آقا چقدر بازي خز (تا حالا ننوشتم بلد نيستم بنويسم :d) شده ...
من الان دو روزه دارم بازي مي كنم ، گرافيكش بهتر شده ولي امان از بقيه چيزها ، با ماوس كه بازي مي كني انگار داري بازي استراتژيك بازي مي كني ، همه چيزش هم مثل قبليه است .
آقا چقدر بازي خز (تا حالا ننوشتم بلد نيستم بنويسم :d) شده ...
من الان دو روزه دارم بازي مي كنم ، گرافيكش بهتر شده ولي امان از بقيه چيزها ، با ماوس كه بازي مي كني انگار داري بازي استراتژيك بازي مي كني ، همه چيزش هم مثل قبليه است .
ممنون از دلداریتون دوست عزیز.
ولی دوست عزیز شما میتونی که فقط با کیبورد بازی کنی باید که سبک کلاسیک رو انتخاب کنی اونم از تو ستینگ.
ولی همه میگن عالیه حالا شما میگی بده .
نقطاط بدش رو حتما بگو تا بهتر تصمیم بگیریم
بخریمش یا نه اخه 2000 تومن باید بدیم .
مي دونم ، كلي گفتم ، بدك نيست ، گرافيكش توپه ، كنترلش رو هم مطابق ميليت درست كني عالي ميشه ، فقط اين بازي با ماوسش يك مقدار نچسبهممنون از دلداریتون دوست عزیز.
ولی دوست عزیز شما میتونی که فقط با کیبورد بازی کنی باید که سبک کلاسیک رو انتخاب کنی اونم از تو ستینگ.
ولی همه میگن عالیه حالا شما میگی بده .
نقطاط بدش رو حتما بگو تا بهتر تصمیم بگیریم
بخریمش یا نه اخه 2000 تومن باید بدیم .
گرافيك خوبي داره ، اگر با گرافيك بالا بازي كني زيباست وگرنه مثل بازي هاي آتاري ميشه (با گرافيك پايين)
فعلا همين ... اينم يكسري عكس بيشتر :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
دوستان تو توضیحات فروشگاه نوشته گرافیک 64MB و رم 256 :O برای اجرای بازی با گرافیک بالا [ High ] چه سیستمی نیاز داری ؟!
براي اجراء راحت ، يك رم 2 گيگ و 1 cpu دو هسته اي و يك گرافيك 8600 راحت جواب ميدهدوستان تو توضیحات فروشگاه نوشته گرافیک 64MB و رم 256 :O برای اجرای بازی با گرافیک بالا [ High ] چه سیستمی نیاز داری ؟!
سلام بازیو گرفتم به نظرم خیلی بهتر شده نسبت به 08 ولی یه مشکلی دارم بلد نیستم دستمو تنظیم کنم لطف کنید انگیلیسی هاشو بنویسید و ترجمشم زحمتشو بکشین ممنون میشم
از کل بازیکنای بارسا لطفا عکس بذارید.
دوستان به نظر من هر کی امسال فیفا 09 رو تجربه نکنه پشیمون میشه ... با اینکه من خودم عاشق ساکر هستم اما بعد از دانلود دمو فیفا 09 خیلی ازش خوشم اومد البته اول زیاد برام جالب نبود چون من کلا به گیم پلی فیفا عادت نکرده بودم اما حالا دیگه خیلی حرفه ای شدم. بازی زمین تا آسمون با فیفا 08 تغییر کرده و با اینکه نکست نیست اما بسیار به فیفای نسل جدید نزدیکه. در کل من از 20 نمره 18 رو به فیفا میدم و امیدوارم سال بعد فیفا واسه Pc هم نکست شه.
امسال فیفا خوب از آب در اومد باید منتظر موند و دید که ساکر 2009 چطوریه.. من که خیلی امیدوارم . به هر حال کونامی هر سال سری فوتبال خوبی بیرون میده.
منم دل خوشي از ايرونيا ندارم ولي تو اين مورد ديگه تهمت نزن مگه ايرونيا دزديدن ؟
خارجي ها دزديدن و رو اينترنت آپلود كردن ايرونيا فقط دانلود مي كنن برا ما كه تو تحريم هستيم چه فزقي ميكنه دزدي يا غير دزدي در هر حال بايد از خارجي ها بخوريم.
ربطي نداره تو دنيا هركي خواسته از اين لينكا دانلود كرده ايرونيا هم هيچ سهمي در دزديده شندنش ندارن اگه خورده هم مي خوايين بگيرين از ايرونيا به جا باشه لطفا
اقا جون هر کسی که دوست دارین یک عکس از ورزشگاه اولدترافورد و چهره لوئیس فیگو بگذارید!!که من مردم
بعد نحوه ضربه ازاد زدن کریس رونالدو چه جوری هستش!!!میشه از اون هم یک عکس بگذارید!!!
پیشاپیش ممنون
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)