تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 502 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 5013

نام تاپيک: ◄ ™ HP اا بررسی و مباحث پس از خرید / درخواست مشاوره ممنوع ►

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    dhx 16t با گرافیک GT 130 تو ایران گیر میاد؟
    اگر گیر میاد قیمتش چنده؟
    ممنون

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

سلام.منhp pavilion dv 6936 دارم.اگر به من کمک کنيد و يه سری اطلاعات به من بدينممنون ميشام.{{که اين پرت ها که داره هر کدوم چه کار ميکنه}}
    ممنون
    اگر در مورد پورت ها سوال دارید این ریوو به شما کمک می کند :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

آخر فروم باز avecina.ir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    باس 1333

پيش فرض

سلامم..
    سلام
    dhx 16t با گرافیک GT 130 تو ایران گیر میاد؟
    اگر گیر میاد قیمتش چنده؟
    ممنون
    ديروز كلي Review واسه HDX 16 , 18 را گشتم و مطالعه كردم به اضافه ي كلي تصاوير از زواياي خاصش چون خودم هم منتظرم كانفيگهاي بالاترش كه از سري 1200 باشه بياد ايران كه تا يكي دو ماه ديگه انجام ميشه و گرافيك GT130 هم خواهند داشت.تنها گرافيك نيستش كه بايد ارتقا پيدا كنه....Backlight اش نسبت به رقيبش يعني سوني AW كمي پايينتره چون hp هنوز از LED-LCD استفاده نميكنه كه واقعن مايه ي تاسفه....بعديش پردازندشه كه p8600 واسه يه همچين سيستمي پايينه و ميتونستش از T9800 يا حداقل از T9400 يا سري p بايد استفاده ميكرد كه شخصن تمايل به كانفيگي دارم كه Q9000 داشته باشه هر چند بالاي 2200 دلار باشه چون آينده نگرانه تره بايد صبر كرد و ديد

4. 3 کاربر از avecina.ir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

9 1225

دوستان من 2 روز پیش 1225 گرفتم از نمایندگی همپارد تو پایتخت،اما هیچ dvd خاصی نداشت همراش، نه ویندوز و نه applicatione خاصی .فقط گفتند ریکاوری بگیرم حله،به نظرم کمکی عجیبه، نظر شما چیه ؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

دوستان من 2 روز پیش 1225 گرفتم از نمایندگی همپارد تو پایتخت،اما هیچ dvd خاصی نداشت همراش، نه ویندوز و نه applicatione خاصی .فقط گفتند ریکاوری بگیرم حله،به نظرم کمکی عجیبه، نظر شما چیه ؟

نه عجیب نیست ... باید دی وی دی ریکاوری پشتیبانی بگیری ازش با برنامه مخصوص

در ضمن سوالات و اشکالات بخش جدا داره

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام دوستان.ببخشید نمیدونم دارم جای درستی این سوال رو مطرح میکنم یا خیر در هر صورت اگر اشتباه بود ببخشید.یه سوال داشتم اونم این بود که هنوز لپتاپ HP Pavilion DV5-1060 تو بازار پیدا میشه؟جایی رو در تهران سراغ دارید که این مدل رو داشته باشه؟

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

آره فروشگاه ها با گارانتی معمولی و یکساله شرکت ها هنوز دارند ... بگردید توی اینترنت هم هست

داره خودمونی میشه amiriano's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آره فروشگاه ها با گارانتی معمولی و یکساله شرکت ها هنوز دارند ... بگردید توی اینترنت هم هست
    مرسی.ببخشید که پست تکراری زدم.حالا دوست عزیز یه راهنمایی میخواستم ازت اینکه آیا الان ارزش داره من این در و اون در بزنم بلکه یه dv5-1060 بگیرم با گارانتی معمولی یا اینکه نه برم دنبال یه مدل جدید تر با همین کانفیگ؟یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه به نظرت ارزش داره که من مبلغ 400-500 تومن رو پولم بزارم و یه dv5-1299 با قیمت 1700بگیرم؟اگه نیاز کاری ام رو بخوای بدونی در زمینه کاری من بیشتر نرم افزارهای آموزشی و آزمایشگاه های مجازی شبکه رو میخوام باهاش کار کنم بقیه کارها نهایتا یکم کار با فتوشاپ و پریمیر هست اونم نه بصورت حرفه ای در حدی که عکس و فیلم های خانوادگی رو ادیت کنم!

Banned
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    Human Factory

پيش فرض

خوب هر چی میگیری بهتره جدید باشه چون مشکلات قبلی رو نداره و همچنین پول بیشتری میدی برای سی پی یو و گرافیک بالاتر ... گارانتی هم برای اماتورها مهمه

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام. الان 1235 بدون گارانتی قیمتش چنده؟؟ با گارانتی که 1290 تومنه!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •