قضیه این قطعی ها چیه ؟ تا ساعت 8 عصر میشه میبینی قطع شد . مال من از ساعت 8 قطع بود تا حدود های 9 و نیم . الانم که سرعت فکر نمیکنم در حد دیل آپ هم باشه . 128 مکس نت
قضیه این قطعی ها چیه ؟ تا ساعت 8 عصر میشه میبینی قطع شد . مال من از ساعت 8 قطع بود تا حدود های 9 و نیم . الانم که سرعت فکر نمیکنم در حد دیل آپ هم باشه . 128 مکس نت
امروز از صبح پارس آنلاین کلا قطع بود تا 8 عصر
واقعا چیزی نمیشه گفت , دوستان من خیلی نگران هستم که نکنه بخوان بحث اینترنت ملی رو بیارن وسط![]()
یعنی اینترنت شما از صبح پنجشنبه تا عصر ساعت 8 قطع بود ؟! باز برم خدا رو شکر کنم کلا مال من از ساعت 8 عصر تا نزدیکای 10 شب قطع بود !
من هم پارسم ها! مال ما قطع نبود ولی!
کلا من ۴قطعی چند ساعته نداشتم٬ ولی شده بود که سرعت خیلی کم باشه اونم در حد ۳ ۴ ساعت
آره دوست عزیز چیز عجیبی نیست , پینگ میگرفتم همش Request Timed Out بود حتی گوگل رو بعد 20-30 ثانیه میاورد و از صبح هم اینجوری بود اما حدود ساعت 8 درست شد و پینگ رفت رو 150 و کلی گیم آنلاین زدیمیعنی اینترنت شما از صبح پنجشنبه تا عصر ساعت 8 قطع بود ؟! باز برم خدا رو شکر کنم کلا مال من از ساعت 8 عصر تا نزدیکای 10 شب قطع بود !![]()
سلام هم محله اي، چطوري؟ پيدات نيست
نه هنوز هيچ خبري نيست چون واسه اينكار لازمه كه تا در خونه ها فيبر نوري كشيده بشه كه پيمانكار اين كار شركت پيشگامان كوير يزد بود كه شروع نكرده انصراف داد و بجاش مسئوليت تامين پهناي باند از جنوب كشور رو به همراه يه شركت ايراني ديگه قبول كرده و فعلا فعالترين شركت خصوصي در تامين پهناي باند از مسير فجيره - جاسك هستش، فعلا كه وزارت ارتباطات پيمانكار جديد معرفي نكرده و با عضويت در يك كنسرسيوم بين المللي واسه تامين پهناي باند از اروپا و چين فكر كنم فعلا سر وزارت خيلي شلوغه و حالا حالا ها وقت نكنن اينترنت ملي رو راه اندازي كنن.
Last edited by urumchi; 06-08-2011 at 00:25.
جدیدا چند مرتبه ای بین تبلیغات صدا و سیمای ارومیه از شرکت ارتباطات زیرساخت هم یه چند ثانیه ای پخش میکنه! تقریبا از زمانی که این قطعیها پیش اومده تبلیغات دادن![]()
پدر تهاجم فرهنگي و دست دشمن كه از آستين درآمده! بسوزه كه نميذاره كسي تلويزيون ايران رو تماشا كنهحالا تو اين چند ثانيه چي ميگن؟
من هم چند پست پيشتر اشاره كردم به پخش مصاحبه معاون نمايندگي شركت زير ساخت در استان از شبكه وزين و بسيار پر بيننده استاني! كه هم در مورد قطعي ها توضيح داد و هم اينكه مژده افزايش پهناي باند استان رو داد
ولي با اين حال بطور كلي آ.غ اين وسط كاره اي نيست، ترانسفر ديتا و صوت در منطقه غرب به همدان داده شده و در شمالغرب به آ.ش
نادر قاضي پور راست ميگفت: آذربايجان غربي نه، آذربايجان غريب!!!
Last edited by urumchi; 06-08-2011 at 02:43.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)