تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 275 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172222 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2742

نام تاپيک: اخبـــار تــلــــویــزیــون

آخر فروم باز franch's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

آثار تلویزیونی 13 فیلمساز در شبکه سه بررسی می‌شود

آثار تلویزیونی کارگردانانی همچون فرهادی، تبریزی، برومند، افخمی، عیاری و لطیفی در ایام نوروز در برنامه "سی" در شبکه سه بررسی می‌شود. حسین مروی، تهیه‌کننده برنامه "سی" در این باره به خبرنگار مهر گفت: این برنامه از اول تا سیزدهم فروردین هر روز عصر با حضور فریدون جیرانی مجری کارشناس از شبکه سه روی آنتن می‌رود.

او افزود: در برنامه "سی" آثار تلویزیونی امرالله احمدجو، همایون اسعدیان، علیرضا افخمی، احمد امینی، مرضیه برومند، کیومرث پوراحمد، کمال تبریزی، رضا عطاران، کیانوش عیاری، اصغر فرهادی، داریوش فرهنگ، محمدحسین لطیفی و محمدعلی نجفی نقد و بررسی می‌شود.
    مروی گفت: در این برنامه کارگردانان همراه یکی از بازیگران آثار تلویزیونی خود حاضر می‌شوند. پخش بخش‌هایی از مجموعه‌ها و یک ویدئو کلیپ از دیگر بخش‌های برنامه "سی" است. در این برنامه درباره شکل‌گیری تفکرات این کارگردانان، ورود آنها به عرصه فیلمسازی و آثار تلویزیونی صحبت می‌شود.

برنامه "سی" در ایام دهه فجر نیز از شبکه سه پخش شد و سیدضیاء‌الدین دری برای "کیف انگلیسی"، حسن فتحی برای "شب دهم" و "مدار صفر درجه"، محمدرضا آهنج برای "سایه آفتاب"، حسین سهیلی‌زاده برای "روزهای اعتراض" و... میهمان این برنامه بودند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ساعت پخش مجموعه "عید امسال" مشخص شد

مجموعه تلویزیونی "عید امسال" به کارگردانی سعید آقاخانی در ایام نوروز 88 ساعت 20 از شبکه تهران روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، این مجموعه به تهیه‌کنندگی سیدمحمود رضوی و محمدمهدی عسگرپور تهیه می‌شود و در آن علی صادقی، مجید صالحی، مهران غفوریان، بهنوش بختیاری، محسن قاضی‌مرادی، بیتا سحرخیز، فاطمه شکری، نادر سلیمانی، علی صالحی، امیر غفارمنش و شهرام قائدی بازی می‌کنند.

مجید صالحی در نمایی از مجموعه "عید امسال"

داستان "عید امسال" به اتفاق‌هایی می‌پردازد که برای یک خانواده در ایام عید نوروز در تهران می‌افتد. عوامل این پروژه عبارتند از ناصر کاووسی مدیر تصویربرداری، حسین عالی‌نژاد طراح صحنه و لباس، بابک اسکندری طراح گریم، محمدصادق آروین مدیر تولید و فرشاد ارج دستیار اول کارگردان و برنامه‌ریز.
    "عید امسال" سومین همکاری رضوی با عسگرپور است. او سرمایه‌گذار فیلم سینمایی "هفت و پنج دقیقه" عسگرپور و مجری طرح، سرمایه‌گذار و تهیه‌کننده پروژه "درباره الی" اصغر فرهادی بوده که عسگرپور مشاور آن است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"کارآگاه علوی 2" می‌تواند یکی از مجموعه‌های ماندگار تلویزیون باشد

تهیه‌کننده مجموعه تلویزیونی "کارآگاه علوی 2" با اشاره به جذابیت فضای پلیسی برای تماشاگران ابراز امیدواری کرد این مجموعه در میان آثار تلویزیونی ماندگار شود.

به گزارش خبرنگار مهر، نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "کارآگاه علوی 2" عصر دوشنبه با حضور حمیدرضا یراقچیان تهیه‌کننده، علی ساربان، زویا خلیل‌آذر، ولی اویسی، محمدرضا عباسی‌نژاد بازیگران و داریوش حافظ الکتب طراح جلوه‌های ویژه در مرکز سیمافیلم برگزار شد.

