تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 381 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 3809

نام تاپيک: Samsung i900 Omnia

اگه نباشه جاش خالی می مونه ali_MacBook_Apple's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

مصرف باطریم شدیدا زیاده...چی کار باید بکنم؟ این فرسی ساز و کیبورد و ریختم اینجوری شد! قبلش خیلی خوب بود تا 2روز شارژ نگه می داشت
    نه دوست عزیز ، فارسی ساز تست شده و هیچ تاثیری روی شارژ باطری نداره ، مطمئن باش مشکل از یه جای دیگست .
    بیشتر به رام و نوع استفاده بستگی داره.
    احتمالاً جدیداً زیاد با گوشی فیلم می بینی
    نمی دونم رام شمات چنده اما مال من فعلاًk1 و فارسی سازم تاثیری روی شارژ نداره ، اما یکم که باهاش فیلم می بینم ، سریعاً باطریش خالی می شه.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام

اين ورژن رم را ازكجا ميشه ديد و رم هاي جديد را ازكجا ميشه دانلود كرد
    نحوه نصب رم جديد هم اگه ممكنه توضيح بديد

ممنون
    این مسیر رو دنبال کن:
    Settings - System - Version
    بالای صفحه هم ورژن رام PDa رو زده هم رورژن رام گوشی ، که هر دوش هم باید یکی باشه.
    برای دیدن نحوه نصب هم به صفحات قبل یه نگاهی بنداز.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

خیلی عالی بود.... دستت درد نکنه......

راستی دوربین شما مشکل نداره؟ مال من کیفیتش خوب نیست، نمی دونم ببرمش نمایندگی یا نه!
    خواهش.
    نه والا مال من مشکلی نداره ، کیفیتش چطور بده ؟
    اگه تار یا اینجوریه ، شاید از تنظیماته ، اما اگه خطی چیزی روی عکسا میفته حتما مشکل داره .
    اگه می تونی و در دسترست هست با یه گوشی امنیای دیگه مقایسه کن ، اگه با تنظیمات مساوی دوربین بازم کیفیت مال تو پایینتر بود ، به نماینگی حتماً نشونش بده.

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام بر همه دوستان گل خودم. آقا من طبق همون آموزشی که آقا مسیح برای آپدیت رام داده بودن، اومدم گوشیمو آپدیت کنم ولی همش بعد از اینکه دکمه verify now رو تو همون نرم افزار آپدیتر سامسونگ می زنم، بهم خطای incorrect version میده!
    مشخصات ورژن گوشیم اینه: JPHI5/JPHI5
    JVHI3
    خواهشن دوستان کمک کنید! آخه حتی hard reset هم کردم ولی بازم جواب نداد! در ضمن رفتم تو رجیستریش ورژن گوشیمو هم کردم JVHI1 ولی بازم همون erroro بهم می داد:(
    منم دوباره ورژن رو برگردوندم به JPHI5!!!
    خود رام دانلود شده رو هم با نرافزاری که گذاشته شد ادیت کردی ؟
    یعنی باید سرچ کنی و هرچی نوشته JVHI1 هست رو تبدی کنی به JPHI5
    این کا رو کردی ؟
    بعد از این کار و تغییر ورژن با Registery Editor دیگه نباید مشکلی باشه.
    من حدس می زنم یا این کار رو نکردی یا اگه کردی به جای JV ها DX گذاشتی ، درسته ؟
    چون ورژن فعلی شمه JP هست باید تبدیلشون کنی به JP

5. این کاربر از ali_MacBook_Apple بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

نه دوست عزیز ، فارسی ساز تست شده و هیچ تاثیری روی شارژ باطری نداره ، مطمئن باش مشکل از یه جای دیگست .
    بیشتر به رام و نوع استفاده بستگی داره.
    احتمالاً جدیداً زیاد با گوشی فیلم می بینی
    نمی دونم رام شمات چنده اما مال من فعلاًk1 و فارسی سازم تاثیری روی شارژ نداره ، اما یکم که باهاش فیلم می بینم ، سریعاً باطریش خالی می شه.
    رام من I2 هست و با کمک spb backup برکردوندو به حالت اول درست شد.الان رو همین رام اولیه که خریدم روش بود خیلی راحت 2 روز شارژ داره... ولی 2و3 تا نرم افزار ریختم که یکیش این فرسی ساز و کیبوردش بود در حالت استند بای هم باطری میخورد!

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

درود بر سانتیاگوی عزیز

سرم شلوغه یه مدتی

mp3ir جان از شما هم ممنون.

یه سوال تکراری

چقدر جاوا میشه روش ریخت(محدودیت 4 مگایی d600 خیلی اذیتم کرد)و برنامه های جاوا براحتی قابل استفاده هستند؟و اینکه بازیها و برنامه های مخصوص این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبین چطورند؟

8. این کاربر از arz172 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

درود بر سانتیاگوی عزیز

سرم شلوغه یه مدتی

Mp3ir جان از شما هم ممنون.

یه سوال تکراری

چقدر جاوا میشه روش ریخت(محدودیت 4 مگایی d600 خیلی اذیتم کرد)و برنامه های جاوا براحتی قابل استفاده هستند؟و اینکه بازیها و برنامه های مخصوص این گوشی در مقایسه با گوشیهای سیمبین چطورند؟
    نگران نباش من 5-6 تا جاوا روش ریختم هنوز با محدودیتی مواجه نشدم ، متاسفانه ، این گوشی کلید چهار جهته نداره ، کی برد هم نداره ، بنا بر این یکم با جاوا به مشکل می خوره ، چون بعلت نداشتن کی برد و دکمه چهار جهته ، زیاد نمی شه توی جاوا باهاش مانور داد ، اما جاوا رو عالی اجرا می کنه.
    برنامه و بازیهای این گوشی رو اصلاً نمی شه با سیمبین مقایسه کرد ، اینها متعلق به ویندوز موبایل هستن و خیلی سطحشون بالاتر از سیمبینه ، نرم افزار های سیمبین ، اکثراً خفیف شده همینان
    البته نه اینکه بگم سیمبین ضعیفه ، اما اگه با سیمبین کار کرده باشی ، بعد با ویندوز موبایل کا کنی ، تفاوتهاشونو می فهمی و می فهمی که چقدر سطح ویندوز موبایل و برنامه هاش بالاتره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام دوستان. بالاخره گوشی امنیای من هم رسید.(خرید اینترنتی داشتم و با پست پیشتاز اومد)
    firmware رو از کجا میتونم نیگاه کنم؟ و آیا نیازی هست عوض بشه؟
    سلام میلاد جون راستی با پست پیشتاز چند روزه رسید به دستت در ضمن داخل جعبه گوشی چیا بود من الان میخوام از طریق اینترنت از سایت دی جی کالا بخرم میتونی راهنمایی کنی گوشی سالم رسید به دستت هیچ ایرادی نداره با تشکر...

داره خودمونی میشه arz172's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

مرسی علی جان

مثلا کتاب گلستان رو میشه ورق زد؟یانقشه تهران بدون مشکل اجرا میشه؟

ضمنا اون دوستمون که خرید اینترنتی داشته میشه بگه از کدوم سایت و آیا این کار از جانب دوستان دیگه تایید میشه؟

در آغاز فعالیت farzadkhodadadi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

ممنون علی جون از راهنماییت، ولی من ورژن ویستاشو دانلود کردم و تو پستم نوشته بود واسه ورژن ویستا دیگه نمیخواد با ادیتور اونو ادیت کنی! حالا یعنی میگی برم ورژن xp رو دانلود کنم و بعد ادیتش کنم مشکلم حل میشه؟ الان ورژن xp مربوط به DXHK3 رو دانلود کردم! میگی با این امتحاناش کنم ببینم میشه یا نه؟ بعدشم به نظرت ورژن DXHK3 بریزم بهتره یا DZHK3 یا JVHK1؟ البته k1 که فعلا نمیشه، از اون دوتا کدومشو پیشنهاد می کنی؟ ممنونم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •