![]()
user بگیر -
چی رو بگیرم ؟
سوپرایز بعدی رو .
چرا بگیرم ؟
باید بگیری.
از کجا بگیرم ؟
خوب نمی گم.![]()
با احترام
تیم مدیریت انجمن
![]()
user بگیر -
چی رو بگیرم ؟
سوپرایز بعدی رو .
چرا بگیرم ؟
باید بگیری.
از کجا بگیرم ؟
خوب نمی گم.![]()
Last edited by BIZIMT; 25-09-2008 at 18:03.
ای بابا![]()
چی بود؟ و
چی بود؟
سوپرایز بعدی چی هست؟ زودی بگو. زود باش. زود باش.
یوزر رو چرا میگیری؟ 800 مگ که چیزی نیست برای دانلود شبانه (البته کم که نیست، میشه گفت مناسبه)
منتظر پست های بی سرو پای بعدی هستم.![]()
موفق باشید![]()
Last edited by tohidkh; 25-09-2008 at 18:21.
همارا تصميم نداره در خارج از استان هم سرويس Adsl بدهد؟
ولی سرویس 512 شاتل اگر همونی باشه که انتظار دارم شبی 1440 مگ احتمالا رکورد خواهد بود !
تو رو خدا از این حرفها نزنید هااااااا.
خب کاملا واضحه که اگه به سوی کشوری شدن کشیده بشه، یا قیمتها افزایش پیدا میکنه، یا کیفیت افت میکنه.
اونهایی که از سرویس 512 شاتل استفاده میکنن، میگند که حداکثر، 1400 مگ میتونند بدانلودند
موفق باشید
به همین خیال باش دوست عزیز.
شما اگه خیلی شانس بیاری،میانگین بتونی 50کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی.ضربدر 3600 ثانیه ضربدر 6 ساعت که سرجمع میشه یک گیگ.
خودت که اهل حساب کتاب هستی.
راستی دانشجویی؟چون 512 رو بهت دادن.
گفتم اگر همونی باشه که انتظار دارم یعنی مثل سرویس های دیگه شاتل همیشه سرعت ثابت و بالاتر از میزان اسمی باشه ( مثلا برای سرویس آرت1 فعلی سرعت اسمی 16 هست که با 20 دانلود میکنم ) که به احتمال زیاد هم همینطور خواهد بود ( از شاتل انتظاری غیر از این نمیره ) یعنی در بد بینانه ترین حالت باید با 60 دانلود کنم که چیزی در همون حدود خواهد شد : 1400 مگبه همین خیال باش دوست عزیز.
شما اگه خیلی شانس بیاری،میانگین بتونی 50کیلوبایت در ثانیه دانلود کنی.ضربدر 3600 ثانیه ضربدر 6 ساعت که سرجمع میشه یک گیگ.
خودت که اهل حساب کتاب هستی.
بله.راستی دانشجویی؟چون 512 رو بهت دادن.
البته کسی ازم سوال نکرد در این مورد و گفتم اکو512 میخوام گفتند از اول دوره ( البته دو سال هست مشتری شاتلم و خب ... )
دوستان عزیز، الان دیگه تاریخ مصرف این حرفها گذشته. چون دولت و مخابرات هم دیگه گیر نمیده.
شرکتها بیشتر به فکر منافع خودشون هستند.
برای همین به هرکجا که بری و پولت رو نشون بدی، 512 رو تا 48 ساعت وصل میکنن![]()
موفق باشید![]()
پست پاک شد.
Last edited by Senator_F; 26-09-2008 at 00:20.
ای بابا! اون پست که مربوط به 5 ماه پیش هست نقل قول کردین.
در ضمن!
هماراسیستم، اینترنت 512 با محدودیت 5 گیگ برای سه ماه میده 30000 تومن (هر ماه ده تومن) (همراه با آبونمان و کوفت و زهرمارشده 30 تومن)
اسم این سرویس رو گذاشتند +128.
اینم یه تست دیگه از همین سرویس که من خریدم:
موفق باشید![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)