یراقچیان تهیه‌کننده این مجموعه در پاسخ سوال خبرنگار مهر درباره ناموفق بودن دنباله‌ها و انگیزه‌ او برای تولید سری دوم مجموعه "کارآگاه علوی" گفت: من و آقای هدایت آگاهانه برای ساخت این مجموعه گام برداشتیم. می‌دانستیم امروز با وجود تنوع شبکه‌ها و تعداد مجموعه‌ها و فیلم‌هایی که هر شب از این شبکه‌ها روی آنتن می‌رود با گذشته تفاوت دارد، اما به دنبال قصه و فضایی بودیم که جذاب باشد و می‌دانستیم کار دشواری در پیش داریم، اما فضای پلیسی آن‌قدر جذاب است که می‌تواند مخاطب گسترده داشته باشد.
    وی افزود: سلیقه مخاطب امروز با سلیقه بیننده‌ای که "کاراگاه علوی " را دنبال می‌کرد تفاوت دارد و ما سعی کردیم سری دوم این مجموعه فراتر از تجربه قبلی باشد. واکنشی که از مخاطبان داشته‌ایم نشان می‌دهد در این زمینه موفق بوده‌ایم. بخشی از این موفقیت را مرهون زحمت و همدلی گروهی می‌دانم که در تولید این مجموعه در کنارم بودند و هنوز و در مراحل فنی پشتیبان و یاور من هستند.
    یراقچیان با اشاره به دشواری کار در گونه پلیسی و زمان محدود برای ساخت مجموعه "کارآگاه علوی 2" گفت: خوشبختانه شرایط تاثیر منفی روی کار نگذاشته است. فشار زیادی به گروه وارد می‌شد و 24 ساعت زمان برای ما کم بود. با وجود این دشواری‌ها نتیجه کار رضایت‌بخش است و طبق آمار این مجموعه مخاطب میلیونی دارد. امیدوارم "کارآگاه علوی 2" یکی از مجموعه‌های ماندگار تلویزیون باشد.
    وی با اشاره به همکاری خود و حسن هدایت افزود: ایده اولیه این مجموعه در صحبت‌های من، هدایت و احمد نجفی شکل گرفت. هر سه افکار و ایده‌هایی برای مجموعه داشتیم و "کاراگاه علوی 2" نتیجه تفاهم و تعامل فکری ما است. به همین دلیل نجفی علاوه بر بازی در این مجموعه، به عنوان مجری طرح هم با ما همکاری کرد.
    علی ساربان بازیگر نقش لیستر در اپیزودی با همین نام، گفت: من برای بازی در نقش دیگری دعوت شده بودم، اما زمانی که در اولین پلان بازی کردم آقای هدایت از من خواست برای نقش دیگری تست بدهم، چون من را برای نقش لیستر مناسب می‌دید.
    بازیگر مجموعه "حضرت یوسف" و "حلقه سبز" ادامه داد: مجموعه "کارآگاه علوی 2" در فضایی همراه با تفاهم و دوستی به فرجام رسید و این همدلی را می‌توان در حاصل کار دید.
    زویا خلیل‌آذر بازیگر نقش هاسمیک درباره حضور در این مجموعه گفت: حرفه اصلی من دوبلاژ است و ادعای بازیگری ندارم. هرچند از این تجربه که در کنار آقای هدایت و سایر دوستان به دست آوردم احساس رضایت می‌کنم. حضور در مجموعه "کارآگاه علوی 2" برایم شانس بزرگی بود.
    وی ادامه داد: پیش از من و در سری قبل مجموعه نقش هاسمیک را بازیگری بازی می‌کرد که درگذشت و من جایگزین او شدم. به خاطر تجربه‌هایی که در دوبله دارم استفاده از لهجه ارمنی برایم سخت نبود و فکر می‌کنم در بازی این نقش موفق بوده‌ام.
    محمدرضا عباسی‌نژاد بازیگر نقش کازرونی در "کارآگاه علوی 2" گفت: این نقش برای مخاطب جنبه نوستالژیک دارد، شیرین و طناز است و فضای پلیسی مجموعه را تلطیف می‌کند، اما کازرونی نباید لوده می‌شد و من باید در مرزی حرکت می‌کردم که نقش با وجود شیرینی برای مخاطب جذاب باشد.
    وی ادامه داد: کازرونی در بخش‌‌هایی از قصه گره‌های معما را بازمی‌ کند، چنین شخصیتی نباید لودگی داشته باشد و برای مخاطب هوشمندی او باید قابل درک شود. من در طراحی شخصیت سعی کردم از ویژگی‌های خودم برای این نقش استفاده کنم و با اصلاح و نظرهای آقای هدایت این شخصیت شکل گرفت.
    ولی اویسی دستیار کارگردان و بازیگر نقش کردبچه که پیش از این در مجموعه "جستجو در شهر" و فیلم تلویزیونی "بازی خطرناک" با هدایت همکاری کرده، گفت: کردبچه در فیلمنامه جوانی تنومند و درشت هیکل بود که با ویژگی‌های ظاهری من تفاوت داشت، اما آقای هدایت از من خواست روی نقش فکر کنم و علاوه بر نزدیک شدن به نقش پیشنهادهای خود را مطرح کنم.
    داریوش حافظ‌الکتب طراح جلوه‌های ویژه "کاراگاه علوی 2" گفت: اتفاقی که در این مجموعه افتاده حاصل اعتماد کارگردان و تهیه‌کننده است. در ایران بحث جلوه‌های ویژه به دلیل هزینه‌های بالایی که دارد و تجربه‌های ناکام قبلی کمتر جدی گرفته می‌شود و برای آن زمان گذاشته می‌شود.
    وی ادامه داد: در این مجموعه طراحی و اجرای جلوه‌های ویژه سنگین داشتیم که به علت اجرای قابل قبول، نگاه حرفه‌ای نمی‌تواند آن‌را تشخیص نمی‌دهد. ما روی طراحی جلوه‌های ویژه از زمان فیلمبرداری فکر کردیم. در اپیزود "لیستر" خانه لیستر را ساختیم و نشان دادیم جلوه‌های ویژه در ایران این قابلیت را دارد که کارهای متنوع انجام بدهد.
    حافظ‌الکتب گفت: در اپیزود "شاه" صحنه ترور شاه را با جزئیات ساختیم. میدان توپخانه، اتومبیل‌ها و... را طراحی و از طریق جلوه‌های ویژه کامپیوتری ساختیم. این سکانس پنج دقیقه بود، اما برای ساخت آن یک سال در فضاهای مختلف تصویربرداری داشتیم و جلوه‌های ویژه این بخش هم با حساسیت و وسواس طراحی شد.

نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی کارگردان و بازیگران اصلی مجموعه "کارآگاه علوی 2" در این نشست حضور نداشتند. مجموعه اپیزودیک "کاراگاه علوی 2" ادامه مجموعه‌ای به همین نام به کارگردانی هدایت است و در 17 قسمت 50 دقیقه‌ای ساخته شده است.
    این مجموعه شامل داستان‌های "شروع دوباره"، "جواهرات گمشده"، "جنایت در خیابان پاستور"، "نامه‌ای به شاه"، "ترکمن‌ها"، "قتل در چاپخانه"، "پنج گلوله برای شاه"، "جنایت در تماشاخانه"، "قتل نخست‌وزیر"، "فرار" و ... است.

احمد نجفی، یوسف مرادیان، سمیرا سیاح، مجید مظفری، رضا فیض نوروز‌ی، کوشیار کرمی و خسرو دستگیر دیگر بازیگران مجموعه "کارآگاه علوی 2" هستند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"آخرین سرقت" از شبکه سه پخش می‌شود

فیلم تلویزیونی "آخرین سرقت" 25 اسفند ساعت 11 به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم (ص) از شبکه سه روی آنتن می‌رود. به گزارش خبرنگار مهر، این فیلم به نویسندگی و کارگردانی محمدحسین حقیقی محصول مرکز سیمافیلم است. در فیلم "آخرین سرقت" محمد کاسبی، ابوالفضل پورعرب، نسرین مقانلو، رضا آشتیانی و بابک حمیدیان به ایفای نقش پرداختند.
    در خلاصه داستان این فیلم آمده است: امیر پس از آزادی از زندان قصد دارد اموال دزدیده شده را به صاحبان اصلی برگرداند. در این بین با زنی به نام حمیرا آشنا می‌شود و با کمک او اموال مسروقه را به دست مالباختگان می‌رساند و ...
    عوامل تولید "آخرین سرقت" عبارتند از مدیر تصویربرداری: جواد صفا، صدابردار: جعفر علیان، دستیار کارگردان و برنامه‌ریز: یعقوب غفاری، طراحی گریم: مرتضی ضرابی، طراح لباس و صحنه: علی‌اکبر فداکار، مدیر تولید: محمود خسروی و مجری طرح: علی غفاری.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"آینه‌های نشکن" در شبکه دو نقد و بررسی می‌شود

نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "آینه‌های نشکن" امروز و فردا 20 و 21 اسفند در قالب برنامه "نگاه دو" ساعت 23:45 از شبکه دو پخش می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، برنامه "نگاه دو" به تهیه‌کنندگی مسعود عسگری با حضور جواد اردکانی نویسنده و کارگردان "آینه‌های نشکن"، محمدتقی فهیم منتقد و خسرو نقیبی مجری کارشناس از شبکه دو پخش می‌شود.
    این برنامه به انتخاب بازیگر، مشکلاتی که برای ساخت مجموعه‌های پلیسی ـ امنیتی وجود دارد و نقاط ضعف و قوت این سریال بررسی می‌شود. تاکنون مجموعه‌هایی "مثل هیچکس"، "مرگ تدریجی یک رویا"، "آخرین دعوت" و "عمارت فرنگی" در برنامه "نگاه دو" نقد و بررسی شده است.
    همچنین هشت قسمت برنامه درباره آثار کیانوش عیاری بر مبنای فیلم "بیدار شو آرزو" این فیلمساز و دیگر آثار او در برنامه "نگاه دو" تولید شده که به زودی از شبکه دو پخش می‌شود.
    مجموعه تلویزیونی "آینه‌های نشکن" به تهیه‌کنندگی حمید آخوندی و رضا جلالی برای شبکه دو سیما تهیه شد و صبا کمالی، آزیتا حاجیان، سعید نیکپور، ثریا قاسمی، علی قربانزاده، جمشید شاه‌محمدی، قاسم زارع، مجید مشیری، سعید داخ، مهدی صبایی و عاطفه رضوی در آن نقش‌آفرینی کردند.
    در خلاصه داستان "آینه‌های نشکن" آمده است: در آستانه سفر بازرسان آژانس بین‌المللی انرژی اتمی به ایران یک شبکه جاسوسی می‌کوشد با نفوذ به یکی از مراکز تحقیقات هسته‌ای، با انتقال آلودگی اتمی دلایل کافی برای متهم کردن ایران به خروج از مسیر صلح‌آمیز هسته‌ای فراهم کند.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

ساعت پخش مجموعه نوروزی "اشک‌ها و لبخندها" مشخص شد

مجموعه تلویزیونی "اشک‌ها و لبخندها" به کارگردانی حسن فتحی در ایام نوروز ساعت 22 از شبکه یک روی آنتن می‌رود.
    به گزارش خبرنگار مهر، این مجموعه به تهیه‌کنندگی اسماعیل عفیفه نوروز از شبکه یک روی آنتن می‌رود و مهدی هاشمی، گوهر خیراندیش، شهره لرستانی، برزو ارجمند، لیلا اوتادی، هومن برق‌نورد، مهشاد مخبری، کیانوش گرامی، سیدمحسن نقیبیان، سینا رازانی، عباس ظفری و ... در آن بازی می‌کنند.

هاشمی در نمایی از مجموعه "اشک‌ها و لبخندها"

در خلاصه داستان مجموعه "اشک‌ها و لبخندها" آمده است: شمسی شالفروش به علت تصادف در زندان است. تا اینکه در زندان متوجه می‌شود تنها پسرش خسرو درگیر کارهای خلاف شده است. شمسی از زندان 15 روز مرخصی می‌گیرد تا با پیدا کردن یک دختر مناسب برای ازدواج با پسرش او را به سر و سامان برساند. بعد از آزادی او سراغ برادرش حشمت که سینمادار قدیمی است، می‌رود و ...
    عوامل این پروژه عبارتند از جواد صفا مدیر نور و تصویر، صالح حبیبی، پیام فروتن طراح صحنه و لباس، مهری شیرازی طراح گریم، محمدرضا رستمی دستیار اول کارگردان، سعید عباسی برنامه‌ریز، زهرا غلامی منشی صحنه، حمیدرضا صدری موسیقی متن، ساسان توکلی فارسانی طراح عنوان‌بندی، محمد فوقانی عکاس، بابک رضاخانی تدوین، محمدرسول صادقی مدیر روابط عمومی و عزیز علیزاده مدیر تولید.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"بیداری" فردا در تهران کلید می‌خورد

