراز و نشیب آینده، ماندگار و جاودان و در خدمت آینده سازان میهن اسلامی مان باشد.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حامیان دولت فشار شدید برای برکناری رئیس دانشگاه آزاد جاسبی دارند.

اعتقاد داريم امروز در يك حركت حساب شده افراد منتقد به دانشگاه حداقل بايد اين نكته را بدانند كه اگر دانشگاه آزاد نبود و فقط 10 درصد از 5/2 ميليون فارغ التحصيل و 5/1ميليون دانشجو براي تحصيل به خارج از كشور مي‌رفتند، بيش از 60 ميليارد دلار ارز از كشور خارج شده بود و آگاه باشند كه در سال 1384دانشگاه‌هاي دولتي با 300 هزار دانشجو در مجموع 700 ميليارد تومان شهريه دريافت كردند، در هان سال دانشگاه آزاد اسلامي با يك ميليون و 200 دانشجو همين ميزان شهريه دريافت كرد كه در حقيقت شهريه دانشگاه‌هاي دولتي 7 برابر دانشگاه آزاد اسلامي بوده است.

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

جزییات شهریه و مراحل ثبت نام آزاد سال 88

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

4. 2 کاربر از shahrzad20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه pooyaabi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

یکی در مورد تکمیل ظرفیت ازاد هم بگه دیگه
    تکلیف ما چیه ؟؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

جزییات شهریه و مراحل ثبت نام آزاد سال 88

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    شهریه ثابت رو گرفتم
    ولی واحد درسی رو چطوری حساب کنیم؟
    مثلا چند تا بهمون میدن؟
    چند تا نظری هست و چند تا عملی؟
    یک حساب ی بکنیم.

آخر فروم باز armin_software's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

نظر شما درباره ی دانشگاه ساری چیه؟
    کسی اطلاعاتی داره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahrzad20's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اینکه شهریه ثابت رو اول کار می گیرن بعد تموم شد می فرستنمون دانشگاهی که قراره توش درس بخونیم اونجا واحد می دن به ما ترم اول 18 واحد دادن خودشونم اننتخاب می کنن با توجه به پیشنیازی که داری اول اونا رو می دن چند واحد دیگه

Banned
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    متاسفانه روی خاک!

13 سخت افزار قزوين

سلام به گل هاي p30world اميدوارم حالتون خوب باشه دوستان تو يه مشكل اساسي افتادم كه به آيندم بستگي داره واقعيتش من وقتي دفترچه آزاد گرفتم نميدونم چي شد سخت افزار قزوين انتخاب كردم(انتخاب اول) بعد هم هيچ اميدي به قبولي نداشتم و داشتم واسه سراسري 89 ميخوندم كه نتايج آزاد اومد و از بدشانسي من همون انتخاب اول قبول شدم من هيچ اهميتي ندادم و از قبل به خانواده گفته بودم سال بعد شركت ميكنم ولي بابام گير اساسي داده برو دانشگاه تو اگه امسال نري سال بعد اينو هم از دست ميدي هرچقدر گفتم بابا من مطمئنم سال بعد سراسري قبولم ولي اصلا قبول نميكنه ميگه امسال برو اگه سال بعد سراسري قبول شدي ميري حالا من چندتا سوال ميپرسم (به خاطر اينكه متن هم زياد شد توروخدا ببخشيد اصلا خلاصه نويسي بلد نيستم هرچي به زبونم مياد مينويسم)
    1- اصلا سخت افزار قزوين رشته خوبي هست يا نه؟ بازار كارش چجورياست؟ اصل كاري يادم رفت مادياتش خوبه يا نه؟
    2- با اينكه از نظر مالي مشكلي ندارم ولي مطمئنم اگه واسه سال بعد بخونم 90% رتبه سرارسريم 3 رقمي ميشه با اين اوضاع شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد؟ انصافا ميرفتيد ازاد يا نه؟
    3- حالا مهلت ثبت نام از چه تاريخيه؟ چه مداركي لازم داره؟ اينترنتي يا حضوري؟ (بي زحمت اين سوال كامل جواب بديد چون چندتا از دوستام هم اين موضوع نميدونن)
    4- توروخدا راستشو بگيد اگه برم آزاد وقت تلف كردن نيست؟؟؟
    از همگي پيشاپيش به خاطر جوابتون تشكر ميكنم

حـــــرفـه ای dogtag's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    مرز غربی تهران بزرگ! ایمیل: goodboy.php@gmail.com اسپم ها: 2,200!!! :دی

پيش فرض

سلام بچه ها.
    1 سوال داشتم.
    من و داداشم، دو قلوییم!

جفتمون هم شهر سازی تفت قبول شدیم.
    فقط من پاره وقتم رو تونستم نرم افزار قدس قبول شم.

قبلاً ها شنیده بودم که اگر دوقلو باشیم و یکی مون نزدیک تر به خونه باشه، می تونه اون یکی رو هم منتقل کنه نزدیک خودش.

درسته؟
    یعنی من الان می تونم داداشم رو بیارم تهران؟

چجوری؟
    باید یه مقدار بخونه یا نه؟

خــــیــــــلـــــی برام مهمه.
    لطفاً جوابم رو بدید.

ممنون

آخر فروم باز MaaRyaaMi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

1- اصلا سخت افزار قزوين رشته خوبي هست يا نه؟ بازار كارش چجورياست؟ اصل كاري يادم رفت مادياتش خوبه يا نه؟
    2- با اينكه از نظر مالي مشكلي ندارم ولي مطمئنم اگه واسه سال بعد بخونم 90% رتبه سرارسريم 3 رقمي ميشه با اين اوضاع شما جاي من بوديد چيكار ميكرديد؟ انصافا ميرفتيد ازاد يا نه؟
    3- حالا مهلت ثبت نام از چه تاريخيه؟ چه مداركي لازم داره؟ اينترنتي يا حضوري؟ (بي زحمت اين سوال كامل جواب بديد چون چندتا از دوستام هم اين موضوع نميدونن)
    4- توروخدا راستشو بگيد اگه برم آزاد وقت تلف كردن نيست؟؟؟
    از همگي پيشاپيش به خاطر جوابتون تشكر ميكنم
    1-نمی دونم ولی همیشه میگن نرم افزار بهتره

2-خب من اگه جای شما باشم که میخونم واسه سال بعد چون علاقه م برام مهمتره

3-شما برو تو سایت دانشگاه ازاد azmoon.net اونجا پی دی اف هست شرایط و همه چی رو نوشته ثبت نام هم باید برین دانشگاه

4-وقت تلف کردن که نیس به هر حال دانشگاهه دیگه!! بستگی به خودت داره

12. 2 کاربر از MaaRyaaMi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •