با سلام خدمت جناب آقاي بندري : رنگ مشكي ايران خودرو ميگن كيفيتش خوب نيست . رنگ مشكي سايپا چه جوريه كيفيتش خوبه ؟؟
آيا رنگ مشكي متاليك به مرور زمان كدر ميشه يا اينكه فقط مشكي روغني كدر ميشه ؟
با سلام خدمت جناب آقاي بندري : رنگ مشكي ايران خودرو ميگن كيفيتش خوب نيست . رنگ مشكي سايپا چه جوريه كيفيتش خوبه ؟؟
آيا رنگ مشكي متاليك به مرور زمان كدر ميشه يا اينكه فقط مشكي روغني كدر ميشه ؟
والا من تو انتخاب بین سورمه ای و مسی گیر کردم
اگه این دو نشد نوک مدادی
مشکی هم خیلی زیبا و دوست داشتن بود.اصلا خط و خطوط ماشینو بد نشون نمیداد. در کل از نظر من نمای جلو و بقل تیبا مشکلی نداره و فوق العاده جذاب و زیباست.
مهم نمای پشته که تو بعضی از رنگها یه کم بد جلوه می کنه و اگ از پشت تا جلو به ماشین نگاه کنی خیلی کوچیک به نظر میرسه و یه حالت پیچش داره که این معایب با رنگهای تیره کمتر به نظر می رسه و بیشترین حالتش رو با رنگهای بنفش و نقره ای نشان می ده.
من به شخصه رنگ مشکی را به علت پایین بودن کیفیت و زود مات شدن و از ریخت افتادن و رنگ سفید را به علت کوچک نشان دادن ماشین دوست ندارم.
البته براق و مات شدن ماشین بستگی به کیفیت کیلر داره که رو ماشین می پاشند
اینم بگم که مشکیش واقعا زیبا بود.وقار خاصی داشت
رنگ مسی را زیر نور آفتاب و خیلی با دقت دیدم. اگه یه کم قهوه ای تر بود بهتر بود.مسی پشت ماشین رو کشیده نشون میده.
سورمه ای رو داخل نمایشگاه و در سایه با هزار ترس و لرز به خاطر عکس برداری گرفتم. چون نمایشگاه داره اجازه عکسبرداری نداد. خیلی هم بد اخلاق و ندید بدید بود
نوک مدادی رنگیه که مزایای رنگهای تیره و روشن رو با هم داره و رنگ قابل قبول و با کیفیتیه.بارها از انواع جهات چه ثابت و چه در حال حرکت دیدمش. رنگ خوبیه
در کل رنگهای تیره ماشین رو بزرگ و با هیبت نشان میدند ولی زود از چشم می افتند.
من خودم هنوز در مورد رنگ به نتیجه نرسیدم و ای کاش برسم
در پایان باید به این نکته توجه بشه که رنگ سلیقه است و اگه رنگی زشت بود تولید نمی شد و وجود نداشت
بله موافقم با حرفی که زدین.
راستش من قبلا بین رنگایی که دیده بودم که مجموعت 3 رنگ بیشتر نبودن نقره ای رو انتخاب کرده بودم
تا اینکه چند روز پیش از پشت سر با ماشین که میرفتم رسیدم به یه تیبا نقره ای تو چراغ قرمز.
که متوجه همین نکته شدم
در حرکت و از فاصله 2 3 متذی واقعا رنگ نقره ایش از پشت سر یه جای کارش میلنگید و بالکل دودل شدم.
چیزی که الان تو رنگ نوک مدادی من اون مشکلو نمیبینم.
من هنوز سرمه ای رو ندیدم.
مسی رو هم ندیدم.
حالا نمیدونم مسی تیبا همرنگ همین مسی های متالیک 132 هست؟
اگه اینطوره که به نظرم سرمه ای و نوک مدادی باید خوشگل تر باتشن
اگه نظر منو بین سرمه ای و اون رنگ مسی که من دیدم بپرسین یک کلام میگم سرمه ای
حالا بین سرمه ای و نوک مدادی باید جفتشو از نزدیک دید.
در کل خاصیت این فروم اینه که همه دوستان توی رفع مشکلات و سوالات هم رو کمک میکنن و واقعا ازتون ممنونم.
انشالا ماشبن ما هم برسه منم هر اطلاعاتی بتونم برای آیندگان میذارم.
چون ماشین تازه رسیده هست و هنوز طول میکشه تا همه زیر و بمش دست همه بیاد
بازم ممنون
سلام.
منکه نقره ای گرفتم. راضی هم هستم از رنگ. اما الان که رنگهای تیره رو میبینم بیشتر حال کردم با تیرش.
چون جلو پنجرش مشکی هست. با رنگ تیره بیشتر ست میشه و بنظرم تو نقره ای و سفید جلو پنجرش یکم تو ذوق میزنه. البته این نظر شخصیه منه!
و در ضمن خوشبحال اونایی که دارن و از سوختش راضی هستن. ماشین منکه 2500 تا رفته و تو شهر حدود 10 و تو جاده 7.5 بدون کولر میسوزونه. و این عذابم میده
.
داداش بابت این خیالت راحت باشه.
بهت قول میدم مشکلت بعد سرویس 5000 حل میشه
من تجربه ی خرید چندین ماشین صفر رو داشتم و همه ی موارد توی اول کار و آب بندی مصرف سوختشون بالا بوده.
اونم برا اینه که به خاطر نو بودن قطعات خیلی تنظیمات رو انجام دادن که روی موتور نو فشار نیاد و قطعاتی شل بسته شدن.
انشالا تو سرویس 5000 برات قطعاتو سفت میکنن و بازرسی میکنن ماشینو
اون فیلرگیری رو که انجام بدن بعد ازون مصرفت میشه همونی که باید باشه
خیالت راحت از بابت مصرفش
این مورد شما برای همه هست
بعد از سرویس خودت میبینی که حل شده
در مورد رنگ هم من همین نقره ای رو انتخاب کرده بودم که فعلا نظرم برگشت به نوک مدادی
البته از نزدیک سرمه ای رو ندیدم ولی اون هم خیلی به نظر خوب میاد
حالا اگه شما که فرمودین رنگ های تیره ، نوک مدادی و سرمه ای رو از نزدیک دیدین .میشه بگین چه طور بودن به نظرتون از نزدیک؟
ممنونم
سلام آره منم اینو دیدم.
مال مراسم تحویل اولین سری تیبا در مشهد بود گمونم.
راستی رنگ اولین خودرو نوک مدادیه دیگه درسته؟
اون سومی چه رنگ هست؟
ممنون
<a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] src=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] " border="0" alt="آپلود سنتر عکس رایگان" /></a>
باتشکر از آپلود سنتر عکس رایگان برای <a href=" [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رایگان عکس</a>
Last edited by a5_big; 28-05-2011 at 10:19.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)