دوستانی که میگن سرعت چند روزه که خوب نیست.... اگه سرعت خوب شد لطفا اینجا بگید ما هم اطلاع پیدا کنیم
دوستانی که میگن سرعت چند روزه که خوب نیست.... اگه سرعت خوب شد لطفا اینجا بگید ما هم اطلاع پیدا کنیم
من مشکلی ندارم سرعت مثه همیشه است فقط 12 شب به بعد کمی گیر داره که حدود 2 به بعد بهتر میشه .
واسه من بجز 5 روز که کاملا قطع بود و روز بعد از وصل شدن که یک مقدار مشکل داشت دیگه درست شده و مشکلی نداره
اقا من یه ایپد گرفتم
میخواستم ببینم برای استفاده از اینترنتش همراه اول بگیرم یا ایرانسل؟خودم تا حالا از هیچکدوم استفاده نکردم
سرعت هرکدوم رو اگه اطلاع دارید بگید
درضمن مصرفم هم زیاده
مطمئنم محدودیت ایرانسل برای 1یه هفتم هم جواب نمیده چه برسه به 1 ماه
سرعت بستگی به محل داره.من روزها در محل کارم سرعت دانلود با IDM حدود 24 تا 30 هست ولی شبها که میرم خوته حدود 14 تا 18 هست
اگه فکر میکنی محدودیت ایرانسل برات کمه همراه اول بگیر.ولی قبلش مطمئن بشو منطقه شما EDGE داره.
راستی نمیدونم آیپد سیمکارت کوچک میخوره یا معمولی.چون ایرانسل یک سری سیمکارت داره که کوچکتر از سیمکارتهای معمولی هست و تو تبلیغش نوشته واسه بعضی از دستگاه های جدید مثل آیپد که سیمکارت کوچک میخورند.
من نمیدونم چرا از این بسته های همراه اول که میگیرم . سرعت لود پیجش خیلی داغونه ! اصلآ پیج بالا نمیاره .
ولی جالبه بدونید سرعت دانلودش خوبه ( رو 20-30 یه چند ساعت هم داشتم با IDM رو 40 دانمیکردم) یه بسته یه روزه گرفتم 600 مگ دانلود کردم !
ولی لامصب نمیدونم چرا پیج باز نمیکرد !
واسه همین مجبورم همچنان از این بسته های محدود () ایرانسل مصرف کنم !
آقا من هیچی از جی پی آر اس سر در نمیارم
این طرح قرار بود واسه اعتباری ها هم راه اندازی بشه، شده؟
من الان اگه بخوام استفاده کنم، اول بایس چیکار کنم؟
سلام دوست عزیز
بله واسه اعتباری ها هم خیلی وقته اومده ...
شما اول به لینک زیر برو .. باید اول درخواست فعال سازی gprs بدی ( هزینه ای هم نداره ) :
http://mci.ir/web/guest/gprs-activation
بعدش احتمالآ یه sms میاد که سرویس gprs شما فعال شد. (در مورد sms مطمئن نیستم که میاد یا نه )
بعد از فعال شدن شما باید تنظیماتش رو توی گوشی انجام بدی . واسه همین این لینک زیر رو بخون تقریبآ کامله :
http://mci.ir/web/guest/gprs-and-mms-settings
از چیز پی ان استفاده میکنی؟
واسه منم بعضی وقتها بدون چیز پی ان خیلی کند صفحه باز میکنه ولی با چیز پی ان سرعتش خوب میشه
نه استفاده نکردم!
باید یه امتحانی کنم ببینم کار میده یا نه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)