سلام
دوستان نسخه 20 گوشی N86 فعلا با نسخه 2.02 هک نمیشه... پس یا آپدیت نکنید یا بعد از آپدیت گوشی رو ریست نکنید...
شاد باشید![]()
سلام
دوستان نسخه 20 گوشی N86 فعلا با نسخه 2.02 هک نمیشه... پس یا آپدیت نکنید یا بعد از آپدیت گوشی رو ریست نکنید...
شاد باشید![]()
با سلام
چرا ميشه
![]()
N79 ورژن 30 هک نمیشه ؟
بله، هک میشه دوست عزیز...فعلا" فقط فریمور جدید N86 هک نمیشه..
شاد باشید![]()
سورپرایز: کاملترین ابزار هک گوشی آپدیت شد HelloOX2 v2.03 Unsigned
تغییرات در این ورژن :
• نصب ورژن نهایی ROMPatcherPlus v2.2 برای فعال سازی پچ و هک گوشی
• امکان خارج کردن گوشی از حالت هک
• حذف Modo از پکیج [با فعال سازی پچ Open4all میتونید کار هک رو بدون نیاز به Modo انجام بدید.]
• پشتیبانی کامل از 5700, 6110, 6120, E61, E61i, E65
v2.03 update
- new feature UnHack! just run HelloOX2 again after ----, it'll prompt a menu let you choose
UnHack or ---- again. (don't use this function after update to UnHackable firmware)
- include RomPatcher+ update to v2.2 (by Il.Socio)
- Modo removed, because open4all working on all phones, we don't need it now
- compatibility fix for 5700, 6110, 6120, E61, E61i, E65
در مورد هک n86 هم اعلام کرده که ابتدا گوشی را در ورژن 11 هک بکنند و از طریق "FOTA یا nsu به ورژن 20.115 ارتقا داده شود و گوشی را در همان حالت هک باقی بگذارند
چون در حال حاضر ورژن 20.115 قابل هک نیست
لینک غیر مستقیم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
با تشکر به پست اول اضافه شد.
دوستان دقت کنند N86 رو قبل از آپدیت هک کنند...هک باقی خواهد بود ولی در صورت اینجام هر نوع ریست هک از بین میره... ضمن اینکه از حالت UnHack هم استفاده نکنید...
ویرایش: یه سوال از دوستانی که نصب کردند! با توجه به اینکه قابلیت UnHack اضافه شده...بازم در انتها میگه منو پاک کنید؟!
شاد باشید![]()
سلام
من قبلا گوشیم رو با secman هک کرده بودم و انگیج روش راحت کار می کرد
ولی بنا به دلایلی مجبور به هارد زیست شدم و هالا وقتی hellox2 رو نصب می کنم و اجرا می کنم به مدت 1 ثانیه می نویسه : mapping drive و بعدش می نویسه unpacking files و این همینطوری ادامه داره و هیچ وقت هم تموم نمیشه
secman هم دیگه نصب نمیشه
چه کار کنم الان؟؟؟
مشکلم با HelloOX2.v2.03.Unsigned حل شد
با تشکر
سلام
آقا من فکر کنم گوشیم زیادی هک شده!!! جدیدا چه Open4All روشن باشه و نباشه اکسپلور شاخه پرایوت رو باز میکنه!!! قبلا وقتی هک خاموش بود نمیشد واردش شد.
چرا اینجوری شده؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)