حمید جان شما پستهای من رو تو این تاپیک ببین
نمونه عکس های این گوشی رو گذاشتم میتونی پیدا کنی
تو قسمت سرچ این تاپیک نام کاربری منو بزن و پستهام رو ببین
در ضمن اگه نخریدی هنوز پستهام میتونی تو انتخابت بهت کمک کنه
حمید جان شما پستهای من رو تو این تاپیک ببین
نمونه عکس های این گوشی رو گذاشتم میتونی پیدا کنی
تو قسمت سرچ این تاپیک نام کاربری منو بزن و پستهام رو ببین
در ضمن اگه نخریدی هنوز پستهام میتونی تو انتخابت بهت کمک کنه
کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟
یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکرآقا من تم رو عوض کردم واسه من به نمایش در اومد ولی وقتی میفرستم واسه گیرنده هیچی نشون داده نمی شه!!!!!!!
عکس رو که نمیشه با دست خط کشید! با دست خط فقط میتونی کاراکترای فونت داخل گوشی رو بنویسی...یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
با تشکر
دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
(یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)
خوب این کاری رو که گفتین من واسه یه گوشی دیگه فرستادم (k800) و بدون مشکل نشون داد! احتمالاً یا گوشیتون یه مشکلی داره یا گوشی اون کسی که بهش فرستادین. یه sms به خودتون بفرستین ببینین درست فرستاده میشه یا نه!دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
(یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)
با سلام
از دوستانی که G700 و G900 دارن آیا کسی میتونه زنگ خورهای این دو تا رو یجا برام آپلود کنید مخصوصا اون آهنگ SunBeamz البته اگه اشتباه نکرده باشم !
ممنون
واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی داد
خوب پس گوشی شما مشکل نداره! مشکل از n95 بوده...واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی داد
سلام
می گم دلیل اینکه عکس هایی که می رن تو pictures تگشون(tag) عوض نمی شه چیه؟؟
من انجام دادم خیلی جالب بود ! (با 990 ) تا حالا نمیدونستم این امکان رو !!
بعد از 2 سال !
نمیشه یکم بزرگتر نشون بده ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)