سلام
dhx 16t با گرافیک GT 130 تو ایران گیر میاد؟
اگر گیر میاد قیمتش چنده؟
ممنون
سلام
dhx 16t با گرافیک GT 130 تو ایران گیر میاد؟
اگر گیر میاد قیمتش چنده؟
ممنون
اگر در مورد پورت ها سوال دارید این ریوو به شما کمک می کند :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلامم..ديروز كلي Review واسه HDX 16 , 18 را گشتم و مطالعه كردم به اضافه ي كلي تصاوير از زواياي خاصش چون خودم هم منتظرم كانفيگهاي بالاترش كه از سري 1200 باشه بياد ايران كه تا يكي دو ماه ديگه انجام ميشه و گرافيك GT130 هم خواهند داشت.تنها گرافيك نيستش كه بايد ارتقا پيدا كنه....Backlight اش نسبت به رقيبش يعني سوني AW كمي پايينتره چون hp هنوز از LED-LCD استفاده نميكنه كه واقعن مايه ي تاسفه....بعديش پردازندشه كه p8600 واسه يه همچين سيستمي پايينه و ميتونستش از T9800 يا حداقل از T9400 يا سري p بايد استفاده ميكرد كه شخصن تمايل به كانفيگي دارم كه Q9000 داشته باشه هر چند بالاي 2200 دلار باشه چون آينده نگرانه تره بايد صبر كرد و ديد
دوستان من 2 روز پیش 1225 گرفتم از نمایندگی همپارد تو پایتخت،اما هیچ dvd خاصی نداشت همراش، نه ویندوز و نه applicatione خاصی .فقط گفتند ریکاوری بگیرم حله،به نظرم کمکی عجیبه، نظر شما چیه ؟
نه عجیب نیست ... باید دی وی دی ریکاوری پشتیبانی بگیری ازش با برنامه مخصوص
در ضمن سوالات و اشکالات بخش جدا داره![]()
سلام دوستان.ببخشید نمیدونم دارم جای درستی این سوال رو مطرح میکنم یا خیر در هر صورت اگر اشتباه بود ببخشید.یه سوال داشتم اونم این بود که هنوز لپتاپ HP Pavilion DV5-1060 تو بازار پیدا میشه؟جایی رو در تهران سراغ دارید که این مدل رو داشته باشه؟
آره فروشگاه ها با گارانتی معمولی و یکساله شرکت ها هنوز دارند ... بگردید توی اینترنت هم هست
مرسی.ببخشید که پست تکراری زدم.حالا دوست عزیز یه راهنمایی میخواستم ازت اینکه آیا الان ارزش داره من این در و اون در بزنم بلکه یه dv5-1060 بگیرم با گارانتی معمولی یا اینکه نه برم دنبال یه مدل جدید تر با همین کانفیگ؟یه سوال دیگه هم دارم اونم اینکه به نظرت ارزش داره که من مبلغ 400-500 تومن رو پولم بزارم و یه dv5-1299 با قیمت 1700بگیرم؟اگه نیاز کاری ام رو بخوای بدونی در زمینه کاری من بیشتر نرم افزارهای آموزشی و آزمایشگاه های مجازی شبکه رو میخوام باهاش کار کنم بقیه کارها نهایتا یکم کار با فتوشاپ و پریمیر هست اونم نه بصورت حرفه ای در حدی که عکس و فیلم های خانوادگی رو ادیت کنم!
خوب هر چی میگیری بهتره جدید باشه چون مشکلات قبلی رو نداره و همچنین پول بیشتری میدی برای سی پی یو و گرافیک بالاتر ... گارانتی هم برای اماتورها مهمه
سلام. الان 1235 بدون گارانتی قیمتش چنده؟؟ با گارانتی که 1290 تومنه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)