تصویربرداری بخش‌های باقیمانده فیلم تلویزیونی "بیداری" به کارگردانی ایمان افشاریان و تهیه‌کنندگی سارا محمدی چهارشنبه در تهران انجام می‌شود. ایمان افشاریان کارگردان این فیلم به خبرنگار مهر گفت: تصویربرداری در دبی پس از 15 روز به پایان رسیده و از روز 4 شنبه بخش‌های تهران با تصویربرداری در بازاربزرگ شروع می شود. هادی کاظمی، حمیدرضا هدایتی و زهرا سعیدی در دبی مقابل دوربین رفتند‌، برزو ارجمند و سوده شرحی در تهران به پروژه ملحق می‌شوند.
    وی افزود: طبق برنامه، پس از یک هفته تصویربرداری تمام و مراحل فنی شروع می‌شود. موسیقی را سینا آذین می‌سازد و احسان افشاریان صداگذاری را انجام می‌دهد. "بیداری" نام موقت فیلم است و به زودی آن را تغییر می‌دهم.
    این کارگردان ادامه داد: فیلمنامه بر اساس قصه‌ای واقعی نوشته شده و علت انتخاب دبی وفاداری به واقعیت بود. شرایط کار در دبی آسان نبود و گرفتن مجوز برای تصویربرداری در مکان‌های مختلف ، اقامت و سایرشرایط کار در مقایسه با ایران سخت بود. خوشبختانه با همکاری صمیمانه گروه کار به موقع و بدون مشکل خاص به پایان رسید.
    افشاریان درباره فیلم بعدی خود گفت: فیلم تلویزیونی قشلاق آخر" را تیرماه آینده در خرم آباد کارگردانی می کنم.
    فیلمنامه "بیداری" را افشاریان با موضوع قاچاق عتیقه از ایران به دبی و کشورهای دیگر نوشته است.این فیلم در سیمافیلم تهیه می‌شود. رضا محمدی تصویربردار، احسان افشاریان صدابردار و عباس افشاریان چهره‌پرداز "بیداری" هستند.
    افشاریان پیش از این، فیلم تلویزیونی "دزد شب" را کارگردانی کرده است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"کارآگاه علوی 2" بدون حضور عوامل اصلی نقد و بررسی شد

نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "کارآکاه علوی 2" عصر امروز بدون حضور کارگردان و بازیگران اصلی آن در مرکز سیمافیلم برگزار شد. به گزارش خبرنگار مهر، در این نشست حمیدرضا یراقچیان تهیه‌کننده، علی ساربان، زویا خلیل‌آذر بازیگران و داریوش حافظ‌الکتب طراح جلوه‌های ویژه حضور داشتند، اما خبری از حسن هدایت کارگردان و احمد نجفی و یوسف مرادیان دو بازیگر اصلی مجموعه نبود.
    یراقچیان در این نشست با اشاره به اینکه "کارآگاه علوی 2" در زمانی فشرده با مشکلات بسیار تولید شده، از میزان مخاطبان آن و کیفیت و جایگاه مجموعه اظهار رضایت کرد. گزارش کامل نشست نقد و بررسی مجموعه تلویزیونی "کارآگاه علوی 2" فردا در خبرگزاری مهر منتشر می‌شود.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

"تصادف ممنوع" نوروز از شبکه تهران پخش می‌شود

مجموعه ترکیبی "تصادف ممنوع" با موضوع رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی در نوروز از گروه کودک و نوجوان شبکه تهران پخش می‌شود. به گزارش خبرگزاری مهر، این مجموعه در 52 قسمت به تهیه‌کنندگی سیدوحید حسنی و حسن لواسانی با مشارکت راهنمایی و رانندگی تهیه شده و نوروز 88 روی آنتن شبکه تهران می‌رود.
    مجموعه "تصادف ممنوع" آموزش‌های لازم در خصوص رعایت مقررات راهنمایی و رانندگی را در قالب فضایی مفرح ارائه می‌دهد. این برنامه شامل بخش‌های متفاوت نظیر پلاتو، نمایش، انیمیشن، گفتگو با حیوانات، همیار پلیس و... است.

تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

برنامه های شاخص امروز تلویزیون به ترتیب ساعت پخش به شرح ذیل می با شد :

-پرسپولیس -شار جه امارت شبکه سه سیما ساعت 14:50

-صبا باتری -الهلال شبکه سه سیما ساعت 21:00

-مستند 4 شبکه چهار سیما ساعت 21:15

-چشمان کاملاباز شبکه دو سیما ساعت 21:55

-پرستاران شبکه یک سیما ساعت 22:00

-پلیس دریایی شبکه پنج سیما ساعت 23:00

11. این کاربر از franch بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •