[QUOTE=saeedm1727;4817464]تبریز.
دوستان یه سری هم به اینجا بزنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
[QUOTE=saeedm1727;4817464]تبریز.
دوستان یه سری هم به اینجا بزنید
سلام
من نمیتونم اینارو نصب کنم
net 3.5: نصب نمیشه
اگر دات نت نصب نمیشه ولش کن و قطب نما رو نصب کن فقط
---------- Post added at 11:50 AM ---------- Previous post was at 11:50 AM ----------
رام رو عوض کن مطمعن باش درست میشه
آموزش تعویض رام
حالا من چی کار کنم اقا سعید؟
این آموزش رو با دقت بخون . راحته یاد میگیری. من که آی کیوم زیاد بالا نیست تونستم یه روزه یاد بگیرم رام گوشیمو عوض کنم
http://forum.p30world.com/showthread.php?p=4731610#post4731610
با سلام
با داشتن win6.5 اگر فقط رام های جدیدی که برای این گوشی میاد رو بخواهیم تغییر بدیم
در آموزش فلش گوشی آیا فقط قسمت انتخاب eboot حذف میشه ( مرحله6)؟
بقیه مراحل هم به ترتیب انجام میشه؟
5 ) برنامه octans رو كه براتون گذاشتم رو اجرا كنيد
6)در كادر Normal binary روي دگمه Eboot كليك كرده و در پنجره ظاهر شده در مسيري كه فايلها رو گذاشتيد فايل Eboot را انتخاب و دگمه open را فشار دهيد
7)دگمه MultiCSC را كليك كرده و فايل CSC را Open كنيد و در صورتيكه CSC شما چند زبانه بود ميتوانيد از قسمت Select Language زبان مورد نظر (انگليسي) را انتخاب كنيد
8) PDA با پسوند MST را در قسمت MoviNand كليك و سپس فايل PDA را باز كنيد
9)روي دگمه Phone كليك كرده و فايل Phone را نيز Open كنيد
10) آخرين مورد روي دگمه Detect كليك كرده و در اين زمان گوشي خودتونو كه فول شارژ كرده ايد را خاموش و درحالت خاموش با كابل Usb و مستقيما بدون واسطه نظير كيبوردهايي كه پورت Usb دارند ويا Usb hub و ..... به پورت Usb كامپيوتر وصل كنيد.
با تشکر
Last edited by rahman1363; 08-04-2010 at 09:33.
[QUOTE=rahman1363;4824859]با سلام
با داشتن win6.5 اگر فقط رام های جدیدی که برای این گوشی میاد رو بخواهیم تغییر بدیم
در آموزش فلش گوشی آیا فقط قسمت انتخاب eboot حذف میشه ( مرحله6)؟
بقیه مراحل هم به ترتیب انجام میشه؟
اگر شما یک بار به وین 6.5 ارتقا بدید دیگه لازم نیست قسمت eboot رو برای بارهای بعدی فلش کنید
قسمتهای دیگه هم بنا به سلیقه میتونید انتخاب کنید یا نکنید. مثلا قسمت phone رو میتونید دیگه فلش نکنید
ترتیب خاصی وجود نداره . شما هر قسمتی رو که بخواید فلش کنید رو انتخاب کنید و detect رو بزنید و گوشی رو در حالت خاموش وصل کنید و بعد از روشن شدن دکمه start downloading رو بزنید.
آموزش کامل:
سعید جان خیلی ممنون
من فقط قیافه گوشیمو میخواستم عوض کنم ونمیخوام اتفاقی برای 16g حافظم بیفته ونه برای درایورهای مختلف گوشی.مثلا همین رام htc که سبک کردن رو میخواست بزارم.
میخواستم بدونم که اگه من یه بک آپ کامل بگیرم از گوشیم میتونم بعداز تعویض رام همین نرم افزارها رو داشته باشم؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)