تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 190 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1899

نام تاپيک: کلوپ ا 5530 Xpress Music ا

اگه نباشه جاش خالی می مونه SAH-IE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

خواهش میکنم.
    یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
    منظورم از مستر ریست همون ریست فکتوری ستینگه با دادن کد #7370#* همه تنظیمات به حالت اولیه گوشی بر می گرده.

دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
    من که گوشیو آپدیت کردم هیچ چیز پاک نشد و تنظیمات هم تغییری نکرد ولی توی همون نرم افزار NSU اخطار میده که همه اطلاعات گوشیو بک آپ بگیرید.
    شما به این حساب بذار که همه چیز پاک میشه و برای احتیاط یه بک آپ با PC Suite بگیر که خیالت راحت باشه.کار از محکم کاری عیب نمیکنه!
    بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
    ببینید هر زبانی دارای یه پروداکت کد مخصوص به خودش هست.و وقتی با NSU به روز می کنید NSU اول پروداکت کد گوشیو چک میکنه و متوجه میشه زبان گوشی فارسی هستش و فیرمور زبان فارسیو میریزه رو گوشی.بنابر این اگه گوشیتون زبان فارسی داره قانونا باید با زبان فارسی آپگرید بشه.برای اینکه مطمئن بشید پروداکت کد گوشیو با آدرس زیر مقایسه کنید ببینید آیا فارسیه یا نه.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد گفته دوستمون آقایamir200812 هم بنده اطلاعی ندارم و نمیدونم چرا اینجور شده ولی قانونا نباید مشکلی پیش بیاد.
    Last edited by SAH-IE; 01-07-2010 at 11:09.

2. 2 کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

قربونتتتتت ...
    آقا ممنونم از راهنماییت .. حالا که زحمت کشیدی دوتا چیزو بهم بگو:
    یکی اینکه چجوری مستر ریست کنم؟
    دوم اینکه اگه ری اینستال کنم گوشیم تمام نرم افزاراش پاک میشه و تنظیمات بر می گرده به حالت کارخونه؟
    بعدم مطمئنی فارسیم نمی پره ... ؟ ... این دوستمون ظاهرا داره چیز دیگه ای میگه!
    بازم ممنونم از لطف بی کرانتون ....
    ..
    ---------------------
    مستر ریست یا همون مستر ریست همراه فرمت با کد #7370#* انجام میشه و بعد از شما درخواست رمز می کنه که 12345 را وارد کن و منتظر بمون تا گوشیت دوباره راه اندازی بشه
    منظور این دوستمون هم که گفته Reinstall کن یعنی اینکه FirmWare گوشیت را آپدیت کنی که این کار کمی مشکله و باید دقت کنی و مطمئن باش با آپدیت کردن گوشیت فارسی می پره و برای همین گفتم دقت کن چون زمانی که می خوای آپدیت کنی باید Product Codeگوشیت را به یک پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی که در این صورت مشکلی برای فارسی پیش نمیاد
    با مستر ریست هم مشکلی برای زبان فارسیت پیش نمیاد و فقط اطلاعات داخل Phone memory پاک میشه از جمله شماره تلفن و اس ام اس هایی که داری که اینم مشکلی نیست می تونی قبل از مستر ریست یک Backup تهیه کنی و بعد از مستر ریست Restore کنی و اطلاعاتت به گوشی بر می گرده
    موفق باشی

4. 2 کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ممنون از کمکتون.
    پروداکت کدی که فارسی ساپورت می کنه تغییر بدی و بعد آپدیت یا Reinstall کنی
    دوست خوبم ایشون گفتن گوسیسون فارسی داره و تا به حال هم پروداکت کد گوشیو عوض نکردن پس طبق شواهد پروداکت کد گوشیشون باید فارسی باشه بنابراین نیازی به تغییر پروداکت کد گوشی نیست!

6. این کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از کمکتون.

دوست خوبم ایشون گفتن گوسیسون فارسی داره و تا به حال هم پروداکت کد گوشیو عوض نکردن پس طبق شواهد پروداکت کد گوشیشون باید فارسی باشه بنابراین نیازی به تغییر پروداکت کد گوشی نیست!
    --------------

ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نمایندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن
    و اینکه شما می گی نمی خواد تغییر بده اگر درست باشه اینهمه مشکل برای دیگران که قبلا گوشی فارسی داشتن و بعد از آپدیت پریده پیش نمیومد و من هم اینهمه آموزش و فیلم برای رفع این مشکل آماده نمی کردم اینجا قرار بدم
    موفق باشی
    Last edited by aydin_eb7777; 01-07-2010 at 11:43.

