تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی توسط تیم مدیریت حذف شد.

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیرت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 122 از 1135 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 11350

نام تاپيک: اینترنت استان فارس

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

چرا داتک نه ؟ سرویس های داتک از نظر قیمت و سرعت عالی هستند
    سلام
    داتک نماينده شيرازش رو ديدم ولي چيز خاصي توي صفحه نبود يه راهنمايي براي اين که کجا هست اش و اين که کلا خوب هست يا خير قطعي و مشکلات نداره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

تماس گرفتم مخابرات مدرس رو ساپورت نمي کنه بي خيال داتک

آخر فروم باز ardalan_zapata's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    ̿̿̿ ̿' ̿'\̵͇̿̿\з=(•̪●)=ε/̵͇̿̿/'̿'̿ ̿

پيش فرض

سایت داتک :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

شاتل مسخره

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

دوستانی که از لاوان سرویس گرفتن کمک کنن
    من از هیچ دانلود منیجری نمی توانم استفاده کنم مثل اینکه فیلتر شده شماهم این مشکل دارید؟

آخر فروم باز parsa5564's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

این شاتل کم کم داره چهره واقعیشو رو می کنه.گفته هرکی مودم از ما گرفته باشه ترافیک رایگان میگیره.این یکی...
    از یه طرف وقتی به پشتیبانی انلاین وصل میشی هنوز سلام نکرده میگه نوع مودمتون رو بگید.اخه یکی نیست به اینا بگه مگه مودم هم چای هست که زود حال بیاد یا دیر.اگه دیدن مودمت اونی که اونا به مردم غالب می کنن نیست فورا می گن مشکل از مودمتونه.
    مخابرات میاد پروتکل https رو می بنده.اونوقت کارشناس!!! شاتل میگه مودمتون مشکل داره.
    مخابرات پورت های --- رو می بنده.اونوقت کارشناس شاتل باز میگه مودمتون مشکل داره.
    بعد جالبه وقتی مچشونو میگیری میگن مشکلی از طرف مخابرات هست که زمان دقیق بر طرف شدنش هم نگفتن.لطفا تامل بفرمایید
    الان دقیقا 6 ماهه که شبها به صورت مقطعی(نه همیشه) سرعت به قدری پایین میاد که حتی صفحه هم باز نمی کنه.تنها جوابی که میدن اینه که ترافیک مرکز شما بالاست.
    البته نا گفته نماند من مشکلی با شاتل ندارم.قبلا هم که دانلود می کردم شبی کمتر از 1 گیگ نمی گرفتم.
    اینارو گفتم تا دوستایی که در مورد شاتل تحقیق می کنن زیر و روشو بدونن.
    نکته اخر اینکه کی شبا تا صبح برای دانلود بیداره؟نزدیک به 90% کاربرا دیگه ساعت 4 به بعد می خوابن.یا دانلود رو قطع می کنن یا میزارن برای ادامه.اما 80% اوقات صبح که بلند میشن می بینن دانلود همونی که بوده مونده یا یه درصد کمیش دانلود شده.دلیلش اینه:
    شاتل معمولا 5 روز در هفته(حالا گاهی کمتر.گاهی بیشتر)بین ساعت 4 تا 6 صبح که بیشتر بین 4 تا 5 هست میاد ارتباط رو به صورت سراسری از مرکز قطع می کنه.تقریبا بین 3 تا 10 دقیقه این کار طول میکشه.توی این مدت تمام کانکشن های دانلود منیجر ها قطع میشه.و دیگه دانلودی ادامه پیدا نمی کنه.
    این کار دقیقا کلاه برداریه که متاسفانه از جواب دادن به این قضیه طفره میرن یا اگه خیلی وجدان داشته باشن ابراز خجالت و پشیمونی می کنن.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستانی که در مورد شاتل می خوان بدونن این پست رو مطالعه کنند:
    اول بگم که من از هیچ شرکتی جانب داری نمی کنم.فقط تجربیات شخصی خودم و دوستام که از شاتل استفاده می کنن اینجا میگم.
    اول مزایای شاتل:

1. در بین تمام سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت شیراز از بقیه بهتره( بخوانید مقایسه بین بد و بدتر )
    2. سرعت روزانه این شرکت بدون هیچ کمبودی برابر با چیزی هست که اعلام کرده.فقط بعضی مواقع در مورد سرعت اپلود کم فروشی می کنه
    3. افت سرعت شبانه شاتل مقطعی هست(همیشگی نیست).ممکنه یه موقعی هر شب بیشتر از 1 گیگ بتونید دانلود کنید.و همینطور یه موقع حتی صفحه هم باز نمی کنه.
    4. پشتیبانی همیشگی داره.هر ساعت از شبانه روز که بخواید پشتیبانی داره(البته به ذکر اینکه حالا این پشتیبانی تا چه حد مشکل گشا هست بعدا بحث می کنیم)
    5. قیمتش هم نسبت به بقیه شرکتها مناسب تره
    6. بعضی از شرکتها جدیدا میان برای اینکه کاربرا به بعضی سایت ها ؟!! دسترسی نداشته باشن با تغییر در DNS ها کاربرا رو به جای سایت اصلی به یه سایت دیگه منتقل می کنن.( راحت تر بگم که خیانت به شعور کاربر می کنن ).اما شاتل خوشبختانه این کار رو نمیکنه!

معایب شاتل در پست بعدی.
    Last edited by parsa5564; 10-01-2010 at 20:45.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

دوستانی که در مورد شاتل می خوان بدونن این پست رو مطالعه کنند:
    اول بگم که من از هیچ شرکتی جانب داری نمی کنم.فقط تجربیات شخصی خودم و دوستام که از شاتل استفاده می کنن اینجا میگم.
    اول مزایای شاتل:

1. در بین تمام سرویس دهنده های اینترنت پر سرعت شیراز از بقیه بهتره( بخوانید مقایسه بین بد و بدتر )
    2. سرعت روزانه این شرکت بدون هیچ کمبودی برابر با چیزی هست که اعلام کرده.فقط بعضی مواقع در مورد سرعت اپلود کم فروشی می کنه
    3. افت سرعت شبانه شاتل مقطعی هست(همیشگی نیست).ممکنه یه موقعی هر شب بیشتر از 1 گیگ بتونید دانلود کنید.و همینطور یه موقع حتی صفحه هم باز نمی کنه.
    4. پشتیبانی همیشگی داره.هر ساعت از شبانه روز که بخواید پشتیبانی داره(البته به ذکر اینکه حالا این پشتیبانی تا چه حد مشکل گشا هست بعدا بحث می کنیم)
    5. قیمتش هم نسبت به بقیه شرکتها مناسب تره
    6. بعضی از شرکتها جدیدا میان برای اینکه کاربرا به بعضی سایت ها ؟!! دسترسی نداشته باشن با تغییر در DNS ها کاربرا رو به جای سایت اصلی به یه سایت دیگه منتقل می کنن.( راحت تر بگم که خیانت به شعور کاربر می کنن ).اما شاتل خوشبختانه این کار رو نمیکنه!

معایب شاتل در پست بعدی.
    Last edited by parsa5564; 10-01-2010 at 20:47.

تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    هرجا که هوا هست

پيش فرض

اقا ما یه مطلبی رو می خواستیم بفرستیم.ما رو سانسور کردن گفتن بعر از بررسی و ارجاع به شورای امنیت منتشر خواهد شد.منم اعصابم بهم ریخت.شما ببخشید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •