سایت اورادو و دیجی کالا جرو معتبر ترین سایت ها هستن
orado
dgkala
سایت اورادو و دیجی کالا جرو معتبر ترین سایت ها هستن
orado
dgkala
عثمان جون یعنی تم و اسکینش بیشتر از d2 ه؟
ولی محمد جان گفته بود d2 تم و اسکین بیشتری داره؟
راستی زیر 90 تومن پلیری هست که کیفیتش خوب باشه و نوت هم داشته باشه؟
چرا برای D2 که زیاد هست ولی برای S9 رو میشه مثلا آرایش محیط اصلی رو تا حدی دست زد یا کار های دیگه ای مثل این ولی تو D2 نمیشه
ممنون واقعا متشکر
نمایندگی هاشون سفارش قبول نمی کنند میگم تا کی باید منتظر باشم مدیر فروشش (از رو شکم سیری ) گفت معلوم نیست هر وقت برامون بفرستن (حتی یکی تو ویترینش بود حاضر شدم همونو بر دارم ولی ندادش ) ما که اصلا باهاشون حال نکردیم اینجا فقط پرستیجشو درست کردن اصلا فرهنگ فروش و برخورد با مشتری رو ندارن
حق با شماست ولی متاسفانه مصرف کننده نهایی (که من و شما و خیلی دوستان دیگه جزوش هستیم) چاره ای نداره ... یعنی گزینه های موجود محدوده از یه طرف ، و مکان دسترسی به اون گزینه های محدود هم محدوده (تهران اغلب)!! ... اون فروشنده هم همونطور که گفتی چون حاشیه سودش محدوده ، پیش خودش حساب می کنه که نمی صرفه یدونه قطعه رو بفرستم اونور کشور ... (حالا اگه سود بالا روش می برد یا فروش عمده بود یه حرفی!)
اگه دوستی ، فامیلی داری که بتونه واسه ات از تهران بخره و بفرسته یا بیاره بهترین کاره ..
من خیلی از دی 2 پلاس خبر ندارم ، اما اس 9 که تم و اسکین اش می تونید باهاش بازی کنید ، اساسی ...
محمد جان ، این لینک رو یه نگاهی به ترد های توش بنداز ، بعضی تم و اسکین ها بی نهایت قشنگ ان
یا حقکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام.دوستان من میخوام یه mp3playerبگیرم .اولویتهای من:
1.کیفیت ساخت بالا (چون شرکتای معروف کالای ارزون قیمت کمتر تولید میکنن برا همین یا اصلا نمیزنن یا اگه هم بزنن چنگی به دل نمیزنه )
2.عمر باطری (عمر باطری از هرچیزی برام مهمتره )
3.امکاناته اسپورت داشته باشه (اصولا برا همینه که میخوام فقط پخش کنه چون استفاده ی من فقط اسپورته و mp3 player قبلی sony s203 f بوده که من از اون خیلی راضیم ولی الان مشکل باطری پیدا کرده و تا 4یا5 ساعت بیشتر شارژ نمیده همینطورم ازش خسته شده ام)سئوال:الان دستگاه ضد اب هم در بازار هست یا نه
4.برند هم برام مهمه ترجیها کریتیو نباشه البته بهتره راجع بهش صحبت بشه
سانسا کلیپس
سونی Sony NWZ-S738F Walkman و 205Fو203F
زن استون کریتیو
البته D2 از COWON میتونه 52 ساعت پخش کنه ولی زیاد اسپرت نیست چون بیشتر یه نمایشگر ویدیویی تا پخش خالی(mp3player)
i7 از کوان هم انتخاب خوبیه
در هر حال اگه محدوده قیمتش رو معین کنی بهتره
انتخاب سری سونی قیمت مناسب تری را شامل میشه و انتخاب کوان کیفیت بالاتر کریتیو هم بین این دوتاست
Last edited by sastwhc; 12-12-2009 at 00:11.
دوست عزیز قیمت مهم نیست نهایتا یه چند وقتی وای میستم و بودجه افزایش میدم.میخوام حدالامکان نمایشگر معمولی داشته باشه .
اتفاقاً بعد از خوندن چند خط اول پستت سریعاً سونی اومد توی ذهنم که خود شما هم بهش اشاره کردی ..
در مورد کیفیت ساخت: اکثر کمپانی های معتبر محصولاتی می زنن که کیفیت ساخت (اصطلاحاً بهش میگیم build) مطلوبی دارن... من کمتر شکایتی در این زمینه دیده ام. باز در مورد جنس شاید این تفاوت محسوس تر باشه و ipod و سونی توجه بیشتر به کیفیت بدنه و طراحی می کنن تا کریتیو cowon که سعی می کنن از هزینه های طراحی کم کنن و به سخت افزار و قابلیت های داخلی اضافه کنن.
در مورد ضدآب : من چنین چیزی ندیده ام در بازار داخلی --- case واترپروف (ضدآب) دیده ام برای ipod البته.
گزینه های پیشنهادی: من ipod nano از apple و سری A از سونی (از نظر طراحی- راحتی استفاده - بلوتوث و هدفون همراهش - کیفیت صدای عالی - باتری قوی)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)