تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 221 اولاول ... 2272112118119120121122123124125126132172 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 2201

نام تاپيک: کلوپ G700

آخر فروم باز armin_goooodboy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005

پيش فرض

حمید جان شما پستهای من رو تو این تاپیک ببین
    نمونه عکس های این گوشی رو گذاشتم میتونی پیدا کنی
    تو قسمت سرچ این تاپیک نام کاربری منو بزن و پستهام رو ببین
    در ضمن اگه نخریدی هنوز پستهام میتونی تو انتخابت بهت کمک کنه

آخر فروم باز starn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

کسی نمی دونه؟؟؟؟؟؟

یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
    با تشکر
    آقا من تم رو عوض کردم واسه من به نمایش در اومد ولی وقتی میفرستم واسه گیرنده هیچی نشون داده نمی شه!!!!!!!

کـاربـر بـاسـابـقـه MehranVB's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یک سوال دارم من می خوام اس ام اس با دست خط بفرستم باید چطور بفرستم یعنی مثلا ی خونه با قلم بکشم بفرستم توی بخش اس ام اس اون پایین صفحه بقد سمایل ها قسمت سمایل های انیمیشنی (متحرک ) وقتی میری ی گدینه داره new وقتی می زنی می تونی هر عکسی که می خوای بکشی وقتی می کشی ok می زنی توی اس امس ی چیز می اد ولی انگار نشون نمی ده (دیده نمی شه هیچی مثل این مه هیچی ننوشتی) چطور باید این کار رو کرد
    با تشکر
    عکس رو که نمیشه با دست خط کشید! با دست خط فقط میتونی کاراکترای فونت داخل گوشی رو بنویسی...

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
    (یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)

5. این کاربر از starn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

دوست عزیز انگار شما خوب متوجه نشدید شما هم که 960 (مثل من )داری برو توی بخشی که می خوای ی اس ام اس ارسال کنی مخاطبتو انتخاب کنم بعد قستی که باید متن پیام رو بنویسی اون پایین ی بخش داره که می ره قسمت شکلکنهای انیمیشنی (عکس آیکنش اون پایین (عکس ی آیکن قطعه فیلم و پشت اون فیلم یک عکس هست داخت این فیلم و عکس هم آبی از این بیشتر نمی تونم راهنمای کنم) بعد که رفتی توش اونجا شکلک های انیمیشنی هست که اون پایین نوشته new اگه زبان رو فارسی باشه نوشته جدید بعد اونو بزنی ی صفحه باز می شه می می تونی نقاشی یا ی کلمه ی دست خطی بنویشی و از کشیدم ایجاد رو می زنی اون نوشته می اد توی بخش اس ام اس نشون داده می شه ولی وقتی میفرسی برای مخاطب طرف نمی تونه ببینه؟؟؟؟؟؟؟
    (یادمه یبار یکی از بچه ها p990 داشت واسم ی متن دست خطی فرستاد که قشنگ نشو می داد ولی الان با این نمی شه چه کنیم)
    خوب این کاری رو که گفتین من واسه یه گوشی دیگه فرستادم (k800) و بدون مشکل نشون داد! احتمالاً یا گوشیتون یه مشکلی داره یا گوشی اون کسی که بهش فرستادین. یه sms به خودتون بفرستین ببینین درست فرستاده میشه یا نه!

7. این کاربر از MehranVB بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Adel.p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با سلام

از دوستانی که G700 و G900 دارن آیا کسی میتونه زنگ خورهای این دو تا رو یجا برام آپلود کنید مخصوصا اون آهنگ SunBeamz البته اگه اشتباه نکرده باشم !

ممنون

تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

خوب این کاری رو که گفتین من واسه یه گوشی دیگه فرستادم (k800) و بدون مشکل نشون داد! احتمالاً یا گوشیتون یه مشکلی داره یا گوشی اون کسی که بهش فرستادین. یه sms به خودتون بفرستین ببینین درست فرستاده میشه یا نه!
    واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی داد

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

واسه w610 فرستادم نشون می داد ولی برای ان95 هفته ی قبل فرستادم نشون نمی داد
    خوب پس گوشی شما مشکل نداره! مشکل از n95 بوده...

آخر فروم باز RoYaYeEe_NiIiLi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    >>زندان<<

پيش فرض

سلام
    می گم دلیل اینکه عکس هایی که می رن تو pictures تگشون(tag) عوض نمی شه چیه؟؟

آخر فروم باز vahid_civil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    خاک خسته

پيش فرض

من انجام دادم خیلی جالب بود ! (با 990 ) تا حالا نمیدونستم این امکان رو !!
    بعد از 2 سال !
    نمیشه یکم بزرگتر نشون بده ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •