عزیزان منم نظرشما را دارم یا داشتم اما این مقایسه ای بود که خودم و صاحب آرنا انجام دادیم شایدم تنظیم نبوده یا و... اما از صدا پرکردن هنگام فیلم برداری به جرات میگم کم نمیاره
عزیزان منم نظرشما را دارم یا داشتم اما این مقایسه ای بود که خودم و صاحب آرنا انجام دادیم شایدم تنظیم نبوده یا و... اما از صدا پرکردن هنگام فیلم برداری به جرات میگم کم نمیاره
دوستان قصد خرید مدل جت را دارم منتها بابت جی پی اس ان نگرانم که نکنه با این برنامه هایی که توی ایران هست جواب ندهد در کل دوستانی که این مدل گوشی را دارند از جی پی اس ان راضی اند یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر![]()
من که توشیبا خریدم و ازش هم راضیم یکم گرونتر از بقیه رم های توی بازار هست اما فکر میکنم ارزشش رو داره
من که جت دارم باتریشم 4 روز دووم میاره آخه کار خاصی نمیکنم تازه اگر از هندرفری خفنم MOTOROLA ROKR S9 استفاده کنم 3 روز کار میکنه کی میگه باتریش بده
دوست عزیز شما حتما تنظیمات عکاسیتو انجام ندادی من خودم ساعت 11 شب تو جمکران عکاسی کردم رو حالت BACKLIGHT و لرزش گیر و ... رو فعال کردم هم فیلم برداریش عالیه و هم عکاسی شب
آقا این چه مقایسه ای کردی دوربین دیجیتال برد و لوازمی که توش به کار رفته مثل خود لنز به نظر خودت اندازه قطعات دوربین موبایله لنز موبایل هم خیلی کوچیک تره در ضمن برای کسانی که میخوان رم بگیرن من مدل PATRIOT CLASS 4 4 GB دارم خیلی راضیم سرعتشم عالیه
منم تنظیماتشو درست انجام میدم -فیلو برداریش خوبه ولی عکساش یهکم مات میشه
راستی مال من wmv پخش نمیکنه-کسی دلیلشو میدونه؟
با خیال راحت برو بخر جی پی اس این گوشی با برنامه trek buddyخیلی راحت کار میکنه خیلی حرفه ای و دقیق من که خیلی از جی پی اس گوشیم راضیم و ازش کلی استفاده میکنم و حالشو میبرم![]()
من برنامه9.96 trek buddy رو دارم نقشه تهرانم توش ريختم و تو حالت آفلاين ميخونه ولي تو فضاي آزاد start كه ميزنم حتي بعد 10 دقيقم پيدا نميكنه مشكل چيه؟
سلام ترو خدا یکی برنامه trek buddy رو برای من بفرسته..........ممنون..........![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)