تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 233 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2327

نام تاپيک: معرفی گوشی S8000 jet سامسونگ

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

عزیزان منم نظرشما را دارم یا داشتم اما این مقایسه ای بود که خودم و صاحب آرنا انجام دادیم شایدم تنظیم نبوده یا و... اما از صدا پرکردن هنگام فیلم برداری به جرات میگم کم نمیاره

داره خودمونی میشه DD22's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

دوستان قصد خرید مدل جت را دارم منتها بابت جی پی اس ان نگرانم که نکنه با این برنامه هایی که توی ایران هست جواب ندهد در کل دوستانی که این مدل گوشی را دارند از جی پی اس ان راضی اند یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

من که توشیبا خریدم و ازش هم راضیم یکم گرونتر از بقیه رم های توی بازار هست اما فکر میکنم ارزشش رو داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه SCORPION8's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مطلبی که من نقل قول کردم, مال قبل سال تحویله (!) ولی یه نکته ای هستش که دیدم خیلی از دوستان بهش اشاره کردن, راجع به باتری گوشی اون هم در اول خرید. این چیزیه که من جاهای مختلف از دوستان شنیدم و خودم هم تجربه کردم, اگه گوشی رو وقتی میخرین, یه چند هفته ای, بزارین اخطار باتری بده (مثلا برای زیر 5%) و بعد هر سری بزارین تا 100% شارژ بشه, بعد از یه مدت به قول معروف آب بندی میشه و اون موقع هستش که باید راجع به باتری گوشی نظر داد. مثلا hd2 رو اولش که بگیرین (اینطور که شنیدم) حداکثر یک روز و نیم باتری نگه میداره, ولی وقتی آب بندی بشه به 2.5 روز ارتقا پیدا میکنه. (البته همینجا هم دوباره از دوستانی که توی فروم hd2 هستن تشکر میکنم که خیلی چیزها رو از اونها یاد گرفتم, خیلی !)
    و یه چیز دیگه هم اینکه تا جایی که میتونین از این که گوشی به خاطر کمبود باتری خاموش بشه جلوگیری کنین که این هم ضرر میزنه
    شاد و سربلند باشید

من که جت دارم باتریشم 4 روز دووم میاره آخه کار خاصی نمیکنم تازه اگر از هندرفری خفنم MOTOROLA ROKR S9 استفاده کنم 3 روز کار میکنه کی میگه باتریش بده

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستای گل-من تقریبا 1 ماهه گوشی رو خریدم-درسته عیبای کوچیکی داره ولی واقعا ازش راضی هستم-تنها مشکلم اینه که عکساش تو شب بخاطر فلاشش یکم مات میشه

دوست عزیز شما حتما تنظیمات عکاسیتو انجام ندادی من خودم ساعت 11 شب تو جمکران عکاسی کردم رو حالت BACKLIGHT و لرزش گیر و ... رو فعال کردم هم فیلم برداریش عالیه و هم عکاسی شب

تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا این چه مقایسه ای کردی دوربین دیجیتال برد و لوازمی که توش به کار رفته مثل خود لنز به نظر خودت اندازه قطعات دوربین موبایله لنز موبایل هم خیلی کوچیک تره در ضمن برای کسانی که میخوان رم بگیرن من مدل PATRIOT CLASS 4 4 GB دارم خیلی راضیم سرعتشم عالیه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

دوست عزیز شما حتما تنظیمات عکاسیتو انجام ندادی من خودم ساعت 11 شب تو جمکران عکاسی کردم رو حالت BACKLIGHT و لرزش گیر و ... رو فعال کردم هم فیلم برداریش عالیه و هم عکاسی شب

منم تنظیماتشو درست انجام میدم -فیلو برداریش خوبه ولی عکساش یهکم مات میشه
    راستی مال من wmv پخش نمیکنه-کسی دلیلشو میدونه؟

داره خودمونی میشه mohsen_tanha021's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    همین جا یعنی تهران

پيش فرض

دوستان قصد خرید مدل جت را دارم منتها بابت جی پی اس ان نگرانم که نکنه با این برنامه هایی که توی ایران هست جواب ندهد در کل دوستانی که این مدل گوشی را دارند از جی پی اس ان راضی اند یا خیر ممنون میشوم راهنمایی فرمایید با تشکر
    با خیال راحت برو بخر جی پی اس این گوشی با برنامه trek buddyخیلی راحت کار میکنه خیلی حرفه ای و دقیق من که خیلی از جی پی اس گوشیم راضیم و ازش کلی استفاده میکنم و حالشو میبرم

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

با خیال راحت برو بخر جی پی اس این گوشی با برنامه trek buddyخیلی راحت کار میکنه خیلی حرفه ای و دقیق من که خیلی از جی پی اس گوشیم راضیم و ازش کلی استفاده میکنم و حالشو میبرم
    من برنامه9.96 trek buddy رو دارم نقشه تهرانم توش ريختم و تو حالت آفلاين ميخونه ولي تو فضاي آزاد start كه ميزنم حتي بعد 10 دقيقم پيدا نميكنه مشكل چيه؟

پروفشنال RaS0oL.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ندامتگاه دختر بازان فروم های تخصصی

پيش فرض

سلام ترو خدا یکی برنامه trek buddy رو برای من بفرسته..........ممنون..........

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •