[QUOTE=meral22;3548105]
سلام /کتاب خوبیه /مخصوصا برای قواعد.تو کتاب های پر تیتراژ عربی سهیلا خاکباز-ایاد فیلی که فکر کنم تا چاپ 150 اومده هر چاپ 5000 میتونه مکمل خیلی خوبی برای ایاد فیلی باشه
[QUOTE=meral22;3548105]
سلام /کتاب خوبیه /مخصوصا برای قواعد.تو کتاب های پر تیتراژ عربی سهیلا خاکباز-ایاد فیلی که فکر کنم تا چاپ 150 اومده هر چاپ 5000 میتونه مکمل خیلی خوبی برای ایاد فیلی باشه
بچه ها جلد سوم کتاب تست دیفرانسیل . حسابان و ریاضی پایه رمزینه هم منتشر شد یعنی الان هر سه جلدش موجوده!
کتاب کلاس دیف 2 رو هم از خود مهندس مهربان پرسیدم گفت 20 فروردین..........باید به فکر یه کتاب دیگه باشیم چون 20 فروردین
دیره تازه اگه 20 فروردین بیاد اول قرار بود آبان بیاد بعد شد آذر بعد اسفند الانم فروردین..........
کتاب واسه دیف 2 چی بگیریم؟
سلام/خوب شد که گفتی چون ممکن بود خیلی زود دیر بشه و از دیفرانسیل دو غافل بشیم
برا پیش دو هم فکر کنم باید خوشخوان بگیریم البته من هنوز ندیدم فقط تو این تاپیک تعریفشو شنیدم .پیش دو با ریاضیات پایه تو یک کتابه.هر کی پیش دو یا پیش یک از یک کتابی استفاده کرده و راضی بوده حتما نظر بده و بگه کتابه مورد نظرش چه خصوصیاتی داره
سلام یعنی الان کتاب تست دیف 2 اومده؟؟؟بچه ها جلد سوم کتاب تست دیفرانسیل . حسابان و ریاضی پایه رمزینه هم منتشر شد یعنی الان هر سه جلدش موجوده!
کتاب کلاس دیف 2 رو هم از خود مهندس مهربان پرسیدم گفت 20 فروردین..........باید به فکر یه کتاب دیگه باشیم چون 20 فروردین
دیره تازه اگه 20 فروردین بیاد اول قرار بود آبان بیاد بعد شد آذر بعد اسفند الانم فروردین..........
کتاب واسه دیف 2 چی بگیریم؟
برای ریاضی پیش تجربی چیکار باید کرد؟
پست اشتباه زده شد.با عرض شرمندگی
Last edited by mr saad; 01-03-2009 at 01:31.
درسخونهاش يك كتاب تست زبان فارسي خوب به من معرفي كنند
درسخونهاش يك كتاب تست زبان فارسي خوب به من معرفي كنند
واسه زبان فارسی گاج سبز هم توضیح هم تست خوبه
دوستان خواهش ميكنم هرچه زودتر به اين سوال پاسخ بديد چون فكر كنم تقريبا سوال اكثر بچه ها همينه ولي واقعا حيف شد كه ديف 2 رمزينه نيومد . خواهش ميكنم زود يه كتاب توپ معرفي كنيد تا دوباره بيخودي وقتمون تلف نشه.
Last edited by rambo_1386; 01-03-2009 at 15:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)