من که دسته هام رو راحت شناخت و تو بازی شوکش هم کار میکنه
دسته هاشتون چیه ؟
من که دسته هام رو راحت شناخت و تو بازی شوکش هم کار میکنه
دسته هاشتون چیه ؟
شما با ریختن این پچ سی پی یوت بهتر عمل کرد قبل از گیر کردن توی لودینگ؟؟
بله منم amd دارم مشکلی نیست !
فقط هی دیوونه میشه بازی !
هی باید پاک کنی دوباره بریزی تا بازی اجرا شه ظهر هم خوب بودا ! 3 بار رفتم اومدم بیرون درست بود ولی حالا خراب شد![]()
منم نصب كردم...تو اجرا هم مشكلي ندارم
اگر روي فول گرافيك بازي كنيد امكان نداره از گرافيك ناراضي باشيد...اولين بار كه گرافيك بازي رو با دوربين بيرون ماشين ديدم ياد بازي GT افتادم.....اگه رو هندلينگ اسكول (:دي) هم بزاريد مشكل هندلينگ هم تقريبا حل ميشه....در كل بنظرم بازي خوبيه
ولی به نظر من بازی خوبی . اینجا خیلی تعاریف بدی از بازی های شنیدم . به نظر من که طبیعی تر شده کیم پلی . یعنی دیگه مثل ورژن های قبلی نیست زرتی بیای ترمز دستی رو تا ته بکشی و سر پیچها خوشگل دور بزنی به خودت بگی به به چه دوری زدم . ترمز دستی رو زیادی بگیره ماشین عین واقعیت دور خورد یه چرخ مینه . گرافیک که در حد گرید . ولی لودینگ هاش تقریبا طولانی واسه من حدود حداکثر 45 تا 1 دقیقه !
ببخشید میشه بگید که پچ ها چکار میکنن ؟ من که با این بازی تا الان مشکلی نداشتم اگه واقعا مشکلی ایجاد نمیکنه این پچ ها یا سیو های رو پاک نمیکنه اون خوب خوب رو بگید ما نصب کنیم ببینیم چه فرقی میکنه !
دوست عزیز شما ویندوزت مشکل داره من قبلا توی ایکس پی 64 بیت بازی میکردم هیچ مشکلی
نداشت فقط بعضی مراحل دچار افت فریم میشد اونم زیاد قابل احساس نبود الانم دارم با سون بازی
میکنم که اصلا بازی یک چیز دیگه شده با سون اصلا افت فریم ندارم در ضمن سرعت لودینگ بازی هم
بالا رفته قبلا حدود 45 ثانیه طول میکشید الان با سون حدود 20 ثانیه.
نه دوست عزیز هیچ مشکلی نداره فقط باید بازی رو از اول بنصبونی توی
صفحه قبلی لینکشو گذاشتم در ضمن سیو بازی هم پایداره .
داداش اين لينك كركت كار نمي كنه
داداش سالمه با این حال از لینک زیر دان کن در ضمن این برای اون پچ هستش.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من بازی رو نصب کردم الان تایر 3 هستم گاهی اوقات موقع لودینگ گیر میکنه.مشکلم از ویندوز نیست.شما راه حلی برای این مشکل ندارید؟
بازي براي من هيچ مشكلي نداره !
يكي Save 100% يا يه ترينري ميزاره ؟ من مي خوام Reventon سوار شم ! :دي
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)