فکر نکنم اینطوری باشه ، کاسومی عاشق همون ژاپنیه بود که تو دمو نشون میده . اول DLC هم که همدیگه رو می بینن نمیشناسن همو ! آخرشم شپارد باید انتخاب کنه که کاسومی Greybox رو نگه داره یا نابود کنه!
فکر نکنم اینطوری باشه ، کاسومی عاشق همون ژاپنیه بود که تو دمو نشون میده . اول DLC هم که همدیگه رو می بینن نمیشناسن همو ! آخرشم شپارد باید انتخاب کنه که کاسومی Greybox رو نگه داره یا نابود کنه!
من مطمئن هستم
اقا کسی از کرج این dlc هارو نداره به ما هم بده فیض ببریم؟
راستی dlc بعدی به صورت dvd پخش میشه و محوریت داستان رو لیاراست.
کاتسومی هم اشلی نیست. اشتباه نگیرین
من ME1,2 رو زیرو رو کردم ولی هیچ جایی این صحبت های شما رو ندیدم حتی تو DLC !
Last edited by IIIXSubZeroXIII; 20-04-2010 at 14:47.
آقایان من تازه بازی رو گرفتم وقتی new game میزنم وقتی بازی میخواد لود بشه گیر میکنه دیگه جلو نمیره لطفا راهنمایی کنید
شما آخرین ورژن nvidia phsyx رو دانلود کن احتمال داره درست بشه...
(چون خیلیا این مشکل رو داشتند ولی من راه حل قطعی براش نشنیدم فقط بعضی از دوستان تونستند با این کار درستش کنند)
من یه مشکل بزرگ دارم که ندیدم کسی داشه باشه!
همه چی بازی من درسته فقط مشکل اینجاست که سیو نمیشه بازی اصلا!!
دوبار تا حالا بازی کردم و 10 بار هم گرینه سیو رو زدم اما وقتی بازی رو شروع میکنم تنها گزینه new game هست و این یعنی روز از نو روزی از نو!!
چه جوری بازی رو سیو کنم؟ وقتی رو گزینه سیو میرم creat new save کار نمیکنه و فقط دکمه سیو روشنه که وقتی میزنم زیر خود شفرد مینویسه game saved اما هیچ سیوی بعد میبینم انجام نشده
کمممممممممممممممممممممممک
شما با launcer بازي رو اجرا كنيد ببينيد همين مشكل رو داريد؟؟؟
دوست عزیز این مشکل برمیگرده به اینکه محل سیو در این بازی در جاهای متفاوتی تعریف شده!!
من به شما پیشنهاد میکنم که اول از همه بازی رو از این نقطه شروع کنید:
اگه باز هم سیو در بازی جواب نداد سپس سراغ این گزینه برید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ببینید در کدوم محل وقتی شما بازی رو اجرا میکنید بازی سیو میشه...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(در ضمن شما که از سیوهای mass effect 1 استفاده نکردید؟؟)
مرسی از راهنماییتون
من اصلا masseffect رو تا حالا بازی نکردم که بخوام از سیو شماره اول استفاده کنم
آیکون روی دسکتاپم هم واسه آدرس "C:\Program Files\electronicarts\Mass Effect 2\binaries\MassEffect2.exe" است
از طریق لانچر هم رفتم و اینجا بازی درست سیو میشه اما صدا اصلا نیست!! تو تنظیمات هم همه چی درسته ولی صدا کار نمینه و کلا قطعه
نمیدونم چیکار کنم، از طریق راه اول صدا هست سیو نمیکنه، از طریق راه دوم سیو میکنه صدا نداره!
کمکککککککککککککک
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)