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

ایشون بگن مهم تجربه ای که من دارم و با قاطعیت می گم بعد از آپدیت فارسیش می پره و اگر دوست داری بگو پروداکت کد اصلی گوشیش را از پشت گوشی زیر باتری بخونه و اینجا بنویسه تا بگم که مال کدوم کشوره و آیا فارسی داره یا نه و این را هم بدون که تمام گوشیهایی که وارد ایران می شه به هیچ وجه مخصوص ایران نیستند و قبل از رسیدن به دست مصرف کننده توسط نامیندگیهای مجاز ایرانی تغییر پروداکت داده می شن و آپدیت میشن و بعد پروداکت کد را به حالت اول بر می گردونن موفق باشی
    نمیدونم والا.
    من که گوشیم عربی بود و پروداکت کدش هم عربی بود وخودم عوضش کردم.
    ولی اگه طبق گفته خودتون توسط نمایندگی های ایران پروداکت کد گوشی عوض شده باشه چه لزومی داره باز عوضش کنی.بالاخره اون ها هم پروداکت کد رو عوض میکنن به یه پروداکت کد فارسی بعد آپگرید میکنن.
    اره اگه دوستمون لطف کنن و شماره ای که زیر باتری پایین IMEI گوشی نوشته رو بگن میشه چک کرد مال کدوم کشوره!
    مال من برا امارات بود و گارانتی هم نداشت چون اغلب تو جنوب کشور بدون گارانتی وارد میشه!

اگه نباشه جاش خالی می مونه ghafari88's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

این چیزیه که پشت گوشی نوشته دوستان خوبم : 0575378
    مطمئنید اینو نوشته؟
    هرچی گشتم این شماره روندیدم!
    روی کارتن گوشی چی نوشته؟
    مثلا برا من نوشته EN-AR EU NAV-BLACK RED یعنی دارای زبان انگلیسی عربی رنگ سیاه قرمز
    برا شما چی نوشته؟
    وقتی میخوایین آپدیت کنید و پبغام ری اینستال میده ورژن فیرمور رو چند میده؟
    شما فعلا آپدیت نکنید تا تکلیف پروداکت کد گوشیتونمشخص بشه بعآپدیت کنید.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مطمئنید اینو نوشته؟
    هرچی گشتم این شماره روندیدم!
    روی کارتن گوشی چی نوشته؟
    مثلا برا من نوشته EN-AR EU NAV-BLACK RED یعنی دارای زبان انگلیسی عربی رنگ سیاه قرمز
    برا شما چی نوشته؟
    وقتی میخوایین آپدیت کنید و پبغام ری اینستال میده ورژن فیرمور رو چند میده؟
    شما فعلا آپدیت نکنید تا تکلیف پروداکت کد گوشیتونمشخص بشه بعآپدیت کنید.
    آره ... باور کن همینو نوشته ...
    بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم! ... اه .. اعصابم خورد شد .... یه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!

تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

بعشدم الان یع تم نصب کرد درست شد. یعنی الان میره تو اون قسمت .. اما مشکل اینه که از این تمه خوشم نمیاد! حالا چجوری پاکش کنم!
    بنده رو گوشیم تم نصب نمیکنم ولی فکر کنم برا پاک کردنش باید مسیر زیرو بری:
    menu>setting>application mgr.>installed apps.
    بعد تم مورد نظرو Uninstall کنی.
    ه چیز دیگه هم فهمیدم ... سریال نامبری که خود گوشی میده با اونی که رو جعبه و پشت گوشی نوشته متفاوته!
    فکر کنم گوشیو بری پس بدی بهتره چون اگه یه زمانی خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی این گوشیو خریدی و میگن گوشی دزدیه واگه خدای نکرده گوشیو ازت بدزدن و ذزد رو بگیرن نمیتونی ثابت کنی تو صاحب گوشی هستی.

14. این کاربر از SAH-IE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    تهران

14

بنده رو گوشیم تم نصب نمیکنم ولی فکر کنم برا پاک کردنش باید مسیر زیرو بری:
    menu>setting>application mgr.>installed apps.
    بعد تم مورد نظرو Uninstall کنی.

فکر کنم گوشیو بری پس بدی بهتره چون اگه یه زمانی خدای نکرده مشکلی برات پیش بیاد نمیتونی ثابت کنی این گوشیو خریدی و میگن گوشی دزدیه واگه خدای نکرده گوشیو ازت بدزدن و ذزد رو بگیرن نمیتونی ثابت کنی تو صاحب گوشی هستی.
    از راهنمایی هاتون ممنونم .... الان رفتم عوض کرد گوشی رو برام ...
    آقا الان اینو نوشته تو گوشیم : 577941 --- حالا مشکلم اینه که عربیه . فارسی نمیشه تایپ کرد .. راهی داره فارسی رو اضافه کنم؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •