تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: ساخت این تاپیک خوب بود یا نه؟

راي دهنده
882. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • خوب بود.

850 96.37%
  • فکر خوبی نبود.

32 3.63%
صفحه 122 از 200 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 1992

نام تاپيک: [آموزش] ادیت و پچ برای بازی GTA IV / راهنما در پست اول

پروفشنال hshak2006's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران - فرمانیه

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان از شما سروران ميخوام هرچي ماشين ايراني براي gtaIVهست بذاريد براي دانلود ممنون ميشم
    هنوز هیچ ماشین ایرانی ساخته نشده

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

دوستان گلم من مشکل این رو ندارم مشکل من اینکه نمیدونم فایل ini که توی enbهست رو تنظیم کنم من فقط اون فایل رو با تنظیمات اخرین گرا فیک که خودتون تغییر دادید رو میخوام...راستی cpu:core 2 با cpu :core 2 duo چه فرقی داره؟؟؟؟؟

داره خودمونی میشه KING OF GTA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    مهاباد

پيش فرض

سلام به دوستان گل اگه منظور منو نمی فهمید اگه میشه یکی شمارشو بهم بده تا بهاش تماس بگیرم...لطفا!!!!!!!!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

11 پاسخ ها:

اگه کسی چیزی در این مورد میدونه به ما هم بگه
    قبل از آمدن بازی جی تی ای 4؛حدوداً 8 نوع عنوان دروغین و شایعه به وجود آمده بود که یکی از انها این بود که البته از میان 8 نوع؛مشهور تر بود.
    دوتا سوال:
    1-در صندوق عقب ماشین ها رو چطور میشه باز کرد؟
    2-چرا این سرعت سنج اینطوریه؟...وقتی داری با حداکثر سرعت میری و سرعت 120 رو حدس میزنی یه نگا میندازی میبینه نوشته 80 تا و حالت گرفته میشه...!(رو حالت KmH)
    با ترینر میشود،آن گونه در بازی امکان این کار نیست.
    (سوال 2 مربوط به خود بازی نیست؛از جواب دادن خودداری میکنیم).
    سلام

متاسفانه یا خوشبختانه تعداد صفحات انقدر زیاد هست که منی که تازه با این فرم آشنا شدم نمیتونم آموزش قرار دادن این ماشینا یا هر مد دیگه ای رو پیدا کنم.
    آگه میشه یکی آموزش قرار دادن اینارو تو یه فایل پی دی اف قرار بده تا من و امثال من که قطعا تعدادشون زیاده بتونن استفاده کنن
    ممنون
    دوستان از قبل چنین کرده بوده اند، از آقای محمد رضا بپرسید؛به شما می گوید.
    سلام به تمامي عزيزان خسته نباشيد من تازه عضو هستم دربحث ها كمكم كنيد دانوش پيچگاه از پست هات خيلي ممنونم خيلي خوب كار ميكني.

باسلا م خدمت تمامي عزيزاندر مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصب كنم

سلام به تمامي عزيزان در مورد مدینگ این-بویلت بازی چطوري نصبش كنم.
    با سپاسی فراوان... .
    نصب تقویت کننده بازی؛در خود پچ وجود دارد و همانطور که گفته شده؛باید فایل ها را یا جایگزین و یا در جایی که بازی را ریختید؛بریزید.
    سلام دوستان ، ببخشید ما یه سوال ناشیانه داریم :
    من گرافیک بازی رو اونجوری که میخوام تنظیم میکنم ولی وقتی که بازی رو می بندم دوباره بازش می کنم دوباره تنظیمات میریزه به هم (!) و دوبار مثل حالت اولش میشه ، چکارش کنم درست بشه ؟
    ممنون.
    بازی را با Commandline.txt ادیت کردید یا خیر؟
    اگر کردید شما باید در فایل فوق حالت نامحدود را انخاب کنید.
    اگر نکردید،سعی کنید از گرافیک کمتری استفاده شود؛یعنی عدد زیر منو،رنگش سبز بماند و در ضمن رفریش هرتز را به مقدار استاندارد مانیتورتان (75 یا کمتر) تغییر دهید.
    در مورد مدینگ این-بویلت بازی: من enbseries.ini رو تغییر میدم مثلا شماره های داخلشو عوض میکنم اما وقتی میرم رو بازی یا خیلی روشنه یا گرافیکش خراب شده وچند مشکل دیکه داخلenbseries.ini یک سری نوشته با شماره هست چیکار کنم یا چه عددی رو بنویسم تا گرافیک بازی مثل اون عکس داخل پست صفحه ی اول بشه لطفا کمکم کنید.ممنون.
    در هر کامپیوتر،نتیجه فرق دارد و شما باید خودتان آنرا ادیت کنید،همان طور که گفته شد،می توانید از آدرس فوق برای ادیت .ini فایل ENB که به زبان فارسی است و من آنرا نوشته بوده ام؛کمک بگیرید:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    آقا ما این هوکا ایی که تو پست اول بود ( همون 4 تا ) گرفتیم ! بعد اون OPEN IV رو هم گرفتم ! بعد مود اسپرت کردن ماشینم گرفتم ! حالا یکی یه توضیح بده اینارو چیکار کنم !؟
    هوک برای نصب پچ است،پس شما آنها را در جایی که بازی را نصب کردید؛بریزید و اپن4 هم برای ادیت مدل های سه بعدی و... است.
    با سلام دوستان من جدید ترین پچ و کرک رو میخوام که بیشترین مشکلات بازی یعنی غیب شدن اشیا و گیر کردن بازی و.. رو حل کنه . درضمن یه آموزش واسه ریختن ماشین ها و مد ها بدید والا نمیتونم تمام صفحات تایپیک رو بگردم

راستی ورژن فارسی این بازی اومده؟

این بازی با سیستم زیر راحت اجرا میشه

cpu : phenon II x3 720

vga : 9800 giforce

ram : 4GB
    کرک رازور برای ورژن 4 بازی.
    ورژن فارسی وجود ندارد.
    720 مدل خوبی نیست؛اما کارت گرافیکتان جبران میکند،در نتیجه فریم زیر 37 تا 20 را می توانید با این بازی تجربه کنید و البته سوالتان مربوط به قسمت تاپیک رفع اشکالات جی تی ای 4 بوده و من نمیبایست جوابتان را می دادم.
    ببخشيد import كردن فايل هاي 3d بازي در 3d max چگونه است؟

