سلام ...
اگر روی کنسول ال تی 1.9 باشه و این آپدیت 13146 رو بریزم میپره ال تی ؟!
سلام ...
اگر روی کنسول ال تی 1.9 باشه و این آپدیت 13146 رو بریزم میپره ال تی ؟!
سلام
من دیروز کنسولم رو بردم اپدیت سخت افزاری و نرم افزاری کردم قبلش بازی های call of duty bo و Need for Speed: Hot Pursuit رو اجرا نمیکرد الان هم که کنسون رو اپدیت کردم بازم اجرا نمیکنه مشکل از بازی هاست یا اپدیت دستگاه من درضمن بازی کال اف تو کنسول یکی از بچه ها اجرا شد
بله13146 فلش میکنه به فرم ور اصب شما اول فرم ور اصل بعد13146 بعد1.9رو بریز![]()
اصل نریزیم هم فرقی نمیکنه به نظرم . چون 13146 خودش پاک میکنه LT رو بعد تبدیل میکنه به درایو خام !
آخه اگه اصل نریزیم بعد آپدیت کنیم 13146 رو میزنه فلگ میکنه ! ( چند تا مورد دیده شده اینجوری ! ) اما بعضیا هم فلگ نمیشن !
ریسکه کلاً ! اگه اول فریمور اوریج بریزیم اطمینانی تره !
خب اگه میخواست فلگ کنه آخر سر هم بن ، دیگه LT رو نمیپروند !
چرا لقمه رو میپیچونی دوست عزیز ؛ شما اول کنسول رو آپدیت میکنی بعد هم lt 1.9 رو نصب میکنی!
موفق باشید
متشکر پیمان جان .شک جزئی منم بر طرف شد . چون حسام جان لطف کردن منو به شک وا داشتند که من فلگ شدم![]()
دوست عزیز یعنی من که برام اپدیت lt خالی هست نه lt+ الان وصل بشم به لایو بعد این اپدیت جدیدرو بکم بعد برم بدم بیرن برام lt1.9 بریزن دباره درست میشه؟؟؟؟؟
یعنی هم اپدیت جدید داشبردو دارم هم اپدیت lt1.9 درسته و بازی های گپی همیشه گیم دیگه باز اجرا میشه اره؟؟؟؟![]()
برای xbox360 آرکید کدوم آپدیت رو باید بریزم؟؟
2-آیا اگه یه هارد 500 گیگ اکسترنال دارم به دستگاه وصل کنم میتونم بازیهارو کپی کنم روش یا نه؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)