ممكنه بازم باشه ولي من اطلاع ندارم
ممكنه بازم باشه ولي من اطلاع ندارم
خب حالا من چند تا سوال بپرسم:
1.كسي ميدونه چجوري ميشه توي وب يه لينكو توي پنجره جديد باز كرد يا اينكه وقتي بك رو ميزني صفحه قبلي رو دوباره لود نكنه؟ من كه هر كاري كردم نشد
2.كسي با بازيهاي جاوا مشكلي نداره مثل counter يا crash arena 3d ؟ اگه ميشه يه امتحان كنيد
ممنون
دوستان عزیز تم باحال واسه این گوشی از کجا میتونم گیربیارم که بی مشکل نصب بشه؟؟ آدرسش رو بدین
ممنون میشم...![]()
همه تم هاي 3/9 بدون مشكل روش نصب ميشن
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
دوستانی که الان 8510 دارن و قبلا 95 8 گیگ داشتن یا با 95 8 گیگ کار کردن لطفا به این تاپیک سر بزنن و نظرشونو بگن
منتظرم
مرسی
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آقا i8510 بخر پشيمون نميشي
با دورود
من هرکاری کردم نشد mcinet را وارد کرد . تنظیمات دستی را از سایت گرفتم چند مورد از چیزها که نوشته بود در گوشی نبود وقتی میخواهد سایتی را جستجو کند اولین پیغامش انتخاب شبکه محلی بیسیم : سایر موارد(شبکه مخفی) بعد ا ز گذینه انتخاب این پیغام را میدهد : نام شبکه محلی بیسیم
لطفا راهنمای کنید
با سپاس
آقا چرا گوشيتو فارسي كردي؟
حالا دوباره برو تو destinations بعد رو wap service بزن دوباره همون كارايي رو كه دفعه قبلي كردي بكن ديگه 100% درست ميشه.
بعد كه از اينترنت ميخاي استفاده كني يه گزينه مياد به نام wap service بزنش ديگه وصل ميشه
Last edited by hasanmotori; 17-03-2009 at 16:24.
کمک گوشيم پريد
امدم يه برنامه به نام path fuller نصب کنم بسه n-gageکه تا نصفه بيشتر instalنرفت و منم کنسل کردم
و سرعت گوشی خيلی کم شد بطور باور نکردنی
خاموش روشن کردم- باطری رو در آوردم- مستر ريست و فکتو ر ريست هم که کردم هيچی نشد صفحه تکون
نخورد بد که خاموش کردم و روشن کردم فارسی شده بود اما بازم همونتری بود
تازه انقدر سرتش پايينه که نميشه خاموش کرد و وقتی هم که به زور باطری خا موش ميکنم روشن نميشه
فقط با جابجائی باطری روشن ميشه
( دوستان چه خاکی به سرم بريزم؟؟؟؟؟؟؟؟؟ سکته ناقص زدم)
مگه گوشيت گارانتي نداره؟ اگه داره كه مشكلي نيست ببر درستش ميكنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)