تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 215 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2144

نام تاپيک: با این درصد و رتبه رشته مورد علاقم رو قبول می شم ؟

داره خودمونی میشه javat00's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

آقا یه خبر هیجان انگیز!معلوم شد هر چی تا الان درباره نفرات برتر می گفتن کشک بوده.
    اعلام جزئیات نفرات برتر کنکور تا فردا شب
    وی با اشاره به اعلام جزئیات معرفی نفرات برتر کنکور سراسری 88 گفت: در حال حاضر تلاش می کنیم تا وضعیت دقیق نفرات برتر کنکور را تا فردا شب اعلام کنیم.
    پورعباس با بیان اینکه امسال سئوالات کنکور بر مبنای کتب درسی و به صورت کاملاً مفهومی تهیه شده بود، گفت: توزیع نفرات برتر در سطح کشور این موضوع را ثابت می کند.
    محل اسکان نفرات برتر کنکور 88
    وی اظهار داشت: نفرات برتر در گروه ریاضی و فنی از شهرها و استانهای مختلف هستند. نفر اول از مازندران، نفردوم از شیراز، نفر سوم از مشهد، نفر چهارم از اهواز، نفرات پنجم ، ششم و هفتم از اصفهان، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از جهرم و نفر دهم از تهران هستند.
    رئیس سازمان سنجش در ادامه افزود: در گروه علوم تجربی نفر اول از کرمانشاه، نفر دوم از شیراز، نفر سوم از شمیرانات، نفر چهارم از کرج، نفر پنجم از تبریز ،نفر ششم از یزد، نفر هفتم از کرج، نفر هشتم از تبریز، نفر نهم از شیراز و نفر دهم از یزد هستند.
    وی ادامه داد: همچنین در گروه علوم انسانی نفر اول از سمنان، نفر دوم از قم، نفر سوم از تهران، نفر چهارم از شیراز، نفر پنجم از تهران، نفر ششم از زرند، نفر هفتم از یزد، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از سمنان و نفر دهم از نور هستند.
    منبعت کو ؟

2. این کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

javat00 اگر منبع معتبر نباشه ،بازم نتایج رو فردا اعلام میکنن
    پس فردا نتیجها میاد بیچاره شدیم رفت.استرس و استرس.

عجب،پارسال رتبه 1-10 90% از تهران بودن ولی امسال اینطور نیست.

4. 2 کاربر از farhad_realmadrid بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

javat00 اگر منبع معتبر نباشه ،بازم نتایج رو فردا اعلام میکنن
    پس فردا نتیجها میاد بیچاره شدیم رفت.استرس و استرس.

عجب،پارسال رتبه 1-10 90% از تهران بودن ولی امسال اینطور نیست.
    آره راست میگی !! از بچه های اینجا کسی به خودش شک نداره که تو نفرات برتر باشه با توجه به اسکان...
    من فکر کنم نفر اول ریاضی همونه که تو کانون هم 2-3 میشد..اسمش یادم نیست..سالار موسوی فکر کنم بود..

6. این کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beh,p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من

پيش فرض

[quote=pozitron1369;4023953]آقا یه خبر هیجان انگیز!معلوم شد هر چی تا الان درباره نفرات برتر می گفتن کشک بوده.
    وی با اشاره به اعلام جزئیات معرفی نفرات برتر کنکور سراسری 88 گفت: در حال حاضر تلاش می کنیم تا وضعیت دقیق نفرات برتر کنکور را تا فردا شب اعلام کنیم.
    پورعباس با بیان اینکه امسال سئوالات کنکور بر مبنای کتب درسی و به صورت کاملاً مفهومی تهیه شده بود، گفت: توزیع نفرات برتر در سطح کشور این موضوع را ثابت می کند.
    وی اظهار داشت: نفرات برتر در گروه ریاضی و فنی از شهرها و استانهای مختلف هستند. نفر اول از مازندران، نفردوم از شیراز، نفر سوم از مشهد، نفر چهارم از اهواز، نفرات پنجم ، ششم و هفتم از اصفهان، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از جهرم و نفر دهم از تهران هستند.

یعینی احتمالا نفر اول معین فلاحتگر شده و احتمالا نفر سوم وهاب زارعی ونفر چهارم احسان عباسی نفرات پنجم و ششم و هفتم رو سعید باید بگه

8. این کاربر از beh,p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

نفر دوم هم فکر کنم آقای زمانی باشه که تو کانون رتبه هاش معمولا بین اول تا دهم بود.(چون من شیرازیم گفتما)
    خوش به حالشون.
    چه گندی زدم من

10. این کاربر از bnmnb بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه beh,p's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    همه جای ایران سرای من

پيش فرض

پس امشب ساعت 12 به بعد باید نتایج رو اعلام کنن

12. 2 کاربر از beh,p بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

راست میگه...100 % معین فلاحتگر شده... چون کانون همش اول بود.

14. 2 کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه maziar92142's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mash

پيش فرض

دوستان من که اخبار نگاه نمی کنم.
    هر موقع دیدید نفرات برتر رو معرفی کردند همین جا به همه خبر بدید.
    (البته لطف کنید شوخی نکنید. خیلی هامون حال و حوصله ی خوشی نداریم)
    البته به جز من
    اینم چیز جالبیه:

بابا اصفهان!!!!!
    خب نفر سوم که منم

16. 2 کاربر از maziar92142 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال alisahaf70's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    در جهان خالق جهان

پيش فرض

آقا یه خبر هیجان انگیز!معلوم شد هر چی تا الان درباره نفرات برتر می گفتن کشک بوده.
    رئیس سازمان سنجش در ادامه افزود: در گروه علوم تجربی نفر اول از کرمانشاه، نفر دوم از شیراز، نفر سوم از شمیرانات، نفر چهارم از کرج، نفر پنجم از تبریز ،نفر ششم از یزد، نفر هفتم از کرج، نفر هشتم از تبریز، نفر نهم از شیراز و نفر دهم از یزد هستند.
    وی ادامه داد: همچنین در گروه علوم انسانی نفر اول از سمنان، نفر دوم از قم، نفر سوم از تهران، نفر چهارم از شیراز، نفر پنجم از تهران، نفر ششم از زرند، نفر هفتم از یزد، نفر هشتم از تهران، نفر نهم از سمنان و نفر دهم از نور هستند.
    این منبعش کجاست
    تو قسمت اخبار کنکور هم هست

18. این کاربر از alisahaf70 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    بماند !

پيش فرض

پس امشب ساعت 12 به بعد باید نتایج رو اعلام کنن
    نه..گفته که فردا شب اعلام میکنیم..یعنی پس فردا صبح نتایج میاد ! جمعه وایییییییی . بچه ها راستی امسال گفتن که کارنامه 50 هزار نفر از سه گروه آزمایشی رو میزنند..چقدر بدبختیه ها... یعنی کارنامه هممون برای عموم میره رو سایت..

20. این کاربر از javat00 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •