منبعت کو ؟
منبعت کو ؟
javat00 اگر منبع معتبر نباشه ،بازم نتایج رو فردا اعلام میکنن
پس فردا نتیجها میاد بیچاره شدیم رفت.استرس و استرس.
عجب،پارسال رتبه 1-10 90% از تهران بودن ولی امسال اینطور نیست.
آره راست میگی !! از بچه های اینجا کسی به خودش شک نداره که تو نفرات برتر باشه با توجه به اسکان...
من فکر کنم نفر اول ریاضی همونه که تو کانون هم 2-3 میشد..اسمش یادم نیست..سالار موسوی فکر کنم بود..
[quote=pozitron1369;4023953]آقا یه خبر هیجان انگیز!معلوم شد هر چی تا الان درباره نفرات برتر می گفتن کشک بوده.
اعلام جزئیات نفرات برتر کنکور تا فردا شب
وی با اشاره به اعلام جزئیات معرفی نفرات برتر کنکور سراسری 88 گفت: در حال حاضر تلاش می کنیم تا وضعیت دقیق نفرات برتر کنکور را تا فردا شب اعلام کنیم.
پورعباس با بیان اینکه امسال سئوالات کنکور بر مبنای کتب درسی و به صورت کاملاً مفهومی تهیه شده بود، گفت: توزیع نفرات برتر در سطح کشور این موضوع را ثابت می کند.
محل اسکان نفرات برتر کنکور 88
وی اظهار داشت: نفرات برتر در گروه ریاضی و فنی از شهرها و استانهای مختلف هستند. نفر اول از مازندران، نفردوم از شیراز، نفر سوم از مشهد، نفر چهارم از اهواز، نفرات پنجم ، ششم و هفتم از اصفهان، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از جهرم و نفر دهم از تهران هستند.
یعینی احتمالا نفر اول معین فلاحتگر شده و احتمالا نفر سوم وهاب زارعی ونفر چهارم احسان عباسی نفرات پنجم و ششم و هفتم رو سعید باید بگه
نفر دوم هم فکر کنم آقای زمانی باشه که تو کانون رتبه هاش معمولا بین اول تا دهم بود.(چون من شیرازیم گفتما)
خوش به حالشون.
چه گندی زدم من
پس امشب ساعت 12 به بعد باید نتایج رو اعلام کنن
راست میگه...100 % معین فلاحتگر شده... چون کانون همش اول بود.
البته به جز من
اینم چیز جالبیه:
پورعباس با بیان اینکه امسال سئوالات کنکور بر مبنای کتب درسی و به صورت کاملاً مفهومی تهیه شده بود، گفت: توزیع نفرات برتر در سطح کشور این موضوع را ثابت می کند.
محل اسکان نفرات برتر کنکور 88
وی اظهار داشت: نفرات برتر در گروه ریاضی و فنی از شهرها و استانهای مختلف هستند. نفر اول از مازندران، نفردوم از شیراز، نفر سوم از مشهد، نفر چهارم از اهواز، نفرات پنجم ، ششم و هفتم از اصفهان، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از جهرم و نفر دهم از تهران هستند.
بابا اصفهان!!!!!
خب نفر سوم که منم![]()
این منبعش کجاست
تو قسمت اخبار کنکور هم هست
نه..گفته که فردا شب اعلام میکنیم..یعنی پس فردا صبح نتایج میاد ! جمعه وایییییییی . بچه ها راستی امسال گفتن که کارنامه 50 هزار نفر از سه گروه آزمایشی رو میزنند..چقدر بدبختیه ها... یعنی کارنامه هممون برای عموم میره رو سایت..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)