دوست عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )میشه لینک آخرین ورژن NSSرو بهم بدی.
فقط همین باید ورژنش جدید باشه دیگه برنامه های دیگش چی؟
یه دنیا ممنون از راهنمایی هات.
دوست عزیز( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )میشه لینک آخرین ورژن NSSرو بهم بدی.
یه دنیا ممنون از راهنمایی هات.
از دوستان گلم1خواهش دیگه هم دارم.
لینک بازی های شتاب سنج دارکه ان 86 ساپورت کنه رومیخواتم.
یه سوال دیگه اینکه همه ی مراحل آپدیت مثل قبلا هست
مثلا اول گوشی روتو حالت PCبه کامپیوتر وصل میکنیم بعد باNSSپروداکت کد رو.عوض میکنیم و...
درسته؟
یه سوال دیگه اینکه همه ی مراحل آپدیت مثل قبلا هست
مثلا اول گوشی روتو حالت PCبه کامپیوتر وصل میکنیم بعد باNSSپروداکت کد رو.عوض میکنیم و...
درسته؟
اینم لینک اخرین ورژن برنامهمیشه لینک آخرین ورژن NSSرو بهم بدی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبله همین کافیه تو تاپکش که کامل توضیح داده ولی بگم اپدیت این گوشی با nsu هنوز نیومده باید فایلشو دانلودکنی و با جف یا فونیکس اپدیت کنییه سوال دیگه اینکه همه ی مراحل آپدیت مثل قبلا هست
درسته؟
بلاخره منم دیروز گوشیمو به ورژن 20 اپدیت کردم
سرعتش یکم زیادتر شد و در مورد دوربین بگم که این تشخیص چهره به نشر خیلی خوب کار نمیده بعضی وقتا چهره را نمیشناسه و یا دیر تشخیص میده ولی در کل خوبه
گوشی n86 دارم .وقتی حالت عکسبرداری رو روی دوربین دوم تنظیم میکنم برای بار دوم یا سوم یا ممکن هست تا چند بار دوربین کار کنه ولی بعد از چندین بار تغییر دوربین دیگر با باز کردن درپوش لنز محیط عکسبرداری تیره مشود و دریچه لنز بعد از ده یا پانزده ثانیه بسته مشود و پیغام unexpected error occurred.restart phone میآید.ورژن گوشی 11.04 میباشد.البته دراین حالت فقط دوربین کار نمیکندولی تمام برنامه ها خیلی خوب اجرا میشود.
لطفا مرا راهنمایی کنید آیا ورژن 11.04 را دوباره آپدیت کنم درست میشود و یا احتمال دارد دوربین مشکل داشته باشد.
متشکرم
آقایون
لطفا راهنمایی کنید.
آموزش ریز به ریز آپدیتN86رومیخوام.
دوستمون گفت ورزن جدید NSU نیومده.ولی جای دیگه دیدم که بچه ها گوشیشونو باNSUآپگرید کردن. از راهنمایی های شما عزیزان کمال تشکر رو دارم.
مهم : آموزش نحوه آپگرید گوشیهای نوکیا
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوست عزیز برای NSU جدیدا اومده و تایپیک اموزشش رو بگردی پیدا میکنی
موفق باشی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)