با تشكر
    قربون همه ی شما گل پسر ها من فقط میخوام یه کد خوب برای گرافیک می خوام مثلا کدهای INI زحمت بکشید اون فایل txt رو با تمامی تغییرات خودتون که در فایل انجام دادید و گرافیک بازی رو به حد اکثر رسوندید رو واسم بزارید....
    جوابتان داده شده.
    سلام
    من با این سیتم میتونم چند تا فریم بگیرم تو بهترین تنظیمات بدون aa
    e5200
    9500gt 512m
    2g
    هم سی پی یو و هم گرافیک کم سرعت اما پر قدرت هستند،بدینگونه که اگر گرافیکتان از نوع جی دی دی آر دو باشد،کارت گرافیکتان حتی از 9400 جی تی هم کمتر سرعت دارد و فروشنده سرتان را بنوعی کلاه گذاشته است.
    فریم هم اگر 23-25 باشد،خیلی خوب است اما باز هم بسته به دایرکت ایکس و قطعات سخت افزاری دیگر حتی فن مربوط میشود در ضمن سوالتان مربوط به این تاپیک نیست.
    سلام دوستان
    من می خواستم تازه شروع به دانلود کنم ببینم اصلا چی به چیه ...
    میگم وقتی شما به بازی یک ماشین اضافه می کنید ، این ماشین به ماشین های موجود اضافه میشه یا یکی از ماشین های موجود در بازی رو تغییر میده ؟
    جایگزین میشود،اما امکان اضافه شدن هم وجود دارد؛بدینگونه که شاید (و یا حتماً) از رم گرافیک؛بازی بیشتر استفاده میکند و یا می خورد.
    با عرض سلام و خسته نباشيد خدمت دوستان از شما سروران ميخوام هرچي ماشين ايراني براي gtaIVهست بذاريد براي دانلود ممنون ميشم
    ماشین های ایرانی آماده برای تبدیل شدن از فایل سه بعدی به فایل جی تی ای هستند اما تبدیل شونده ای که خوب کار کند وجو ندارد.
    چرا من هر کدوم از این پچ ها رو که نصب می کنم بازی دیگه بالا نمیاد؟
    بسته به نوع پچ شما دارد اگر پچ مثلا 1.0.1.0 را دانلود کردید,
    1:کرک مخصوص را باید دانلود کنید
    2:بازی قبل تز نصب پچ باید با کرک مخصوصش می بوده
    ولی اگر مربوط به پچ های ادیت کننده؛مثل مد هایی که در ص1 است،باشد،؛مشکل ازخودتان در نصب این پچ ها است.
    دوستان گلم من مشکل این رو ندارم مشکل من اینکه نمیدونم فایل ini که توی enbهست رو تنظیم کنم من فقط اون فایل رو با تنظیمات اخرین گرا فیک که خودتون تغییر دادید رو میخوام...راستی cpu:core 2 با cpu :core 2 duo چه فرقی داره؟؟؟؟؟
    جواب داده شده بود؛
    سی پی یو های دو کره(هسته ای) ای را کره دویا و تک هسته ای را کره می نامند. پس اگر سی پی یو 2 کره دویا بوده؛ بدین معناست که از دو قسمت دو هسته ای ساخته شده که البته هرچه هسته بیشتر باشد،بهتر است-در صورت نیاز بیشتر توضیح می دهم.

5. 4 کاربر از کاربر_P30W بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

هوک برای نصب پچ است،پس شما آنها را در جایی که بازی را نصب کردید؛بریزید و اپن4 هم برای ادیت مدل های سه بعدی و... است.
    اون پچ که برای اسپرت کردن ماشینه رو چجوری بیاد بریزم !

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

اون پچ که برای اسپرت کردن ماشینه رو چجوری بیاد بریزم !
    در اول هوک مخصوص را ریخته و سپس پچ را در پوشه Scripts بریزید،آنگاه دکمه F12 را با دکمه Num5 بگیرید(در بازی) و سپس پچ اجرا می گردد.

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در اول هوک مخصوص را ریخته و سپس پچ را در پوشه Scripts بریزید،آنگاه دکمه F12 را با دکمه Num5 بگیرید(در بازی) و سپس پچ اجرا می گردد.
    آقا دستت درد نکنه ! ولی من پوشه Scripts رو پیدا نکردم ! با برنامه openiv باید بریزیم !

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

سلام
    یه مشکل برا چندتا از بچه ها پیش اومده که مطرح می کنم اگر کسی علت و راه حل رو می دونه ممنون میشم بگه
    بعد از اضافه کردن ماشین های جدید به بازی ، با ورود به بعضی قسمت های شهر میانی .بازی ارور میده و به ویندوز بر می گرده علت چیه؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    iran

پيش فرض

کد:
    در ضمن در این قسمت چندتا ماشین جدید اومده که توصیه می کنم چک کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض Mercedes Benz SeL600 w140

سلام دوستان ...
    شهادت امام علی (ع) رو بهتون تسلیت میگم ...

امروز میخوام براتون Mercedes Benz SeL600 رو بزارم ...
    شاید این آخرین پستی باشه که تو این تاپیک میدم البته بازم سر میزنم ولی دیگه اینقدر سریع پست نمیدم اگرم ماشینی گذاشتم نقد نمیزارم . خب مثل اینکه بدرد کسی نمیخوره که زیاد کسی تشکر نمیکنه (نمیگم که باید تشکر بشه منظورم اینه که حتما برای کسی مفید نیست) ...
    بگذریم ...

کد:
    این ماشین از همه لحاظ بهترینه و بهترین ماشینیه که من تاحالا تا این روز دانلود کردم امکاناتی که این ماشین داره فرا تر از ماشین های خود بازیه پس تا آخر این نقد همراهم باشید تا بفهید چه قابلیت هایی داره .
    این ماشینو شخصی بنام Krazymond چند سال پیش با Zmodeler 1.07b برای بازی مافیا ساخته بود که الان با Zmodeler 2.2.2 برای GTA 4 تبدیل کرده .
    جایگزینی با :
    schafter
    حجم فایل ها :
    بدنه : 3.740 مگابایت
    بافت : 1.040 مگابایت

کد:

قابلیت ها :

- بر روی این ماشین بسیار ریزه کاری شده به طوری که تعداد سه ضلعی های تشکیل دهنده این ماشین بیش از 110000 عدد هست (هر فایل سه بعدی از تعدادی چند ضلعی تشکلی شده) ...
    - آسیب دیدن ماشین درست مثل ماشین های ارجینال بازی ...
    - کار کردن تمامی چراغ ها حتی چراغ هایی که ماشین های بازی هم براشون روشن نمیشه مثلا چراغ های کلید های قسمت داشبورد و رادیو و قسمت کیلومتر شمار و بنزین و ... و همینطور قسمتی که مربوط به راهنما زدن هست و اگه برفرض مثال شما جفت راهنما بزنین جفت فلش های بالای کیلومترشمار روشن میشن و چشمک میزنن و کلا تمام قسمت هایی که توی ماشین تو شب روشن میشن تو این ماشینم روشن میشن چراغ های بیرونی هم همگی روشن میشن ....
    - ده تا Extra از جمله سپر های اسپرت،ساید اسپرت ماشین،هود،یکی از این علائم اخطار ها در زیر صندوق عقب و ...
    - رنگ اختصاصی برای داخل ماشین یعنی اگه دو تا ماشین کنار هم داشته باشید رنگ های اتاقشون با هم فرق داره و قابل تعویضه ...
    - سیستم کثیف شدن خودروهای GTA 4 که باعث میشه ماشین بصورت واقعی و به تدریج کثیف بشه ...
    - اتاق بسیار با کفیت و های تکستچر داخل و خارج خودرو ...
    - اگه شیشه های چراغ ها بشکنه داخلشون بسیار طبیعی کار شده ...
    - اصلا مشکلی توی رینگ وجود نداره و بعد از پنچر شدن کاملا واقعی فقط رینگ میمونه
    - شیشه های ماشین به غیر از چراغ جلو دودی هستن و خیلی خفن کار شدن هیچ مشکلی هم در مورد تیر خوردن روی خودشون ندارن ...
    - بازتاب نور در آینه ها بسیار زیبا تر از آینه بقل های ماشین های اصلی بازی هست ...

کد:
    معایب :
    این خودرو هیچ عیبی نداره اگه شما پیدا کردین تو پروفایلم بهم گذارش بدین تا اینجا درج کنم ...
    تست سرعت و تعادل :
    حد اکثر سرعت این ماشین 120 کیلومتر در ساعته و در همین سرعت میتونه در 6 ثانیه با ترمز روی زمین میخکوب بشه البته بدون ترمز دستی . با ترمز دستی که فکر کنم نصف بشه . البته برای دیدن این امکانات باید تنظیمات هندلینگ رو انجام بدین که قبلا توضیح دادم و دیگه بهتون توضیح نمیدم . تعادل ماشینم خیلی خوبه هیچ مشکلی نداره .

کد:
    نتیجه نهایی :
    من به شخصه عاشق این خودرو شدم و هستم و به شما پیشنهاد میکنم حتی اگه بنز ها رو دوست هم ندارین اینو دانلود کنید .
    + دانلود با حجم 4.7 مگابایت :
    کد:

12. 7 کاربر از mohammadrezams بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •