تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: بخاطر عدم بازدهی نظرسنجی این بخش حذف می شود.لطفا از زدن

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
    0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 122 از 482 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 4816

نام تاپيک: DATAK WIMAX & ADSL / شرکت داتک

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

شما كه دومين پست اين تاپيك رو زدي از كجا مي دونستي آخر كار اين تاپيك و داتك نا خوشاينده ؟؟؟
    حتما میخواید بگید که من کارمند شرکتم و ...

نه من اونجا منظورم این بود که چون قبلا در مورد داتک بحث زیاد شده بود گفتم کلا بحث در مورد داتک با مخالفانش پایان خوشایندی نداره که خب یهو منتهی شد باه این قضیه ...

ولی من در اولین فرصت میرم شرکت تا آخرین مذاکرات را بکنم ببینم نمیخواند تغییری در این تصمیم ناخردانه ی شان بگیرند ؟ مسلما همه ی حرفها را خواهم زد و کاملا روشنشان خواهم کرد

انشاءالله نتیجه بده

در ضمن من دیروز 3 ماهه با همان قیمت قبلی شارژ کردم تا ببینم چی میشه !

آخر فروم باز nikaan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حتما میخواید بگید که من کارمند شرکتم و ...

نه من اونجا منظورم این بود که چون قبلا در مورد داتک بحث زیاد شده بود گفتم کلا بحث در مورد داتک با مخالفانش پایان خوشایندی نداره که خب یهو منتهی شد باه این قضیه ...

ولی من در اولین فرصت میرم شرکت تا آخرین مذاکرات را بکنم ببینم نمیخواند تغییری در این تصمیم ناخردانه ی شان بگیرند ؟ مسلما همه ی حرفها را خواهم زد و کاملا روشنشان خواهم کرد

انشاءالله نتیجه بده

در ضمن من دیروز 3 ماهه با همان قیمت قبلی شارژ کردم تا ببینم چی میشه !
    سلام

به نظر من زمانی که بخوان برای قراردادهای قبلی قیمت های جدید رو اعمال کنن ، منتظر نمی مونن زمان قرارداد همه

تموم بشه بعدش با قیمت جدید قرارداد ببندن

بلکه میان به همه میگن برای رانژه موندن سرویست باید مابه تفاوت با قیمت جدید رو بدی والا قرارداد فسخ

میشه و پولت رو بر می گردونیم!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه sms11's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

سلام

به نظر من زمانی که بخوان برای قراردادهای قبلی قیمت های جدید رو اعمال کنن ، منتظر نمی مونن زمان قرارداد همه

بلکه میان به همه میگن برای رانژه موندن سرویست باید مابه تفاوت با قیمت جدید رو بدی والا قرارداد فسخ

منم موافقم.هرچی از این داتک بگی بر میاد
    من که خوشبختانه قراردادم رو به اتمام هست

آخر فروم باز mostafaeshghi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    تهران. ميدان 7 تير

پيش فرض

سلام

این یکی محاله یعنی ممکنه ولی در هر صورت به نفع من هست.

چون خیر سرم حقوق خوندم میدونم چه جوری درستش کنم. هر چند نمیخوام ادعای خاصی بکنم ها ولی میتونم به نحوی گند بزنم به شرکت

میگم شما با من قرار داد داری و من هم پولشو ریختم و تا آخر زماتن قرارداد همین مقدار محاسبه شده که من پرداخت کردم.
    بگه نمیشه و باید ما به التفاوت بدی اون موقع میگم پول من را بدید اصلا نمیخوام یه جوری باهاشون صحبت میکنم حداقل دلم خنک بشه خلاصه یه جوری از خجالتشون در میام

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

این یکی محاله یعنی ممکنه ولی در هر صورت به نفع من هست.

چون خیر سرم حقوق خوندم میدونم چه جوری درستش کنم. هر چند نمیخوام ادعای خاصی بکنم ها ولی میتونم به نحوی گند بزنم به شرکت

میگم شما با من قرار داد داری و من هم پولشو ریختم و تا آخر زماتن قرارداد همین مقدار محاسبه شده که من پرداخت کردم.
    بگه نمیشه و باید ما به التفاوت بدی اون موقع میگم پول من را بدید اصلا نمیخوام یه جوری باهاشون صحبت میکنم حداقل دلم خنک بشه خلاصه یه جوری از خجالتشون در میام
    پس مصطفی جان قبول داری که اگه بخوان اذیتت کنن میتونن اینکارو بکنن.
    طرف خیلی راحت میتونه بزنه زیرش و نزاره که کار کنی مگر اینکه تفاوتشو بدی
    به هر حال ماکه داریم میریم خدا به دادت برسه مصطفی جان که اذیتت نکنن
    من از بابت این موضوع خیلی اذیت شدم

آخر فروم باز reb's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

توی تعرفه جدیدش هم از محدودیت حجمی خبری نیست پس قیمتهایی که اعلام کرده اگر سرعت واقعی باشه می ارزه و گرون نیست منتها داستان اینه که اصلا نمیشه حساب کرد که واقعا سرعت همونی باشه که خریداری میشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

توی تعرفه جدیدش هم از محدودیت حجمی خبری نیست پس قیمتهایی که اعلام کرده اگر سرعت واقعی باشه می ارزه و گرون نیست منتها داستان اینه که اصلا نمیشه حساب کرد که واقعا سرعت همونی باشه که خریداری میشه.
    صد دلار برای نیم مگابیت با Traffic Shaping و انواع محدودیت‌ها، پنجاه دلار برای ۰.۲۵ مگابیت گران نیست؟!!!!!

نوچه‌های مخابرات با وزارت ارتباطات‌شون هر بلایی سر کسانی مانند شما بیاورند، و هر چقدر به‌تون کم‌فروشی کنند، حق‌تون است.

این قیمت‌ها مثل داستان بد و بدتر شده‌اند، گران و گران‌تر!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

سلام

فکر نمیکنم ، چون من با شرکت که تماس گرفته بودم گفتن فعلا 6 ماهه و یکساله شارژ نمکنیم و فقط 3 ماهه میتونید شارژ کنید ، اونم زمانی که شارژ کنونی رو به اتمام هست .

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

آقا این سرویس های جدیدشونم کسی پرسیده ببینه، محدودیت ها رو داره یا نه، حداقل قیمت ها رو دو برابر کردن شاید محدودیت ها رو برداشتن!

صد دلار برای نیم مگابیت با Traffic Shaping و انواع محدودیت‌ها، پنجاه دلار برای ۰.۲۵ مگابیت گران نیست؟!!!!!

نوچه‌های مخابرات با وزارت ارتباطات‌شون هر بلایی سر کسانی مانند شما بیاورند، و هر چقدر به‌تون کم‌فروشی کنند، حق‌تون است.

این قیمت‌ها مثل داستان بد و بدتر شده‌اند، گران و گران‌تر!
    مملکت گل و بلبل همینه دیگه، حالا شاید رئیس جمهور جدید بیاد اوضاع بهتر بشه، الان که راه دومی وجود نداره واقعاً مجبوری بسوزی و بسازی.

تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

آقا این سرویس های جدیدشونم کسی پرسیده ببینه، محدودیت ها رو داره یا نه، حداقل قیمت ها رو دو برابر کردن شاید محدودیت ها رو برداشتن!

مملکت گل و بلبل همینه دیگه، حالا شاید رئیس جمهور جدید بیاد اوضاع بهتر بشه، الان که راه دومی وجود نداره واقعاً مجبوری بسوزی و بسازی.
    به نظر من که بازم محدودیت داره.منتها من که الان دارم با 50 دانلود میکنم تو سرویس ها یجدیدشون و به گفته خودشون در سرویس های چند کاربره میشه 55
    هر رئیس جمهوری هم بیاد این موضوع همینجوری هست چون اولا هیشکی دلش به حال مردم نمیسوزه و دوما اینکه تازه خودشونم استقبال میکنن که گرون باشه و همه کس نتونه سرعت بالا بگیره

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •