من عاشق g73 شدم ولی این ویدیو رو ببینید
یارو وقتی ویندوزش بالا میاد تا یه برنامه باز میکنه سیستم خاموش میشه
یکم تو تصمیم گیریم مردد شدم
ولی یه عاشق کوره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من عاشق g73 شدم ولی این ویدیو رو ببینید
یارو وقتی ویندوزش بالا میاد تا یه برنامه باز میکنه سیستم خاموش میشه
یکم تو تصمیم گیریم مردد شدم
ولی یه عاشق کوره!
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فعلا همون G73JH-A1 . همون قیمته جهانیش دیگه! فامیلمون واسم میاره.
شایییییییید بگم cpu رو بکنه 820QM
حالا بزاربیاد!![]()
این ویدیوها که دلیل نمیشه برادر من !
من همین الان از هر لپتاپی خواسی برات 10 تا از همین ویدیوها میذارم .
به نظر من که عشقت خیلی هم از روی عقل و داناییه و اصلا اشتباه نمیکنی اما صلاح مملکت خویش .... .
سلام
بچه ها کسی خبر داره U45jc تو ایران اومده یا نه؟ خیلی خوشم اومده ازش . با صفحه 14 اینچی وزنش 2.1 کیلوگرم بیشتر نیس و تو 14 اینچی ها سبک حساب میشه
دوستان به نظر شما این بهتره Ideapad Y560 یا n61jq کانفیگشون یکیه فقط لنووو صفحش 15.6 هست قیمتش هم 1300 هست با همون کانفیگ؟ نظرتون چیه ؟ اصلا مارک قابل اعتمادی هست؟ سگ جون ؟ کجایی هست؟ بهش میخوره که چینی باشه؟
سلام به همه دوستان من هم یک لپ تاپ asus گرفتم مدل x52jc واقعا فوق العاده است هم از نظر خنک بودن هم از نظر قدرت البته نسبت به قیمتش فقط یک مشکلی داره که چند وقته اذیت می کنه می خواستم بدونم دوستانی که این مدل یا شبیه این رو دارند یا این که با این ها کار کردند به این مشکل بر خوردند یا نه چون من چند روز بعد از خرید به گارانتی مراجعه کردم گفتند این مشکل خاصی نداره و طبیعیه خواستم نظر شما رو هم بدونم
مشکل به این صورت هست که مانیتور این لپ تاپ در نور کم اکثرا روی 20 و 30 پرش و کم نور و پرنور شدن های خیلی خفیفی داره که فقط تو زمینه سفید مشخص می شوند و البته باید یک کم دقت کرد تا دیدشون زمانی هم که لپ تاپ رو تازه روشن می کنم این مشکل وجود داره وبعد از چند دقیقه خیلی کم می شه خواهشا دوستانی که این مدل رو دارند نگاه کنند و دقیق جواب بدهند من هم قول می دم موقع افطار همه رو دعا کنم ولی جدا از شوخی اگه این مشکل رو نداشت عجب لپ تاپ معرکه ای بود باتری اش 4 ساعت دوام میاره و یک عالمه خوبی های دیگه که باید باهاش کار کنید تا بفهمید البته این خوبی ها در تمام لپ تاپ های asus هست حالا بگذریم از شانس من که این نصیبم شد .
به به
بگو 820 بکنه
بعدا کم نیاره حیفه
راستی کارتونو میخوای بیخیال شی یا پول گمرک بدی؟
اره جالیه
الان سایت سازگارو دیدم جدید اورده
قیمتشم عالیه
لنوا هم برند خوبیه
الان بیشتره برندها مونتاژ چین هستن
Notebook Ideapad Y560CPUIntel Core i7 720QM@1.6GHz (Turbo Boost 2.8GHz), 6MB L3 Cache MemoryDDRIII 4GB 1333MHz (Dual Channel) Hard Disk Capacity640GB SATA 5400RPM Optical DriveDual Layer Multi Burner Drive (DVD-RW) GraphicATI Mobility Radeon HD 5730 1GB Display15.6" (1366 x 768) LED-Backlight LCD CommunicationAtheros AR9285 Network Adapter
Broadcom NetLink 1000 Ethernet
Camera
Bluetooth BCM2070 SecurityOne Key Recovery
Kensington Lock Ports3 x USB 2.0 ports
VGA Output
RJ45
HDMI
Multi Card Reader
Express Card
eSATA + USB
Headphone
Mic Other FeaturesKeyboard: English & Arabic
Multi-Touch Touchpad Weight2.7 Kg Battery6Cell 57Wh (Up to 5 hours) ColorBlack - Textured Operating SystemWindows 7 Home Premium 64-bit
]
پیشنهاد نمیکنم چون مشکل گرمایی داره و فرقش هم اینه که بلو ری نداره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)