فقط اميدوارم اين مشكل آفسايد كه تو 09 بود درست بشه
فقط اميدوارم اين مشكل آفسايد كه تو 09 بود درست بشه
نه سینا جان داری اشتباه میکنی جریان موشن کپچر امسال فقط مختص مسی نیست . قضیه از این قراره که هفته ای یکبار توی استودیوی توکیو دارن روی این قضیه کار میکنن . چند نفر از کسانیکه توی مهارتهای فنی و شبیه سازی حرکات بازیکنان بزرگ دنیا تبحر دارن رو استخدام کردن و در حال کپچر کردن حرکاتشون هستن .
علاوه بر این من یکجا خوندم که حتی حرکات و لرزشهای تور دروازه رو هم کپچر کردن دقیقا یادم نمیاد اینو کجا خوندم .
در ضمن بابت اون نقل قولی که از جان مورفی رئیس بخش اروپایی بازی گذاشته بودی تشکر میکنم ( همونطوریکه خوندین توی اون متن نوشته که کونامی تمام نظرات طرفدارانشو که توی سایت WENB منعکس شده رو در نظر داره و سعی میکنه از فید بک و بازخورهای طرفدارن این بازی که بعد از PLAYTEST اول بازی توی سایت منعکس شده استفاده کنه و حتی المقدور اونا رو بکار ببنده از جمله به مساله دستکش دروازه بان هاو تور دروازه هم اشاره کرده ). حالا شما انصافا خودتون قضاوت کنین , کونامی چقدر به خواسته و علایق طرفداراش توجه داره در طرف مقابل شرکت EA با اون همه دب دبه و کب کبه اینجوری طرفداراشو دمق میکنه و نسخه PC رو نکست نمیزنه.با این اوصاف نباید از حق گذشت که EA روی نسخه های نکست فیفا سنگ تموم گذاشته و انصافا اثر ماندگاری از خودش باقی گذاشته که حقیقتا قابل تحسین و احترامه.
Last edited by 4039; 28-07-2009 at 20:43.
شما اینو در نظر بیگیرین کونامی هم مثل Ea میومد برای pc یک نسخه دیگه میداد اونوقت داد همه ما در اومده بود و همیشه نفرینش میکردیم اما انصافا کونامی براش کاربران کنسول با pc فرقی نداره و هر سه نسخه رو یکی میزنه ...
اگه واقعا کونامی به حرفها و صحبتهای طرفداران بازی گوش کنه و انونارو تو اعمال کنه مطمئن باشین که امسال ما شاهد یک بازی متفاوت خواهیم بود .....
من به شخصه خیلی روی گیم پلی بازی تاکید میکنم ، اگه شما گیم پلی فیفا نسل بعد رو ببینین متوجه منظورم میشین .......
اون حالتهای روباتیک ، طرز استوپ توپ ، راه رفتن ، دویدن ، تکلها و ...باید بازسازی بشه
عکسی نيست که بزارم شرمنده
آخر حرفتون اصلا منطقی نیست !!!
من با اینکه طرفدار پرو پا قرص PES هستم ولی حرف آخرتون رو قبول ندارم !!!!
کی گفته FIFA هنوز یک سخه ی ماندگار نداده ؟؟؟!!!!
همه میدونن که فیفا 2003 یک انقلاب تو بازی های فوتبال بود.
-----------------------------------------------
یک چیزه دیگه , دوستان به نظر شما بهتر نبود هر نسخه از PES رو هر 2 سال یکبار بسازن ؟؟؟؟
برای آپدیت بازی هم هر 3 ماه یک پچ تو LIVE میزاشتن که همه بتونن آخرین تغییرات رو داشته باشند.
اینطوری که هر سال یک نسخه از بازی میاد خیلی بده !!! آخه تا آدم بیاد شروع به بازی کردن بکنه یهو میبینی نسخه ی بعدی تو راهه و از بازی زده میشه !!!
یک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره , البته خود KONAMI هم گفته که با کمبود زمان روبه رو هست و نمیتونه زیاد وقت تلف کنه.
منو این رو قبول دارم . من با اینکه طرفدار سرسخت PES هستم ، تنها نسخه ای رو که از فیفا بازی کردم همین 2003 بود با گزارش خیابانی !کی گفته FIFA هنوز یک سخه ی ماندگار نداده ؟؟؟!!!!
همه میدونن که فیفا 2003 یک انقلاب تو بازی های فوتبال بود.
میگم چه خبر از لایسنس تیمها ؟ لااقل لیگ انگلیس هم لایسنس نشده ؟
دوست عزیز...الان هم نسخه هایی که از طرف کونامی عرضه میشن همگی نکست هستنیک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره
به غیر از نسخه ps 2
خب منم گفتم داده دیگه .
امروز کونامی بیانیه مبنی بر شرکت در نمایشگاه Gamescom صادر کرد:
محتوای مخفی:
بازم مرسی
و Greyhound در نمایشگاه gamescome در آلمان حضور خواهند داشت ....
دو نفر از شخصیتهای برجسته بازی آقای Seabass و آقای Greyhound در محل نمایش بازی در آلمان در ماه آگوست حضور خواهند داشت ....
کونامی آماده است تا PES2010 را د معرض دید عموم بگذارد و با توجه به اخباری که این روزها درباره بازی منتشر شده است و همچنین صحبتهای افرادی که PES2010 رو بازی کردند انتظار نمایش خوبی از بازی میرود ..
Seabass که مدت زیادی است در بین طرفداران بازی شناخته شده است و آقای Greyhound که آمده تا در مورد پیشرفتهای بازی در نسخه Wii بازی سخن بگوید .....
کونامی در این نمایشگاه یک نمایش بزرگ و برجسته از بازی رو نشان خواهد داد .
بازی که در ماه های گذشته از آن در سایتها و فرومها از آن شنیدیم و در ساخت آن (PES2010) نظرات و پیشنهادات طرفدارن و دوستداران ایت بازی لحاظ شده است .
این حضور کارگردان بازی جناب Seabass نشان از همکاری و رابطه خوب و صمیمی بین طرفداران و دست اندر کاران بازی رو می دهد .
Seabass به طرفداران بازی قول داده که PES2010 روبه واقعیت برود و هواداران و طرفداران این بازی را خوشحال کند .
در این نمایشگاه در غرفه بازی آقایMartin Schneider مسئول بخش بازاریابی در اروپا و چند نفر دیگه هم حضور خواهند داشت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)