سلام
نظرتون در مورد مدل 372 برای من که دانشجو هستم چی هست؟
با قیمت 2100000 بدون گارانتی
سلام
نظرتون در مورد مدل 372 برای من که دانشجو هستم چی هست؟
با قیمت 2100000 بدون گارانتی
اين پست مربوط به بخش مشاوره براي خريد مربوط ميشهآدمو مجبور به اسپم دادن میکنیدا!!
اونجا مطرح كنيد و سريع به پاسخ برسيد![]()
خب نوبتی هم باشه نوبت منه که سوالاتی بپرسم!!!
من میخواستم فردا iMac سفارش بدم ولی به یه تناقضی برخوردم که گفتم باهاتون مطرح کنم.
مدل mb510 توی الماس 2.700 و mc510 توی چاره 2.470 هست. این دوتا مشخصاتشون مثل همه یعنی همه چیزشون به ظاهر مثل همه ولی چرا این mb و mc این اختلاف رو ایجاد کرده؟؟؟ میشه یه توضیحی بدین که فرق این دو مدل چیه؟؟؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ویرایش : اینجا بخش لپ تاپه ؟؟؟فکر کنم نباید اینجا مطرح میکردم. درسته؟
Last edited by payamf1; 31-01-2011 at 22:40.
البته این سایت چاره قیمتهاشو کمی نجومی میزنه بخوصوص برای اپل
پيام جان بايد تو بخش مشاوره مطرح ميكردي !![]()
زياد ليست قيمت الماس رو در نظر نگير چون به روز نيست ! تماس بگير آخرين قيمت رو بپرس![]()
سلام به همگي. از اشنايي با سايت خوبتون خوشحالم من بيشتر صفحات رو خوندم و بعد ازray apple يه mac book pro 374 گرفتم دارم تازه كاركردن باهاشو ياد ميگيرم خيلي ازلبتاباي ديگه سره .تو Qwerty حرف ص كدومه؟ساعتش تنظيم شده با وقت USA اس اگه به وقت ايران تنظيم كنم مشكلي پيش نمياد از بابت گرفتن اپليكيشن از اپ استور و ايتييون ؟اصلا كسي بدون مشكل ميتونه از اپ استور چيزي بگيره؟
اطلاعیه
دوستان عزیز در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نظرسنجی برای تغییرات انجمن لپ تاپ برگزار کردیم .
دوستانی که تمایل دارن به تیم مدیریت کمک کنن میتونن نظراتشون رو اونجا اعلام کنن .
این تاپیک هم صرفا جهت اطلاع رسانی این مورد بسته شده و تا چند ساعت دیگر باز خواهد شد .
با تشکر
موفق باشید![]()
با سلام
این باتری های اپل به صورت built-in اگر باشه اونوقت خراب بشه یه وقت چی کار باید کرد؟![]()
من یه mac book pro مدل 374 دارم خوبه؟؟؟
و در نهایت باتشکر از سایت خوبتون کجا میتونم برنامه دانلود کنم؟
به جز سوال بالا یه سوال دیگه هم داشتم
اپل کی مدل های جدیدشو معرفی میکنه؟
بنظرتون صبر کنم یا همینا رو بخرم
MC516
MC374
این دوتا هم واقعا 200 تومن فرق دارند؟![]()
Last edited by brave_ie; 10-02-2011 at 18:02.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)