سلام
داداشم میخواد 5800 بخره
تو جعبه ی گوشی باید چه وسایلی باشه؟
ورژن فریم ورگوشی باید چند باشه و چه کدی باید زد که ورژنو نشون بده؟
لطفا ورژن و کامل واسم بنویسین
منتظر جوابتونم
مرسی
سلام
داداشم میخواد 5800 بخره
تو جعبه ی گوشی باید چه وسایلی باشه؟
ورژن فریم ورگوشی باید چند باشه و چه کدی باید زد که ورژنو نشون بده؟
لطفا ورژن و کامل واسم بنویسین
منتظر جوابتونم
مرسی
تو جعبه گوشی باید:
1.خود گوشی
2.باطری
3.کیف
4.سه پایه
5.یه قلم اضافه
6.بند
7.شارژر
8.کابل usb
9.کابل تی وی
10.هندزفری
11.مینی dvd و دفترچه راهنما
معمولا ورژن 12 باید باشه. زیاد مهم نیست خودت می تونی آپدیت کنی.
با کد #0000#* می تونی ورژن فریمور رو چک کنی.
![]()
سلام تو رو به خدا این آخر سالی جواب این دو سوال من رو بدید:
1) آیا مطالبی که nomad در مورد اصل بودن گوشی گفت حقیقت داره؟
2) چرا با وجود اینکه گوشی رو آپدیت کردم باز هم هیچ برنامه ای روش نصب نمیشه و پیغام خطا certificate error رو میده؟
دوست من شما برای نصب برنامه ها باید برنامه هاتونو اول ساین کنید بعد نصب کنید ....
یا برای راحتی کار میتونید گوشیتون رو هک کنید که دیگه نیازی به ساین کردن نداشته باشید ....
آقا من دیروز یه 5800 گرفتم. ورژنش11 هه. فارسی هم هست. اما دوربینش واقعا بده. انگار یه صفحه جلو لنزش هست که تو عکسا معلومه! واسه بقیه هم همینطوری؟ آپدیت کنم درست میشه؟
یکی لطف می کنه و در مورد آپدیت کردن من رو راهنمایی کنه؟
لینک آموزش:
http://www.vorujax.com/Phoenix_www.vorujax.com_.exe
در مورد دوربین ، یه لایه پلاستیکی پشتش هستا !! خوب دقت کن.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان پیشاپیش عیدتون مبارک
من دیروز گوشی رو بردم که gps شو فعال کنم یارو وقتی وصلش کرد به کامپیوتر گفت ویروس داره بعدش گفت باید فلش کنی، با آنتی ویروس نمیشه. میخواستم ببینم این حرف صحت داره؟
اولا شما خودت میتونی انواع برنامه های Gps رو از همین فروم پیدا کنی و روی گوشیت نصب کنی.
دوما به حرف مغازه دار ها اصلا اعتماد نکن.فقط دنبال یک راهی هستن که یک پول اضافه ازت بگیرن.
سوما اگر بر فرض بعید ویروس هم گرفته باشه(تا حالا ندیدم سیمبیانهای جدید ویروس بگیرن) خودت میتونی همه بلایی سر گوشیت بیاری .مثلا با آنتی ویروس کامیپوتر مموری کارتش رو اسکن کنی و با کد #7370#* هم فون مموری رو فرمت کنی .
نه لایه ای نیست. یکی بود که وقتی خریدم کندم. کیفیت دوربینش خیلی حالمو گرفت. واقعا بده. کسک می دونه اگه اپدیت کنم کیفیتش بهتر می شه؟
راستی gps واقعا و مجانا کار می کنه تو تهران؟
مبارک باشه.
می تونی بگی از کجا و چند خریدی.
ضمنا اصولا معیار سنجش دوربین توی نور طبیعی(خورشید) هست بنا رو توی اون شرایط بذار.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)