من همین یه دقیقه پیش با یاهو 8 آن شدم
ولی ساین آت کردم و برگشتم دوباره ادلیست رو نمی اورد
من همین یه دقیقه پیش با یاهو 8 آن شدم
ولی ساین آت کردم و برگشتم دوباره ادلیست رو نمی اورد
من بدون هیچ تنظیماتی الان با یاهو 8 آن هستم . . .
یک بار آنیستال کردم و دوباره نصب کردم .
فک کنم با استفاده از g p ass هم بشه ! البته اگه این برنامه از رده خارج نشده باشه هنوز !
ببخشید اگه سوالم ربطی نداشت ولی گفتم اینجا بکس بیشتر با یاهو آشنای دارن
دوستان من توی هاهو پروفایل امروز یه چند نفر رو اد کردم ولی مثلا بهد از اد کردن 5 نفر هر کی رو می هوان انورت کنم این ارور رو می ده کسی می تونه کمک کنه از دوستان
![]()
نصرو من .. الله و .......................................
انشا الله که خداوند درها ی رحمت رو باز خواهد کرد بر روی بچه های کوروش.
ما هم توی اصفهان 1 هفته میشه مه YM نداریم.
یعنی یاهو نداریم کلا.اصلا ما چی داریم؟
خدا کنه بن نشم !!!!
دوستان من تا حالا از یاهو مسنجر استفاده نکردم و مبتدی هستم . می خواستم بدونم اگه با یاهو مسنجر تماس تلفنی بگیریم ( کامپیوتر به کامپیوتر یا کامپیوتر به تلفن ) طرف مقابل می تونه شماه تلفن ما رو بفهمه ؟ در ضمن منظورم تماس از ایران هست
در ضمن تماس کامپیوتر به کامپیوتر مجانی و کامپیوتر به تلفن پولیه ؟ اگه پولیه هزینه اش چقدره مثلا از ایران به امریکا ؟
در ضمن کیفیت صدای مکالمه با یاهومسنجر چطوره ؟ مثل تلفن هستش یا بدتره ؟
خواهش میکنم یکی راهنماییم کنه :(
امروز مسنجر 9 رو دانلود کردم . خودم رو در ادد لیست مسنجرم دارم . موس رو که روی اسم میبری یه سری گزینه میاد :
call mobile number
call home number
.....
نمیدونم چرا ( شاید در مسنجر قبلیم جایی شماره ای زدم که یادم نیست ) روی اسم خودم به جای call mobile number یه شماره مبایل نوشته که ماله خودم هم نیست . چطوری میتونم اون رو پاک کنم ؟؟!
122.70.146.53
1080
بچه ها اينو تست كنين من با اين جواب گرفتم
سلام
نه شماره تلفن شما نيوفته و نميتونه بفهمه. بله كامپيوتر به كامپيوتر مجاني و كامپيوتر به تلفن پولي...اگه شما گزينه call a number رو بزنيد
ميتونيد به ليست قيمت ها دسترسي پيدا كنيد اما براي پرداخت هزينه بايد كارت اعتباري بين المللي مثل vise يا master card داشته باشيد
معمولا در ساعاتي كه خلوت تر هست و سرعت اينترنت بالا هست كيفيت بهتره ولي در كل هميشه كمي تاخير داره و كيفيتش از تلفن كمتره
اما در حد مطلوب هست
سلام
از بالا مسنجر وارد messenger بشيد و گزينه my contact details رو انتخاب كنيد
سپس فيلد هاي شماره تلفن و موبايل و يا هراطلاعاتي كه نميخواين نشون داده بشه رو پاك كنيد و
close and save رو بزنيد
Last edited by officer; 21-06-2009 at 12:55.
مرسی من با این روش میتونم مسنجر رو باز کنم ولی میل هنوز باز نمیشه و این ارور میاد Internal Server Error
زمانی که فری گیت بازه اصلا توی میل نمیره
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)