ببین touch viva که فاجعست
بستگی به خودت داره
اگه موسیقی و فیلم و بازی برات مهمه باید آیپاد بگیری
من اگه بودم آیپاد و گوشی رو میگرفتم
که البته این کارو هم کردم
الان یه آیپاد + Nokia 5000 دارم
ببین touch viva که فاجعست
بستگی به خودت داره
من میخوام یه تاچ 8 گیگ نسل دوم! بگیرم(بیخیال نسل سه)
و ایا 30 دلار دیسکانت قیمت از طرف اپل در دبی اعمال شده؟
ممنون
موسیقی و فیلم و بازی که قطعا مهمن ...ببین touch viva که فاجعست
بستگی به خودت داره
ویوا هم فاجعه نیست .همه چیزش خوبه جز CPU که 200 هست و ضعیفه.
اگه ویوا فاجعه بود که من توی شک نمفتادم ...
شما هیچ مشکلی نداری و پشیمون نیستی که این مجموعه ی آیپاد + Nokia 5000 ایجاد کردی؟
نسل سه کی میاد؟ارزونتره یا گرونتر؟من میخوام یه تاچ 8 گیگ نسل دوم! بگیرم(بیخیال نسل سه)
و ایا 30 دلار دیسکانت قیمت از طرف اپل در دبی اعمال شده؟
ممنون
کسی از وضع آیپاد تو ابوظبی هم خبر داره؟کجا نمایندگیشه؟چند میدن؟
دوستان من ویندوزم رو عوض کردم و دوباره آیتونز رو نصب کردم... اما حالا که میخوام آیپاد رو سینک کنم پیغام "پاک کردن و سپس سینک کردن" نمایش داده میشه!. من نمیخوام آیپاد با اون حجم موزیک توش رو Erase کنم... راه حلی وجود داره تا دستگاه رو سینک کنم با برنامه؟
ممنون
موافقم بد جور......اصلا آيپاد يه دنياي ديگس و با هيچ چيزه ديگه نميشه مقايسش كرد.
![]()
باها تازه دارم خودموني ميشم. من خيلي وقته به اين فروم سر ميزنمااااااا .........از چند مرحله بايد آدم بگذره تا professional بشه؟!
سلام
چند تا سوال در مورد i pod 8gb نسل دوم:
1-تو صفحه ی اول یه لینک تو you tube بود که مربوط به صدای ایپاد نسل 1 و2 بود میخواستم بدونم مگه نسل 1 هم اسپیکر داره ؟ اصلا اسپیکرشون کجاست؟ صداش در حد چه گوشی ای هست؟
2- این دستگاه میتونه avi و wmv و... رو اجرا می کنه؟ اگه نه پس چجوری subittleش رو هنگام پخش تغییر میدین؟
3- بازی های i pod بهتره یا windows mobile ؟
1: 1g اسپیکر نداره اسپکیر 2g هم خوب نیست! فقط هدفون حالشو ببر! .
2: نه mp4 مخصوصش من یک نرم افزار دارم موقع تبدیل میشه زیرنویسو دستکاری کرد کیفیت عالی تبدیل میکنه با زیرنویس
3:IPOD! البته نظر شخصیه![]()
دوستاني كه need for speed :undercover را بازي كردند مي خاستم بدونم آيپاد شما هم بعد از 10 دقيقه بازي تيك تيكي ميشه بازي يا نه .؟ چون فقط تو اين بازي آيپادم بعد از ده دقيقه صفحش تيك تيكي ميشه.(آيپادم 2g هست)
یکی دو تا برنامه تو مک بود که کار کپی کردن آهنگ ها و فیلمای آیپاد تو کامپیوتره
یکیش Tuneaid بود فکر کنم
اینجاست خلاصه:
فقط یادمه که من تو مک با همین نرم افزارا که تعدادشون هم کم نیست آهنگ های پاک شده رو نجات میدادمکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از کسی که یک سال تجربه کار کردن با آیپاد رو داره اگه میشنوی تفاوت آیپاد نسل دو و سه بسیار بیش از 100 تومنه و توصیه اکید اکید میشه که نسل 3 رو حتی به قیمت 200 تومن گرونتر بخرین تا نسل دو
اگه تو دبی استور اپل باشه (که فکر نکنم باشه) اعمال میشه در غیر اینصورت هر وقت فروشنده ها عشقشون بکشه اعمال میکنن
بازم میگم به هیچ عنوان (حتی به قیمت جونتون) نسل دو نخرین
والا من که خیلی وقته آیپادم دستم نیست ، تیک تیکی یعنی چی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)