تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1211 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

فقط اميدوارم اين مشكل آفسايد كه تو 09 بود درست بشه

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

نه سینا جان داری اشتباه میکنی جریان موشن کپچر امسال فقط مختص مسی نیست . قضیه از این قراره که هفته ای یکبار توی استودیوی توکیو دارن روی این قضیه کار میکنن . چند نفر از کسانیکه توی مهارتهای فنی و شبیه سازی حرکات بازیکنان بزرگ دنیا تبحر دارن رو استخدام کردن و در حال کپچر کردن حرکاتشون هستن .
    علاوه بر این من یکجا خوندم که حتی حرکات و لرزشهای تور دروازه رو هم کپچر کردن دقیقا یادم نمیاد اینو کجا خوندم .
    در ضمن بابت اون نقل قولی که از جان مورفی رئیس بخش اروپایی بازی گذاشته بودی تشکر میکنم ( همونطوریکه خوندین توی اون متن نوشته که کونامی تمام نظرات طرفدارانشو که توی سایت WENB منعکس شده رو در نظر داره و سعی میکنه از فید بک و بازخورهای طرفدارن این بازی که بعد از PLAYTEST اول بازی توی سایت منعکس شده استفاده کنه و حتی المقدور اونا رو بکار ببنده از جمله به مساله دستکش دروازه بان هاو تور دروازه هم اشاره کرده ). حالا شما انصافا خودتون قضاوت کنین , کونامی چقدر به خواسته و علایق طرفداراش توجه داره در طرف مقابل شرکت EA با اون همه دب دبه و کب کبه اینجوری طرفداراشو دمق میکنه و نسخه PC رو نکست نمیزنه.با این اوصاف نباید از حق گذشت که EA روی نسخه های نکست فیفا سنگ تموم گذاشته و انصافا اثر ماندگاری از خودش باقی گذاشته که حقیقتا قابل تحسین و احترامه.
    Last edited by 4039; 28-07-2009 at 20:43.

3. 10 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

شما اینو در نظر بیگیرین کونامی هم مثل Ea میومد برای pc یک نسخه دیگه میداد اونوقت داد همه ما در اومده بود و همیشه نفرینش میکردیم اما انصافا کونامی براش کاربران کنسول با pc فرقی نداره و هر سه نسخه رو یکی میزنه ...

اگه واقعا کونامی به حرفها و صحبتهای طرفداران بازی گوش کنه و انونارو تو اعمال کنه مطمئن باشین که امسال ما شاهد یک بازی متفاوت خواهیم بود .....

من به شخصه خیلی روی گیم پلی بازی تاکید میکنم ، اگه شما گیم پلی فیفا نسل بعد رو ببینین متوجه منظورم میشین .......

اون حالتهای روباتیک ، طرز استوپ توپ ، راه رفتن ، دویدن ، تکلها و ...باید بازسازی بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

عکسی نيست که بزارم شرمنده

حـــــرفـه ای SamGun's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    تهـــــــــــــــــران

پيش فرض

نه سینا جان داری اشتباه میکنی جریان موشن کپچر امسال فقط مختص مسی نیست . قضیه از این قراره که هفته ای یکبار توی استودیوی توکیو دارن روی این قضیه کار میکنن . چند نفر از کسانیکه توی مهارتهای فنی و شبیه سازی حرکات بازیکنان بزرگ دنیا تبحر دارن رو استخدام کردن و در حال کپچر کردن حرکاتشون هستن .
    علاوه بر این من یکجا خوندم که حتی حرکات و لرزشهای تور دروازه رو هم کپچر کردن دقیقا یادم نمیاد اینو کجا خوندم .
    در ضمن بابت اون نقل قولی که از جان مورفی رئیس بخش اروپایی بازی گذاشته بودی تشکر میکنم ( همونطوریکه خوندین توی اون متن نوشته که کونامی تمام نظرات طرفدارانشو که توی سایت WENB منعکس شده رو در نظر داره و سعی میکنه از فید بک و بازخورهای طرفدارن این بازی که بعد از PLAYTEST اول بازی توی سایت منعکس شده استفاده کنه و حتی المقدور اونا رو بکار ببنده از جمله به مساله دستکش دروازه بان هاو تور دروازه هم اشاره کرده ). حالا شما انصافا خودتون قضاوت کنین , کونامی چقدر به خواسته و علایق طرفداراش توجه داره در طرف مقابل شرکت EA با اون همه دب دبه و کب کبه اینجوری طرفداراشو دمق میکنه و نسخه PC رو نکست نمیزنه.با این اوصاف نباید از حق گذشت که EA روی نسخه های نکست فیفا سنگ تموم گذاشته و انصافا اثر ماندگاری از خودش باقی گذاشته که حقیقتا قابل تحسین و احترامه.
    آخر حرفتون اصلا منطقی نیست !!!
    من با اینکه طرفدار پرو پا قرص PES هستم ولی حرف آخرتون رو قبول ندارم !!!!
    کی گفته FIFA هنوز یک سخه ی ماندگار نداده ؟؟؟!!!!
    همه میدونن که فیفا 2003 یک انقلاب تو بازی های فوتبال بود.
    -----------------------------------------------
    یک چیزه دیگه , دوستان به نظر شما بهتر نبود هر نسخه از PES رو هر 2 سال یکبار بسازن ؟؟؟؟
    برای آپدیت بازی هم هر 3 ماه یک پچ تو LIVE میزاشتن که همه بتونن آخرین تغییرات رو داشته باشند.
    اینطوری که هر سال یک نسخه از بازی میاد خیلی بده !!! آخه تا آدم بیاد شروع به بازی کردن بکنه یهو میبینی نسخه ی بعدی تو راهه و از بازی زده میشه !!!
    یک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره , البته خود KONAMI هم گفته که با کمبود زمان روبه رو هست و نمیتونه زیاد وقت تلف کنه.

7. 3 کاربر از SamGun بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mf.designing's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    Tabriz city

پيش فرض

منو این رو قبول دارم . من با اینکه طرفدار سرسخت PES هستم ، تنها نسخه ای رو که از فیفا بازی کردم همین 2003 بود با گزارش خیابانی !
    میگم چه خبر از لایسنس تیمها ؟ لااقل لیگ انگلیس هم لایسنس نشده ؟

9. این کاربر از mf.designing بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

یک نکته ی مثبتی هم که داره اینه که KONAMI وقت بسیار زیادی برای هر نسخه داره و میتونه تو هر نسخه NEXT عمل کنه و کارشو عالی در بیاره
    دوست عزیز...الان هم نسخه هایی که از طرف کونامی عرضه میشن همگی نکست هستن
    به غیر از نسخه ps 2

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

آخر حرفتون اصلا منطقی نیست !!!
    من با اینکه طرفدار پرو پا قرص PES هستم ولی حرف آخرتون رو قبول ندارم !!!!
    خب منم گفتم داده دیگه .

با این اوصاف نباید از حق گذشت که EA روی نسخه های نکست فیفا سنگ تموم گذاشته و انصافا اثر ماندگاری از خودش باقی گذاشته که حقیقتا قابل تحسین و احترامه.

12. 2 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    همونجا

پيش فرض

امروز کونامی بیانیه مبنی بر شرکت در نمایشگاه Gamescom صادر کرد:
      محتوای مخفی:  

In a press release Konami released today, they detailed a number of people who are attended next months games expo in Cologne.
    The long statement had one particular paragraph that will interest PES Fans:
    Konami will be presenting a further world premiere with PES 2010. The new game has been developed following months of listening to feedback from fan forums and advice from PES players. Consequently PES Producer Shingo ‘Seabass’ Takatsuka will be visiting gamescom to introduce the results of this unique collaboration to visitors and fans. Seabass is promising to European players that new PES 2010 will be the most realistic and satisfying PES to date.
    They then go onto say that Akiyoshi ‘Greyhound’ Chosokabe, the producer of the Wii PES series, will also be there to show off his version.
    With this being Sebass’s first appearance at the European convention, it’s bound to be an important occasion. And with WENB attending, we’ll make sure we make the most of it! You can find the full article on Voltage PR, by clicking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

14. 6 کاربر از alex-sina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز google_boy07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

امروز کونامی بیانیه مبنی بر شرکت در نمایشگاه Gamescom صادر کرد:
      محتوای مخفی:  

In a press release Konami released today, they detailed a number of people who are attended next months games expo in Cologne.
    The long statement had one particular paragraph that will interest PES Fans:
    Konami will be presenting a further world premiere with PES 2010. The new game has been developed following months of listening to feedback from fan forums and advice from PES players. Consequently PES Producer Shingo ‘Seabass’ Takatsuka will be visiting gamescom to introduce the results of this unique collaboration to visitors and fans. Seabass is promising to European players that new PES 2010 will be the most realistic and satisfying PES to date.
    They then go onto say that Akiyoshi ‘Greyhound’ Chosokabe, the producer of the Wii PES series, will also be there to show off his version.
    With this being Sebass’s first appearance at the European convention, it’s bound to be an important occasion. And with WENB attending, we’ll make sure we make the most of it! You can find the full article on Voltage PR, by clicking [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .

بازم مرسی

و Greyhound در نمایشگاه gamescome در آلمان حضور خواهند داشت ....

دو نفر از شخصیتهای برجسته بازی آقای Seabass و آقای Greyhound در محل نمایش بازی در آلمان در ماه آگوست حضور خواهند داشت ....

کونامی آماده است تا PES2010 را د معرض دید عموم بگذارد و با توجه به اخباری که این روزها درباره بازی منتشر شده است و همچنین صحبتهای افرادی که PES2010 رو بازی کردند انتظار نمایش خوبی از بازی میرود ..

Seabass که مدت زیادی است در بین طرفداران بازی شناخته شده است و آقای Greyhound که آمده تا در مورد پیشرفتهای بازی در نسخه Wii بازی سخن بگوید .....

کونامی در این نمایشگاه یک نمایش بزرگ و برجسته از بازی رو نشان خواهد داد .
    بازی که در ماه های گذشته از آن در سایتها و فرومها از آن شنیدیم و در ساخت آن (PES2010) نظرات و پیشنهادات طرفدارن و دوستداران ایت بازی لحاظ شده است .
    این حضور کارگردان بازی جناب Seabass نشان از همکاری و رابطه خوب و صمیمی بین طرفداران و دست اندر کاران بازی رو می دهد .

Seabass به طرفداران بازی قول داده که PES2010 روبه واقعیت برود و هواداران و طرفداران این بازی را خوشحال کند .

در این نمایشگاه در غرفه بازی آقایMartin Schneider مسئول بخش بازاریابی در اروپا و چند نفر دیگه هم حضور خواهند داشت

16. 8 کاربر از google_boy07 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •