شما برای اینکه مطمئن باشی مشکل از مودمت نیست، علاوه بر این ویندوز که با اون کار میکنی، یه ویندوز دیگه به یکی از درایوها مثلا D یا G نصب کن (یعنی با ویندوز دوم امتحان کن)
راستی! مطمئنی که یوزر پسورد مودمت admin هست؟
شما برای اینکه مطمئن باشی مشکل از مودمت نیست، علاوه بر این ویندوز که با اون کار میکنی، یه ویندوز دیگه به یکی از درایوها مثلا D یا G نصب کن (یعنی با ویندوز دوم امتحان کن)
راستی! مطمئنی که یوزر پسورد مودمت admin هست؟
با سلام دوست عزیز بنده مشکل با این کار حل شد ...
یوزر و پاسورد هایی دیگه رو تست کن به طور مثال بنده User : Root و Password :12345 زدم و با نابوری انجام شد ..
با سلام
ببخشید من یک مودم planet ADE-3400 خریدم و اشتراک صبا رو دارم می خواستم رو xp راه اندازی کنم adsl رو اگر لطف کنید و به طور کامل من رو راهنمایی کنید ممنون می شم.البته به طور کلی می دونم باید چه کارهایی رو بکنم ولی جرییات رو خوب نمی دونم و هر کاری کردم نتونستم راه اندازیش کنم
کسی میتونه یه عکس از توی مودم Adsl بندازه بذاره اینجا؟؟تاحالا کسی مودمشو باز کرده توشو ببینه؟
قبلا با يوزر admin وارد تنظيمات شده بودم عزيز
امتحان كردم ولي نشدبا سلام دوست عزیز بنده مشکل با این کار حل شد ...
یوزر و پاسورد هایی دیگه رو تست کن به طور مثال بنده User : Root و Password :12345 زدم و با نابوری انجام شد ..
يه سوال ديگه هم داشتم كه چجوري مي تونم يه لپ تاپ رو به مودمم وصل كنم تا اونم بتونه از اينترنت استفاده كنه؟!
Last edited by farhad_s5; 17-10-2008 at 02:33.
شما هنوز نتونستی به نت وصل شی ؟؟؟
مشکل از کجاست از شماست؟با isp تماس بگیر تا کمکت کنن یا اگه مودمت مشکل داره عوضش کن
یکیو بیار که کارش شبکه باشه واست ردیفش کنه شارژ adsl که همینجوری داره میره علکی
من وصلم
فقط مي خوام ببينم تنظيماتش رو چجوري بايد عوض كنم اگه يه روزي بخوام از يه شركت ديگه بگيرم!
شبكه هم ضروري نيست ولي مي خوام
ارزون ترین مودم چیه
البته میخوام اکثر شرکت ها رو هم قبول کنه
لن هم نباشه اشکالی نداره
فکر نکنم ارزونتراز dlink-dsl200 باشه
حدود 25-30 تومن میتونی گیربیاری
ای بابا!
گرفتی ما رو هااااا
خب وقتی از یه شرکت دیگه میخری، به من بگو تا ویندوزت رو نفرین کنم خراب بشه. بعد برو یکی دیگش رو نصب کن.
من تاحالا یه میلیون تا کارکتر تایپ کردم تا مشکل شما حل بشه . . .
شما هم میگی وصل هستی؟
بابا تو دیگه کی هستی! حسابی خندم گرفت
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 17-10-2008 at 15:12.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)