تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 122 از 1126 اولاول ... 22721121181191201211221231241251261321722226221122 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,211 به 1,220 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

داره خودمونی میشه ninabina's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

2. 2 کاربر از ninabina بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای mahdi7610's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

سلام
    فایلش را ابتدای سال دانلود کردم .تا بحال هم تقویمش دقیقا درست بوده
    هرکاری میکنم عکسش را نمی توانم paste کنم
    سلام

خب این طوری که نمیشه عکس گذاشت .

شما باید عکس را توی یک سایتی اپلود کنید و مسیرش را بزارید اینجا

به سایت زیر رجوع کنید و سپس با زدن browse عکس را از داخل کامپیوتر انتخاب کنید و سپس روی گزینه شروع ارسال کلیک کنید و منتظر بمونید تا عکس اپلود بشه و بعدش مسیرش را اینجا قرار بدید

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    موفق باشید

4. این کاربر از mahdi7610 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه NASIM BAHAR's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    هر کجاهستم باشم آسمان مال من است....

پيش فرض

سلامممم.یه سوال داشتم.این مشکل یکی از دوستامه..میخواستم ببینم اگه کسی دانشجوی پیام نور(از کنکور)باشه ولی بعد بی هوا ولش کنه بره یه دانشگاه دیگه کنکور بده درسشو اونجا از اول بخونه مشکلی براش پیش نمیات...ایشون اصلا هم حوصله ندارن برن دنبال کاراشون...میگم نکنه یهو اخراجش کنن از این دانشگاهش..چون اصلا انصراف هم نداده...

حـــــرفـه ای Ship Storm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت
    IRAN - ALBORZ وضعیت فعلی: Intelligent Processing

پيش فرض

سلام حامد جان

راستش تا جایی که من اطلاع دارم پیام نور اصلا کاردانی نداره . و پذیرشش فقط کارشناسی هستش .

به خاطر همین احتمالا کاردانی به کارشناسی را هم پذیرش نمیکنه .

شما بیا یه بیانیه صادر کن و این طرح را به وزارت علوم بده . شاید قبول کردن

خیلی از دانشجویان کاردانی یک اشتباهی که توی زندگیشون میکنند این هست که میرن 2 سال کاردانی میخونند و بعدش میان فراگیر پیام نور شرکت می کنند و دوباره 4 سال توی پیام نور درس میخونند و کارشناسی میگیرن .

بعدش که میخوان برن سرکار با وجود داشتن مدرک کارشناسی کسی نمیاد مدرک کاردانی اونها را قبول کنه . و در واقع اونها همین طوری فقط 2 سال خودشون را زحمت دادن .

خب چه کاریه همون اول بیایید برید و کارشناسی پیام نور بخونید و خیال خودتون را راحت کنید .

اینا که گفتم واقعیت داره . خودم خیلی ها را دیدم که کاردانی خوندن و بعدش هم رفتن و پیام نور از ابتدا شروع کردن به خوندن .

درسته حداقل 60 واحد معادل میخوره . اما باز هم باید 4 سال پیام نور را بخونند . تازه اگه بتونند 4 ساله تموم کنند .

موفق باشی

مهدی جان امسال داشت کاردانی به کارشناسی رو ولی چند تا رشته محدود بودن مثلا : گاوداری,پرورش خروس,باغبانی,فنی و حرفه ای,علوم و معارف و چند تا رشته مزخرف که اصلا هیچکدومش جز رشته های فنی مهندسی نبودن همه رشته های هچل هفتی بودن
    من الان کاردانی علمی کاربردی دارم و برای کارشناسی دارم به هر دری میزنم ول نمیدونم چرا قبول نمیشم
    البته این رو م بگم من سر جلسات هیچی نمیخونم همینطوری میرم از ماده شانس استفاده میکنم ولی خوب رتبه هایی که میارم ماشالله بانگر شانس خوب ماست مثلا یادمه تو زمانی که کنکور کاردانی دولتی دادیم فکر کنم 48 هزار نفر رشته نرم فازار شرکت کرد بود و بعد من شدم رتبه 39 شانس نداریم الآن فردا کنکور آزاد سراسری دارم هیچی که نخوندم اگه هم میخوندم چیزی بلد نبودم من اصلا نه ریاضی بلدم چیه نهفیزیک و نه شیمی ولی خوب باید بین سوالات شیر یا خط بندازیم و ی یک تاس ببریم ببینیم چی میشه اگه قبول نشدم که هیچ ولی اگه قبول شدم بدون مهدی که من روش نوینی در موفقیت در کنکور رو کسب کردم

آخر فروم باز behnam_tr's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    T@BRIZ

پيش فرض

من ریاضی 1 رو ترم قبل مشروط شدم (( البته دو ترم متوالی !!!))

میتونم این ترم ریاضی 1 و 2 رو با هم بردارم ...

من رشته علوم کامپیوتر هستم....

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

من ریاضی 1 رو ترم قبل مشروط شدم (( البته دو ترم متوالی !!!))

میتونم این ترم ریاضی 1 و 2 رو با هم بردارم ...

من رشته علوم کامپیوتر هستم....
    سلام

در مورد این موضوع چند تا پست قبل بحث کردیم .

یک قانونی وجود داره که توی اون دروسی که میشه بدون رعایت پیش نیاز برداشت را مشخص میکنه .

که توی هر ترم این قانون تغییر میکنه .

شما باید به دانشگاه رجوع کنید و از مدیر رشته خودتون سوال کنید که چه درسهایی را میتونید بدون رعایت پیش نیاز بردارید .

البته سالهای قبل قانونی وجود داشت که شما اگه یک درس را یکبار می افتادید میتونستید اون درس را با پس نیازش را باهم بردارید .

مثلا اگه ریاضی 1 را یکبار افتادید میتونید با ریاضی 2 اونا باهم بردارید .

البته این قانون برداشته شد و یک قانون اومد که درسهایی که میشه بدون رعایت پیش نیاز برداشت را برای شما مشخص می کنه .

شما باید از مدیر رشته خودتون بپرسید که چه درسهایی را میشه پیش نیاز و پس نیاز را باهم برداشت .

موفق باشید

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    قـــــــم

پيش فرض

مهدی جان امسال داشت کاردانی به کارشناسی رو ولی چند تا رشته محدود بودن مثلا : گاوداری,پرورش خروس,باغبانی,فنی و حرفه ای,علوم و معارف و چند تا رشته مزخرف که اصلا هیچکدومش جز رشته های فنی مهندسی نبودن همه رشته های هچل هفتی بودن
    من الان کاردانی علمی کاربردی دارم و برای کارشناسی دارم به هر دری میزنم ول نمیدونم چرا قبول نمیشم
    البته این رو م بگم من سر جلسات هیچی نمیخونم همینطوری میرم از ماده شانس استفاده میکنم ولی خوب رتبه هایی که میارم ماشالله بانگر شانس خوب ماست مثلا یادمه تو زمانی که کنکور کاردانی دولتی دادیم فکر کنم 48 هزار نفر رشته نرم فازار شرکت کرد بود و بعد من شدم رتبه 39 شانس نداریم الآن فردا کنکور آزاد سراسری دارم هیچی که نخوندم اگه هم میخوندم چیزی بلد نبودم من اصلا نه ریاضی بلدم چیه نهفیزیک و نه شیمی ولی خوب باید بین سوالات شیر یا خط بندازیم و ی یک تاس ببریم ببینیم چی میشه اگه قبول نشدم که هیچ ولی اگه قبول شدم بدون مهدی که من روش نوینی در موفقیت در کنکور رو کسب کردم
    تا جایی که من میدونم اگه توی هر چیزی شانس باشه توی دانشگاه رفتن شانس وجود نداره . باید درس بخونی بری دانشگاه .

مخصوصا کاردانی به کارشناسی که قبول شدنش خیلی سخته .

اتفاقا من ریاضی خوراکمه . همیشه ریاضیم عالی بوده و هیچ مشکلی توش نداشتم . البته الان چون بیشتر درسهام کامپیوتر شده یه مقدار از ریاضی فاصله گرفتم . اما اگه یک نگاه بکنم همه چیز یادم میاد .

یه سری به کلاسهای مهندسی معکوس بزن . تو که میگی شانس داری احتمالا بتونه کمکت کنه

گاوداری,پرورش خروس,باغبانی

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

تا جایی که من میدونم اگه توی هر چیزی شانس باشه توی دانشگاه رفتن شانس وجود نداره . باید درس بخونی بری دانشگاه .

مخصوصا کاردانی به کارشناسی که قبول شدنش خیلی سخته .

اتفاقا من ریاضی خوراکمه . همیشه ریاضیم عالی بوده و هیچ مشکلی توش نداشتم . البته الان چون بیشتر درسهام کامپیوتر شده یه مقدار از ریاضی فاصله گرفتم . اما اگه یک نگاه بکنم همه چیز یادم میاد .

یه سری به کلاسهای مهندسی معکوس بزن . تو که میگی شانس داری احتمالا بتونه کمکت کنه

مهدی جان حالا که قوبل شدم اوردم کارنامم رو کردم تو چشت میفهی که شانس یعنی چی
    نه ولی مهدی جون این قرعه کشی دانشگاه آزاد فردا صبح ساعت 8 شروع میشه منم باید برم تو این قرعه کشی شرکت کنم دعا کن چزی به اسممون در بیاد

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

هه هه هه!
    اینجا چه خبره؟
    پرورش مرغ و کفتر راه میخواید بندازید؟
    این میثم هم داره سخت درس میخونه! یاد بگیرید
    قرار کارسناس مترجمی رو 5 ترمه تموم کنه! تازه ترم 5 ام هم همش معرفی به استاده!

دوستان×! یکی دیگه از دوستان جویای قیمت حدودی کارشناسی ارشد پیام نور شده بود! حدودی قیمتی چیزی دارید؟

تاريخ عضويت
    Jan 2005
    محل سكونت

پيش فرض

هه هه هه!
    اینجا چه خبره؟
    پرورش مرغ و کفتر راه میخواید بندازید؟
    این میثم هم داره سخت درس میخونه! یاد بگیرید
    قرار کارسناس مترجمی رو 5 ترمه تموم کنه! تازه ترم 5 ام هم همش معرفی به استاده!

دوستان×! یکی دیگه از دوستان جویای قیمت حدودی کارشناسی ارشد پیام نور شده بود! حدودی قیمتی چیزی دارید؟
    بحث سر رشته های کاردانی به کارشناسی این دانشگاه بود که امسال رشته های فوق العاده ای رو به خودش اختصاص داده بود
    در مورد قیمت مقطع کارشناسی ارشد هم داریوش جان باید بگم قیمتش زیاده

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •