تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 314 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3134

نام تاپيک: LG KP500 Cookie يك گوشي زيبا - شيك- با امكانات مناسب و قيمت باور نكردني

اگه نباشه جاش خالی می مونه -reza-'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    In THe SKY

پيش فرض

بچه ها اینقدر برای کلاس مموریتون وقت تلف نکنید.هرچی اومد دستتون بخرید و دنبال سرعت بهتر و گرونتر نباشید.
    بیشترین write گوشی موقع فیلم برداریش هست که این گوشی با رزولیشن کم و فریم ریت بسیار بسیار کمی فیلم برداری میکنه که هیچ وقت به 4 مگابایت بر ثانیه نمیرسه.
    این توجه به کلاس مموری به درد گوشی هایی مثل Ominia HD میخوره که هر ثانیه ضبطش کلی حجم داره.

2. این کاربر از -reza- بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

ولی توی زیر و رو کردن فایل ها (مخصوصا قسمت موزیک) تاثیر زیادی داره.

4. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Shayan Arya's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

دارم برا کلوچه داری حاضر میشم . چنتا سئوال شاید بیربط .

1- چه فرمتی هست که حجم کم رو با کیفیت خوب بمون بده مثل divx مثلا که البته کوکی بتونه یخشش کنه . در مورد avi من درست متوجه نشدم یعنی اگه سایزش رو 240 در 400 کنیم avi رو درست یخش میکنه .

2- یه برنامه کانورتور معرفی کنید لطفا که بتونه فرمت dat و flv رو به اون فرمتی که بالا ییشنهاد میکنین تبدیل کنه ؟

ممنون
    فکر کنم کوکی فقط 3GP و MP4 پخش میکنه ولی استار از کدک های H.263/H.264 هم پشتیبانی میکنه (یک تفاوت مهم)
    برای تبدیل به فرمت های بالا از Total Video Converter استفاده کنید

6. 3 کاربر از Shayan Arya بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

منتها فرمت mp4 باید سایز اندازه صفحه باشه ... مثلا من یه فایل mp4 از اهنگ های آوریل بود که حدود 25 مگ بود ، واسه همین ارر داد ، باید اندازه اش رو 240×400 بکنی فکر کنم.

8. 3 کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه inen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    تهران ، میدان ناکجا آباد

پيش فرض

بچه ها سلام ، سلام بچه ها !

آخر تصمیمو گرفتم ، گور پدر استار و نوکیا ، همین کوکی رو می خرم

فقط یه سئوال :

ال سی دیش جزو گارانتیش می شه ؟
    منظورم اینه که اگه تاچش بعد یه مدت کار نکرد ، چه خاکی تو سرمون بریزیم ؟؟
    .
    آفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به سئوال من ( واقعا گالریش درهمه ؟ توضیح بدین ) این جوابو داده بودن : بله گالريش درهمه به اين صورت كه فايلها رو به ترتيب تاريخي كه وارد گوشي شدن نشون ميده و اينجوري نيست كه فيلم و عكس رو جدا نشون بده.
    براي حل مشكل ميتوني به جاي استفاده از گالري، از بخشهاي جدا براي رم، عكسها و ويديو استفاده كني

یعنی از طریق کامپیوتر و درایو مربوطهبه رم پوشه های جدا و با نام ایجاد کنم ؟ این امکان وچود داره ؟
    لطفا بیشتر توضیح
    .
    .
    .
    احتمالا تا 48 ساعت آینده می خرمش ...
    .
    در حال حاضر مناسب ترین قیمت که لوازم جانبیشم همراه باشه (مثل کارت حافظه ) ، چنده ؟

آخر فروم باز Michael Ropy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005

پيش فرض

در حال حاضر مناسب ترین قیمت که لوازم جانبیشم همراه باشه (مثل کارت حافظه ) ، چنده ؟
    تا 165 با گارانتی هست (پایین تر هم شاید باشه) و رم 4 گیگ کلاس 4 قیمتش حدود 11 هست و 8 گیگ کلاس 6 هم حدود 22.

11. 2 کاربر از Michael Ropy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pourya_bo2pmc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پرشیا - ایساتیس (یزد)

پيش فرض

پایین ترین قیمتی که بچه ها واسه خرید گرفته بودن با گارانتی اصلیش پارس کامتل ( که خدماتشون مفتم نمی ارزه ) 155 بوده

13. 2 کاربر از pourya_bo2pmc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

.
    آفای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که به سئوال من ( واقعا گالریش درهمه ؟ توضیح بدین ) این جوابو داده بودن : بله گالريش درهمه به اين صورت كه فايلها رو به ترتيب تاريخي كه وارد گوشي شدن نشون ميده و اينجوري نيست كه فيلم و عكس رو جدا نشون بده.
    براي حل مشكل ميتوني به جاي استفاده از گالري، از بخشهاي جدا براي رم، عكسها و ويديو استفاده كني

یعنی از طریق کامپیوتر و درایو مربوطهبه رم پوشه های جدا و با نام ایجاد کنم ؟ این امکان وچود داره ؟
    لطفا بیشتر توضیح
    شما ميتونيد در رم گوشي هر فايل يا هر پوشه اي رو در محل مورد نظرتون كپي كنيد. مثلا تو بخش عكسها پوشه هايي مخصوص درست كنيد و فايلهايي در اونها كپي كنيد. حالا وقتي با file manager‌ گوشي اون پوشه ها رو ميبينيد همونطوري هستند كه تو كامپيوتر درست كرديد يعني ديگه مثل گالري درهم نميبينيد

15. این کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان دیروز حالت Mass storage رو امتحان کردم ... در واقع بعد از اینکار نمی دونم فایده pc suit چیه ... چون سرعت این روش دومی خیلی بیشتر هست . منتها هنوز باید یه کم روش کار بکنم ... خیلی چیز ها رو یاد ندارم .
    من که تو گالریش نمی رم ... میرم تو my image و my video ... به نظر من که اصلا مشکلی نیست ... همه چیز واسه خودش بخش جداگانه داره منتها عکس و فیلم با هم دیگه در بخش گالری هم هستند که نمی دونم فایده این بخش چیه .

17. این کاربر از SI-SA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه saadi126's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    كرج

پيش فرض

دوستان دیروز حالت Mass storage رو امتحان کردم ... در واقع بعد از اینکار نمی دونم فایده pc suit چیه ... چون سرعت این روش دومی خیلی بیشتر هست . منتها هنوز باید یه کم روش کار بکنم ... خیلی چیز ها رو یاد ندارم .
    من که تو گالریش نمی رم ... میرم تو my image و my video ... به نظر من که اصلا مشکلی نیست ... همه چیز واسه خودش بخش جداگانه داره منتها عکس و فیلم با هم دیگه در بخش گالری هم هستند که نمی دونم فایده این بخش چیه .

وقتي تو حالت Mass Storage ميريد گوشي ميشه مثل يه كول ديسك كه ميتونيد مثل يك درايو توش فايل كپي و ... بكنيد. ولي وقتي تو مد PC Suite هستيد ميتونيد گوشي رو با كامپيوتر سينك كنيد و ...

19. 2 کاربر از saadi126 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •